Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..

Ne oldu kanka? Bugün atamadın mı 6-6, 4-4, 3-3 art arda

Özgür tebrikler kardeşim
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• oo sıkı maçlar oluyo. Ebru tebrikler yaa
      Özgür sende zorlu bi rakip olacaksın gibi

Ahmet abi etma
      ortak kullanılan bi adres var dedimya. hiç olmadı rakibinle anlaşabiliyosanız istediğiniz başka bi sitede oynayabilirsiniz.
      super online ı seçmekteki amaç anlaşmazlık durumunda super online ın ortak site olarak kullanılması içindi. hem donma düşme derdi olmuor ve daha seri
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..

Ne oldu kanka? Bugün atamadın mı 6-6, 4-4, 3-3 art arda

Özgür tebrikler kardeşim
        Olm bu sefer Özgür attı onları

Tavlanın hiçbir şekilde zekayla, bilmeyle ilişkisi olmadığına karar verdim. Zar gelirse kazanıyorsun, gelmezse kaybediyorsun bu kadar basit. Superonline'nın zarları da acayip hile yapıyor. Geçen sefer benim lehime bu sefer aleyhime
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oo sıkı maçlar oluyo. Ebru tebrikler yaa
          Özgür sende zorlu bi rakip olacaksın gibi

Ahmet abi etma
          ortak kullanılan bi adres var dedimya. hiç olmadı rakibinle anlaşabiliyosanız istediğiniz başka bi sitede oynayabilirsiniz.
          super online ı seçmekteki amaç anlaşmazlık durumunda super online ın ortak site olarak kullanılması içindi. hem donma düşme derdi olmuor ve daha seri
          burçak güvenlik problemi çıkardı süperonline.. java problemi sanırım.. çözecez yarın inşallah..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Hayret nasil yenildin Ömer kardes? Bende simdi oynayacagim Kaya abiyle. Sonunda muradima erecem insallah
            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayret nasil yenildin Ömer kardes? Bende simdi oynayacagim Kaya abiyle. Sonunda muradima erecem insallah
              Cidden kardeşim. O kadar destekledik seni, senden önce yarış dışı kaldık iyi mi?
              - Eomer -

Yorum

• Saglik olsun. Az kaldi bende geliyorum pesinden. Insallah sifir cekmem ama.

Kaya abi Kizilmaske Masa 49. Nickim muchtar61. Bekliyorum.
                En son kelkitli29 tarafından düzenlendi; 02.04.2008, 21:26.
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tavlanın hiçbir şekilde zekayla, bilmeyle ilişkisi olmadığına karar verdim. Zar gelirse kazanıyorsun, gelmezse kaybediyorsun bu kadar basit. Superonline'nın zarları da acayip hile yapıyor. Geçen sefer benim lehime bu sefer aleyhime
                  şans çok çok önemli bi faktör mutlaka. ama hepten şans değildir. tercihlerde çok önemlidir. 3-1 attığın zarla kapı almazda seri oynarsan 3-1 i oyunu kaybetmeyi haketmişindir. bu sadece bi örnektir. bazende oynadığınız oyun stili karşınızdakine tutmaz. çok ters gelir onun oyun tarzı. bu gibi durumlar önemli dir tavlada. şans da çnemli dediğin kadar. ama her yenilenin klasik bahanesi yaa
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hüseyin nerede oynuyorsunuz Tribün yapalım
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şans çok çok önemli bi faktör mutlaka. ama hepten şans değildir. tercihlerde çok önemlidir. 3-1 attığın zarla kapı almazda seri oynarsan 3-1 i oyunu kaybetmeyi haketmişindir. bu sadece bi örnektir. bazende oynadığınız oyun stili karşınızdakine tutmaz. çok ters gelir onun oyun tarzı. bu gibi durumlar önemli dir tavlada. şans da çnemli dediğin kadar. ama her yenilenin klasik bahanesi yaa
                      Ben yendikten sonra da aynı şeyi söylüyordum ama

İlk defa tavla oynayan birisi 40 yıl oynamış birisini rahatlıkla perişan edebilir. Böyle bir oyunda bilginin pek bir önemi yoktur bence. Kapı alma olayı en klasik şey zaten. Onu bilmeyen zaten tavla bilmiyor demektir. Tavla bilenler için konuşuyorum ben
                      - Eomer -

Yorum

• ben tavlaya tavla demem tavlayan ben olmayınca..

ömer haklısın kanka.. şans işi bu iş.. hiç değilse %51 şans derim..
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• Özgür sıkı rakip, dev adımlarla geliyor.Dikkat etmek lazım.

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Heh onu bileydin : )))
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben tavlaya tavla demem tavlayan ben olmayınca..

ömer haklısın kanka.. şans işi bu iş.. hiç değilse %51 şans derim..
                              Ben ilhan'ı yenerken şansa yendim. Kabul ediyorum bunu. Sadece şansa 7-0 yenebildim adamı. Böyle oyun mu olur?

Sen naptın kanka? Ne zaman maçın?
                              - Eomer -

Yorum

• olurda ilerde rakibim oyun dışı kalır maça çıkamazsa falan Eomer'in oyuna katılmasını talep ediyiorum
                                şans kısmına bende katılıyorumda %'ye vurursak zar tercihleri biraz daha ağır basıyor kanımca

Yorum

Yükleniyor...
                                X