Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arası güncellemesinden sonra Trabzonspor ile mecburen 4-2-3-1 oynanacak sanırım. CAM pozisyonu için de üç aday (Mallı, Ekuban, Baka) var.

Gençler (Atakan, Serkan, Faruk, Arda vs.) sıfır güncelleme almış. Özellikle Serkan'ın en azından 11 oynayacak seviyede güncelleme alması gerekirdi.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni güncellemede yine bizim topçular hakettiği değeri alamamış galiba.

Profil olarak Uğurcan daha iyi ama nasıl daha fazla yeşili Altay almış anlamadım. Altay bu sezon oynamaya başladı resmen. Seneye Buffon'a çevirecekler adamı.

Şuraya bak. Hadi Taylan yarım sezon daha erken oynamaya başladı dersin biraz daha iyi yaparsın da bu kadar fark var mı cidden Berat ile aralarında?

Bizim ülkede fazla duygusal bakıyorlar sanırım gözlemciler.

(Profilleri twitter ve facebooktan aldım)

Böyle bir problem her zaman vardı. Özellikle GS gözlemcileri sürekli uzay takımı yapıyor oyuncularını. Objektif olarak bakarsak Trabzonspor oyuncu profilleri aşağı yukarı tam olmuş.

Yorum

• Devre arası güncellemesinden sonra Trabzonspor ile mecburen 4-2-3-1 oynanacak sanırım. CAM pozisyonu için de üç aday (Mallı, Ekuban, Baka) var.

Gençler (Atakan, Serkan, Faruk, Arda vs.) sıfır güncelleme almış. Özellikle Serkan'ın en azından 11 oynayacak seviyede güncelleme alması gerekirdi.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni güncellemede yine bizim topçular hakettiği değeri alamamış galiba.

Profil olarak Uğurcan daha iyi ama nasıl daha fazla yeşili Altay almış anlamadım. Altay bu sezon oynamaya başladı resmen. Seneye Buffon'a çevirecekler adamı.

Şuraya bak. Hadi Taylan yarım sezon daha erken oynamaya başladı dersin biraz daha iyi yaparsın da bu kadar fark var mı cidden Berat ile aralarında?

Bizim ülkede fazla duygusal bakıyorlar sanırım gözlemciler.

(Profilleri twitter ve facebooktan aldım)

Böyle bir problem her zaman vardı. Özellikle GS gözlemcileri sürekli uzay takımı yapıyor oyuncularını. Objektif olarak bakarsak Trabzonspor oyuncu profilleri aşağı yukarı tam olmuş.

İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi bu bir de Ömür...

Dünya Abdülkadir'i top oynuyor sanıyor.

Oyuncu özelliklerini Türk gözlemciler ayarlıyor. Belki son kontrole karışan genel yetkililer vardır, bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Devre arası güncellemesinden sonra Trabzonspor ile mecburen 4-2-3-1 oynanacak sanırım. CAM pozisyonu için de üç aday (Mallı, Ekuban, Baka) var.

Hadi Arda, Faruk falan oynamıyor anlarım ama Serkan her maç neredeyse 90 dk top oynuyor. Sırf bu bile ciddi güncelleme gerektiriyor. Profillerini görmedim bilmiyorum nasıl acaba? Sende 21 varsa paylaşabilir misin bir iki profil?

Fm gruplarından birinde gördüm. Sinan Yılmaz diye biri güncelliyormuş sanırım.

Kerem için biraz zaman lazım. 25 lig maçının sadece 1inde 11 çıkabilen bir futbolcu için bir yere kadar özellik girebiliyorsunuz. Potansiyeli var ama. Oynatırsanız gelişir. https://twitter.com/sinan_yilmazz/st...48277354897417

Yedlin'e çok dokunamıyoruz İngilizlerden yeni geldi diye. Sadece gücünü arttırabildık biraz. https://twitter.com/sinan_yilmazz/st...49198906470402

Muhammed için: Valla kompleye çevirmeye çalıştık ama bir sonraki yamada biraz daha iyileşecek o zaman daha iyi olur. https://twitter.com/sinan_yilmazz/st...52008737820683

Başka bir yerde de Taylan'ın gücünü bir sonraki yamada arttıracağız yazmıştı bulamadım onu.

gsnin üç beş dk oynattığı Kerem için bile imkan olsa arttıracaklar zaten altyapı şişirmesi var oyunda gsde. 2. lig takımıysan al oradan bir iki çöp, süper lige çıkana kadar düzenli oynat. Süper ligde banko oynayacak oyuncu kaznıyorsun. Bizim en kral oyuncular bile gerekli güncellemeleri alamıyor.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hadi Arda, Faruk falan oynamıyor anlarım ama Serkan her maç neredeyse 90 dk top oynuyor. Sırf bu bile ciddi güncelleme gerektiriyor. Profillerini görmedim bilmiyorum nasıl acaba? Sende 21 varsa paylaşabilir misin bir iki profil?

Fm gruplarından birinde gördüm. Sinan Yılmaz diye biri güncelliyormuş sanırım.

Kerem için biraz zaman lazım. 25 lig maçının sadece 1inde 11 çıkabilen bir futbolcu için bir yere kadar özellik girebiliyorsunuz. Potansiyeli var ama. Oynatırsanız gelişir. https://twitter.com/sinan_yilmazz/st...48277354897417

Yedlin'e çok dokunamıyoruz İngilizlerden yeni geldi diye. Sadece gücünü arttırabildık biraz. https://twitter.com/sinan_yilmazz/st...49198906470402

Muhammed için: Valla kompleye çevirmeye çalıştık ama bir sonraki yamada biraz daha iyileşecek o zaman daha iyi olur. https://twitter.com/sinan_yilmazz/st...52008737820683

Başka bir yerde de Taylan'ın gücünü bir sonraki yamada arttıracağız yazmıştı bulamadım onu.

gsnin üç beş dk oynattığı Kerem için bile imkan olsa arttıracaklar zaten altyapı şişirmesi var oyunda gsde. 2. lig takımıysan al oradan bir iki çöp, süper lige çıkana kadar düzenli oynat. Süper ligde banko oynayacak oyuncu kaznıyorsun. Bizim en kral oyuncular bile gerekli güncellemeleri alamıyor.
          İngilizlerden yeni geldi, dediğine göre bunların haricinde bir kontrol mekanizması var. Yani bunlar düzenliyor ama sen ne yapıyorsun, hayırdır diyen de var. Yedlin'in profile baktım. Atletik ama topu görse korkar denen tipten ki doğrusu da bu. Benim bildiğim her takımın bir sorumlusu var. Sadece Trabzonspor'dan sorumlu biri var Türkiye'de yani. Eskiden böyleydi, değişti mi bilmiyorum. Birkaç profil paylaşayım. Ekuban ve Uğurcan hariç kimse güncelleme almamış zaten, çok küçük dokunuşlar var.

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: ekuban.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 120.2 KB 
Kimlik: 11216337

İsim: malli.jpg 
Boyut: 119.6 KB 
Kimlik: 11216338

İsim: ömür.jpg 
Boyut: 117.3 KB 
Kimlik: 11216339

İsim: uğurcan.jpg 
Boyut: 119.9 KB 
Kimlik: 11216340

Bu da benim gayet objektif şekilde düzenlenmiş Serkan profilim.

İsim: serkan.jpg 
Boyut: 118.3 KB 
Kimlik: 11216341

Yorum

İngilizlerden yeni geldi, dediğine göre bunların haricinde bir kontrol mekanizması var. Yani bunlar düzenliyor ama sen ne yapıyorsun, hayırdır diyen de var. Yedlin'in profile baktım. Atletik ama topu görse korkar denen tipten ki doğrusu da bu. Benim bildiğim her takımın bir sorumlusu var. Sadece Trabzonspor'dan sorumlu biri var Türkiye'de yani. Eskiden böyleydi, değişti mi bilmiyorum. Birkaç profil paylaşayım. Ekuban ve Uğurcan hariç kimse güncelleme almamış zaten, çok küçük dokunuşlar var.

Bu da benim gayet objektif şekilde düzenlenmiş Serkan profilim.

Tek sezonda aldığı güncellemeye bak Boupendza'nın gs yapsa zihinsel de anında güncellenir.

Bu arada senin Serkan profili kariyerinde profesyonel maçı olmayan Süleyman Luş'tan iyi değil
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tek sezonda aldığı güncellemeye bak Boupendza'nın gs yapsa zihinsel de anında güncellenir.

Bu arada senin Serkan profili kariyerinde profesyonel maçı olmayan Süleyman Luş'tan iyi değil
              Olsun. Serkan'ı güncellerken Rıdvan'ı referans aldım. Aşarı yukarı denk yaptım Rıdvan'a.

Yorum

• Şu işleri düzelttiler mi de tam olacak. Yoksa kanser olacağız.

İsim: Ekran Alıntısı.JPG 
Boyut: 28.1 KB 
Kimlik: 11216342

Yorum

Şu işleri düzelttiler mi de tam olacak. Yoksa kanser olacağız.

[ATTACH]20329[/ATTACH]
                  Senin oyuncular biraz beceriksiz gibi geldi bana Forvette Canini-Afobe'mi var yoksa
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin oyuncular biraz beceriksiz gibi geldi bana Forvette Canini-Afobe'mi var yoksa
                    Djaniny çılgın atıyor yalnız oyunda. Hatta ben oldum olası santrforlardan verim alamam ama ilk defa Djaniny gol atan santrforum oldu benim.

Yorum

• Sanırım Fm bu sene oyuncu maaşlarına imza ücreti ve menajerlik ücretlerini de eklemiş. Ortaya muazzam bir maaş yükü çıkmış.

Yorum

• FM 2020 1 haftalığına ücretsiz alınabilmişti. FM 2022 için de bu tarz bir etkinlik olur mu acaba?
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FM 2020 1 haftalığına ücretsiz alınabilmişti. FM 2022 için de bu tarz bir etkinlik olur mu acaba?
                          Fm22 için bilemiyorum ancak Epic Games üzerinden takip edin Fm21 ücretsiz verilebilir.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fm22 için bilemiyorum ancak Epic Games üzerinden takip edin Fm21 ücretsiz verilebilir.
                            Öyle bir şey olursa, birisi hayrına beni etiketleyerek buraya mesaj atsın Gözden falan kaçırırsak diye.

Yorum

• Arkadaşlar Xbox game pass ile sanırım suan 29.90 pc üyeliği 1 aylık uye olup FM 2022 yi oynayabilirsiniz. Cıktıgı gün game pass'e eklendi. Pc 'niz kaliteliyse yanında da yeni çıkan Forza Horizon 5 deneyimini yaşayabilirsiniz.

Ben FM 2022 yi begendim. Şu an ilk kariyerimi Trabzonspor ile yapmaktayım Uefa'da kolay gruba düştüm ligde de, Uefa'da da namaglup ilerliyoruz. Kadro gerçekten çok iyi. Tek sorun Bakasetas 2 maç yapıp hemen yoruluyor ve tatile gondermek icap ediyor ama buna ragmen 9 golle takımın zirvesinde. Kanat oyunu oynamanızı öneririm ki Ceza sahasına yuksek orta yapın Cornelius uçanı kaçanı kafayla yazıyor. Hamsik adeta bir başyapıt gibi. Asist ve skorda mukemmel katkı yaptı. Nwakaeme sözleşme teklifinize yanaşmıyor ve gitmek istiyor zaten ilk transfer döneminde bir sürü talibi cıkıyor ve gidiyor maalesef.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Xbox game pass ile sanırım suan 29.90 pc üyeliği 1 aylık uye olup FM 2022 yi oynayabilirsiniz. Cıktıgı gün game pass'e eklendi. Pc 'niz kaliteliyse yanında da yeni çıkan Forza Horizon 5 deneyimini yaşayabilirsiniz.

Ben FM 2022 yi begendim. Şu an ilk kariyerimi Trabzonspor ile yapmaktayım Uefa'da kolay gruba düştüm ligde de, Uefa'da da namaglup ilerliyoruz. Kadro gerçekten çok iyi. Tek sorun Bakasetas 2 maç yapıp hemen yoruluyor ve tatile gondermek icap ediyor ama buna ragmen 9 golle takımın zirvesinde. Kanat oyunu oynamanızı öneririm ki Ceza sahasına yuksek orta yapın Cornelius uçanı kaçanı kafayla yazıyor. Hamsik adeta bir başyapıt gibi. Asist ve skorda mukemmel katkı yaptı. Nwakaeme sözleşme teklifinize yanaşmıyor ve gitmek istiyor zaten ilk transfer döneminde bir sürü talibi cıkıyor ve gidiyor maalesef.
                                Üyelik bitince oynanmaya devam ediyor mu?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X