aşık veysel hikayeside süperdi helal olsun ikisinede
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzeyin Oğlu [ Volkan Konak ]
Volkan Konağın yeni televizyon programı " Kuzeyin Oğlu " pazartesi akşamları " Kanal 1 " de yayınlanıyor .
Dün sanırım 3. haftasıydı programın bir bölümünü izleyebildim iş dolayısıla , konuk olarak Erdal Erzincan vardı çok güzel bir programdı Volkan abiyi kutlamak lazım ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
- Alıntı
Yorum
-
Sinan kardeşim böyle bir başlık vardı zannedersem geride kaldığı için gözünden kaçmış
- Alıntı
Yorum
-
programının canlisini izleyemesem bile sanırım perşembe günleri tekrarı yayınlanıyor. çok güzel konuşuyor çook.. hele de sunay akınla birlikte olduklarında dağıtıyorlar ortalığı.
sunay akın da gerçekten mahya ışıkları programı ile birlikte çok güzel işler yapıyor...
nihat gençte sky turkte coştumu tutabilene aşkolsun.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam programı seyredemedim.Tekrarının tam vaktini yazan olursa sevinirim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, tekrarı Perşembe akşamı saat 22:40'da...
- Alıntı
Yorum
Yorum