Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrikler Selman. İddalı değildim ama en iddalı rakiplerden biri bana düştü. Mors oldum pardon mars oldum
    Fanatik Pacci

Yorum

• Tesekkurler, 5-0 , 5-1 sonra 6-1 den 6-7 yendim sanirim oyleydi?
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bende elendim birdahaki turnuvaya artık.. Karşıma çiftçi zarcıları vermeyin kardeşim insana asabiyet yapıyor.. Skor 7-6 yenildik.. Çağatay'a bundan sonrası için başarılar.. Zarların daima böle gelsin inşallah
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende elendim birdahaki turnuvaya artık.. Karşıma çiftçi zarcıları vermeyin kardeşim insana asabiyet yapıyor.. Skor 7-6 yenildik.. Çağatay'a bundan sonrası için başarılar.. Zarların daima böle gelsin inşallah
          Elenenler olarak biz de yayla kupası yapalım
          Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uğur abi erken veda etmişin yaa. seninle geçen senenin rövanşı için karşılaşmayı umuyodum. yarı yolda bıraktın beni))

gecenin hayal kırıklığı oldukça iddaalı olduğunu söyleyen Luckdown ın elenişi oldu.
            Hiç sorma ula Burçi.. Şu kemik zar elimde olcaktı ki.. ahhh ahhh..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Abla istikbal var sende, öğrenecesun bu işi.

Uğurtan ve Uğur abi geçmiş olsun.

Oynanan maçları tabloda işaretlenmiş olarak görebilir miyiz.

Yorum

• oynanan maçları tabloya yarın ekleyeceğim. maçlarını tamamlayanlar skorları ile birlikte özel mesaj atarlarsa bana daha kolay olacak
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• gecenin sürprizi dediğimiz çağatay arkadaşımızın luckdown ile oynadığı maçı izledim. malum o maçın galibi ile bizim maçın galibi oynayacaktı, analiz yaptım biraz .

luckdown arkadaşımızın tekniği biraz daha zorlayıcı gelmişti izlerken ama tavla da ne kadar iyi olursanız olun risk alma ve aldığınız risklerde şansınızın yaver gitmesi belirleyici oluyor.

çağatay arkadaşımız da ben de bugün şansımızın yardımıyla turu atladık. bakalım ikimizin maçında kimin şansı üstün çıkacak .
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Desenize Uğurların gecesi olmuş....
                    Forever niye 7 de 5 değil
                    5-2 öndeydim sonra zar bir döndü.....
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Desenize Uğurların gecesi olmuş....
                      Forever niye 7 de 5 değil
                      5-2 öndeydim sonra zar bir döndü.....
                      Abi valla bend eoni dicektim bende 2-0 yenikten 5-2 yapmıştım niye 7 kardeşşşiimmm?

Yorum

• İmzaya 1 adım yaklaşan arkadaşları tebrik ediyorum.
                        Şampiyon Aranıyor
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi valla bend eoni dicektim bende 2-0 yenikten 5-2 yapmıştım niye 7 kardeşşşiimmm?
                          işte bu nedenle uğurtan. süprize açık olsun diye.

bazen tavlaya yeni başlayan ile oynarsınız. 3 te 5 de biter dersiniz kaybedersiniz. yeni başlamıştır belki ama müthiş zar gelebilir. oyunu kısa tutmamamızın sebebi şans faktörünü asgariye indirmek.
                          şans ile 2 3 el kazansın diyelim. ama 7 el i kazanmayı başarmışsa hak etmiştir demektir. eğer 7 elide şansla kaznmışsa, oda onun şansı. hayatta şanslı olmak güzel
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• DraGo arkadaşımız beni mağlup etmiştir kendisine bundan sonraki oyunlarda başarılar rakibine ise bol şans diliyorum
                            Bordomavi.net

Yorum

• Fatih skorları yazın kardeşim

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih skorları yazın kardeşim

skor 7-4 6-1 ken bırakıyoduk aslında bitirelim dedik
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X