yaw fm 2004 de forma satislarini kendin belirliyordun, bu sayede bütcemi 700 milyona kadar cikarttiydim... bunu 2007 de yapabiliyormuyum... daha hic oynamadim ama oynama niyetim var... eger forma satislarini kendim belirliyebiliyorsam harika bir olay
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ben çok iyi olmayan bir sürü topçuya imza attırıyorum sonra bedavaya aldığımı iyi paralara satıyorum....
7 milyon dolar bütçe ile aldığım Trabzonsporun şuan ki bütçesi 378 milyon dolarbonservisi olmayan oyunculari al sat
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Brazilyanin U18 oyuncularini neden transfer edemiyor? Yasak yazisi cikiyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben fm 07 yi oynuorum (aslında oynayamıyorum ) bu kadar zor olamaz bir oyun yaa inanın trabzonu aldım şu anki gerçek durumundan bile berbat olduu silecektm oyunu vazgeçtm arkadaşlar acaba eksik bişey falan mı war neden çok zor bu oyunnn????? 4 maçta 1 beraberlik 3 mağlubiyet ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen iLk TS'yi aLdığımda az daha küme düşürüyordum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç bi Türk takımı transfer edemiye Brezilya u18den ama sen özellikle Amerika ve Şilinin genç milli takımlarına bak orda çok iyi oyuncular var.Arjantin ve Afrika ülkelerindede aynı şekilde...Genc oyuncularin iyi olacagi nerden anlasiliyor?
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben fm 07 yi oynuorum (aslında oynayamıyorum ) bu kadar zor olamaz bir oyun yaa inanın trabzonu aldım şu anki gerçek durumundan bile berbat olduu silecektm oyunu vazgeçtm arkadaşlar acaba eksik bişey falan mı war neden çok zor bu oyunnn????? 4 maçta 1 beraberlik 3 mağlubiyet ...gerçekten diyorum. yattara gokdeniz marce varken ön libero şart
4-4-1-1 yada 4-3-2-1 oynayacaksın fm07de trabzonsporda orta saha ortası ön li,bero olacak fm de defansıda baştan kendi oyunvularınla kur devre arasındaEn son Vkgz tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 20:56.Önce TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleön libero koymamışsındırgerçekten diyorum. yattara gokdeniz marce varken ön libero şart
4-4-1-1 yada 4-3-2-1 oynayacaksın fm07de trabzonsporda orta saha ortası ön li,bero olacak fm de defansıda baştan kendi oyunvularınla kur devre arasındaSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleön libero koymamışsındırgerçekten diyorum. yattara gokdeniz marce varken ön libero şart
4-4-1-1 yada 4-3-2-1 oynayacaksın fm07de trabzonsporda orta saha ortası ön li,bero olacak fm de defansıda baştan kendi oyunvularınla kur devre arasında
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok arkadaşım cewabın we önerin için teşekkür ederim ama her türlü taktiği denedim özellikle de önliberolu olanları denedim çünkü bence futbolda çok önmli ön libero mevkiiisi ya ama çok başarısız oluorum yaa az daha silicektim oyunu ya zaten bide ercies e yenilince kapattım pc yi sinir oldum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de surekli taktik degistirmekte pek faydali degil. en iyisi en azindan 4 hazirlik macini oynayip taktigini belirlemek ve sezon boyuncada o taktik uzerinde gerektiginde kucuk degisiklikler yapmak gibi.
- Alıntı
Yorum
Yorum