Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw fm 2004 de forma satislarini kendin belirliyordun, bu sayede bütcemi 700 milyona kadar cikarttiydim... bunu 2007 de yapabiliyormuyum... daha hic oynamadim ama oynama niyetim var... eger forma satislarini kendim belirliyebiliyorsam harika bir olay

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet ben çok iyi olmayan bir sürü topçuya imza attırıyorum sonra bedavaya aldığımı iyi paralara satıyorum....

7 milyon dolar bütçe ile aldığım Trabzonsporun şuan ki bütçesi 378 milyon dolar
      Iyi fikir bonservisi olmayan oyunculari al sat
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Trabzonspor Brazilyanin U18 oyuncularini neden transfer edemiyor? Yasak yazisi cikiyor
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor Brazilyanin U18 oyuncularini neden transfer edemiyor? Yasak yazisi cikiyor
          hiç bi Türk takımı transfer edemiye Brezilya u18den ama sen özellikle Amerika ve Şilinin genç milli takımlarına bak orda çok iyi oyuncular var.Arjantin ve Afrika ülkelerindede aynı şekilde...

Yorum

• 2015 yılında boca junıors'la estiriyorum arjantin ligini......

Yorum

• ya ben fm 07 yi oynuorum (aslında oynayamıyorum ) bu kadar zor olamaz bir oyun yaa inanın trabzonu aldım şu anki gerçek durumundan bile berbat olduu silecektm oyunu vazgeçtm arkadaşlar acaba eksik bişey falan mı war neden çok zor bu oyunnn????? 4 maçta 1 beraberlik 3 mağlubiyet ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya ben fm 07 yi oynuorum (aslında oynayamıyorum ) bu kadar zor olamaz bir oyun yaa inanın trabzonu aldım şu anki gerçek durumundan bile berbat olduu silecektm oyunu vazgeçtm arkadaşlar acaba eksik bişey falan mı war neden çok zor bu oyunnn????? 4 maçta 1 beraberlik 3 mağlubiyet ...
                Ben iLk TS'yi aLdığımda az daha küme düşürüyordum
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben iLk TS'yi aLdığımda az daha küme düşürüyordum
                  ya hiç sorma kardes TRABZONU mu güçsüz yaptılar yoksa nedir az kalsın düşecezxzzzzz 2.lige

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hiç bi Türk takımı transfer edemiye Brezilya u18den ama sen özellikle Amerika ve Şilinin genç milli takımlarına bak orda çok iyi oyuncular var.Arjantin ve Afrika ülkelerindede aynı şekilde...
                    Bi oyuncu alabildim Genc oyuncularin iyi olacagi nerden anlasiliyor?
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

ya ben fm 07 yi oynuorum (aslında oynayamıyorum ) bu kadar zor olamaz bir oyun yaa inanın trabzonu aldım şu anki gerçek durumundan bile berbat olduu silecektm oyunu vazgeçtm arkadaşlar acaba eksik bişey falan mı war neden çok zor bu oyunnn????? 4 maçta 1 beraberlik 3 mağlubiyet ...
                      ön libero koymamışsındır gerçekten diyorum. yattara gokdeniz marce varken ön libero şart

4-4-1-1 yada 4-3-2-1 oynayacaksın fm07de trabzonsporda orta saha ortası ön li,bero olacak fm de defansıda baştan kendi oyunvularınla kur devre arasında
                      En son Vkgz tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 20:56.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ön libero koymamışsındır gerçekten diyorum. yattara gokdeniz marce varken ön libero şart

4-4-1-1 yada 4-3-2-1 oynayacaksın fm07de trabzonsporda orta saha ortası ön li,bero olacak fm de defansıda baştan kendi oyunvularınla kur devre arasında
                        4-4-1-1 li onlibero nasil oluyo? Ortayami koyuyorsun iisiyin agayi ?
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yok arkadaşım cewabın we önerin için teşekkür ederim ama her türlü taktiği denedim özellikle de önliberolu olanları denedim çünkü bence futbolda çok önmli ön libero mevkiiisi ya ama çok başarısız oluorum yaa az daha silicektim oyunu ya zaten bide ercies e yenilince kapattım pc yi sinir oldum

Yorum

yok arkadaşım cewabın we önerin için teşekkür ederim ama her türlü taktiği denedim özellikle de önliberolu olanları denedim çünkü bence futbolda çok önmli ön libero mevkiiisi ya ama çok başarısız oluorum yaa az daha silicektim oyunu ya zaten bide ercies e yenilince kapattım pc yi sinir oldum
                            ben Trabzonla iki kez 5 sezon, 1 kerede 3 sezon bitirdim. Tamaminda ilk sezon hatta ikisinde ilk iki sezon sampiyon olamadim. takim gercektende cok kotu basliyor mesela 17. siraya kadar dusup sezonu 5. kapatmistim. Bu yuzden ilk sezon sabredip kupayi alip ligide ilk 8 icinde bitirmek yeterli bence. ilk sezon kadroyu temizlemekle gecer. 4. sezonumun sonunda ilk yilki kadromdan huseyin, gokdeniz, jefferson, stepanov bir de enis kahraman kalmisti. anlayacagin ilksezonki kadroyla basari cok zor.

Yorum

• bir de surekli taktik degistirmekte pek faydali degil. en iyisi en azindan 4 hazirlik macini oynayip taktigini belirlemek ve sezon boyuncada o taktik uzerinde gerektiginde kucuk degisiklikler yapmak gibi.

Yorum

• İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir de surekli taktik degistirmekte pek faydali degil. en iyisi en azindan 4 hazirlik macini oynayip taktigini belirlemek ve sezon boyuncada o taktik uzerinde gerektiginde kucuk degisiklikler yapmak gibi.
                                ya sabretmeyi bi başarabilsem zaten ben iki maç üst üste kaybedince taktiği hemne değiştiriom artık hastalık oldu yaa nasıl taktikle oynuosun oyuncularına falan özel görevler weriomusun ????

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X