Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynanan maçların sonuçlarını tabloya ekleyebilirseniz hoş olur
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Arkadaşlar şöyle bir sorun çıktı. Benim 4 kapım doluydu, Sevda'nın 1 pulu kırıktı. Sevda 3 4 defa üst üste gele attı. Dolayısıyla hamle yapamadı. Sonra 30 saniyedir hamle yapmıyorsunuz, eğer hamle yapmazsanız oyundan atılacaksınız mesajı geldi. Sevda bir kez daha gele atınca yine hamle yapamadı ve sistem oyundan attı onu. Ne yapacaz böyle bir durumda?

Alla alla ben güzelce hamlelerimi yaparken meğersem sistem beni oyundan atmış Nasıl iş ya
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• ilahi adalet hayatım zaten 3-3tü durum ve ben yeniyo gibiydim öyle sen beni kırıp sıkıştırınca, sonu bu oldu
        En son La_vie_en_rose tarafından düzenlendi; 26.03.2008, 22:39.

Yorum

• bana da yen bitir kap puanı yazdı bastım kaptım

Yorum

• Elendİmmmmmm
            Jansoldier 7 - Ugur 5
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• çok deli maç oldu. kesin kazandım diye düşündüğüm oyunu 7-6 kaybettim. Tebrikler karakuzu

Yorum

• Tessekurler abi ...
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• skorları bana özelden atın arkadaşlar
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• öncelikle değerli rakibim uğur abimi tebrik ediyorum. ciddi anlamda benim oynadığım oyuna oranla çok daha iyiydi. özellikle ilk maçlarda hiç bir açığımı pas geçmeden kırarak skoru 5-2 ye getirdi.
                    Sonrasında tam anlamıyla şans bana döndü.
                    "5-2 olduğunda sabaha kadar oynasak bu gece seni yenemem abi" dediğimde "7'de bitiyor belli olmaz" dedi. kendisi adına hayırlı olmasa da tecrübesine dayanarak söylediği bu cümle haklı çıktı.
                    Bu turnuvadaki esas amacım yeni bmn üyeleri ile tanışmaktı. Uğur abiyle tanıştığım için çok mutluyum, turu geçtiğim için değil yeni bir arkadaşla eşleşip tanışma şansı bulacağım için çok mutluyum.

Bu turnuvanın en güzel tarafı sonuç ne olursa olsun, bordo ve mavinin kazanması .

Herkese bol şans.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• tebrikler karakuzu61 ve jansolider

emre-ts ile karakuzu61 arasındaki maçta kıyasıya mücadele olmuş sonuçtan belli

Yorum

• YENİ TURNUVA NE zaman başlıyor...
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak jansoldier tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu turnuvadaki esas amacım yeni bmn üyeleri ile tanışmaktı. Uğur abiyle tanıştığım için çok mutluyum, turu geçtiğim için değil yeni bir arkadaşla eşleşip tanışma şansı bulacağım için çok mutluyum.

Bu turnuvanın en güzel tarafı sonuç ne olursa olsun, bordo ve mavinin kazanması .

Herkese bol şans.
                          ilk turnuvada bahsetmiştim. bu turnuva başındada aynı şeyi söylemiştim. amacımız böyle org. lar ile daha iyi tanışma fırsatı bulmak.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• teşekkürler la vie en rose
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Rakibeme teşekkür ediyorum.

Beklediğimden zor oldu8-2 aldım maçı

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                YENİ TURNUVA NE zaman başlıyor...
                                uğur abi erken veda etmişin yaa. seninle geçen senenin rövanşı için karşılaşmayı umuyodum. yarı yolda bıraktın beni))

gecenin hayal kırıklığı oldukça iddaalı olduğunu söyleyen Luckdown ın elenişi oldu.
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X