Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu doldurdum. 4-5 tane attim. Neyse son umut yarin aksamida öneririm.
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• egemen - recep_oflu ????????????????
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Yok ya gelmeyecek galiba Serdar.
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Serdar ula yaktin kelkitli`yi
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklısınız

Ama bu noktada ben de diyorum işte ne yapacağız? İkisi de mi diskalifiye olacak? kelkitli29 benden bile daha istekli bu konuda. Bana çıkmış olsaydı gayet güzel oynamaya devam etmiş olacaktı. Ayıp olmayacak mı elenince?
            valla yapabileceğimiz birşey varsa siz söyleyin yapalım. ben zamanım kısıtlı olsaydı adımı yazdırmazdım.
            ikisininde oynamak istediğini biliyorum . ama çözümü serdar ve hüseyin bulmalı. onların maçı.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• sonuçta belirlenen zaman çarşamba günü. itiraz edecek bir şey yok. arkadaşlar ellerinden geleni yapsınlar o zamana kadar oynamak için. eğer tamamlayamazlarsa da beklettikleri bir çok kişiyi düşünerek yerlerini efendi efendi yedeklere bıraksınlar.

açıkçası kendi adıma konuşayım, ne yapar eder rakibimin uygun olduğu zamana göre kendimi ayarlardım, eğer böyle bir imkanım yoksa başkalarının bana göre ayarlanmasını bekleyecek durumda olsaydım katılmazdım.

tabiki katılmalarına karşı değilim. hatta umarım çarşamba gününe kadar maçlarını yetiştirirler. hep beraber devam ederiz.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Peki şöyle bir şey yapsak?

Örneğin maçını oynamayanlar çarşamba günü saat 19.00'da burda olup maçlarını yapsa, gelmeyenler diskalifiye olsa. Bana daha iyi bir çözüm gibi geliyor?
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Söyledimde aslinda. 17.30 - 18.00 den sonra buradayim diye. Neyse gelmeyecek bugün. Sabah erken kalkmaliyim. Bende gideyim. Usaklar eger rastlarsaniz yarin Serdara söyleyin aksama burada olsun. Gerci her gün özeldende yaziyorum ama. Bakariz ya nasip kismet degilmi. Oynasaydikta yenilmek problem degil.

Yorum

• Profilinde telefon numarası var.Bi aramak lazım.Ha böyle iş olmaz

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki şöyle bir şey yapsak?

Örneğin maçını oynamayanlar çarşamba günü saat 19.00'da burda olup maçlarını yapsa, gelmeyenler diskalifiye olsa. Bana daha iyi bir çözüm gibi geliyor?
                      çarşamba 19 da oynabilecek zamanı bulursa arkadaşlar aynı saatte salı günüde oynayabilirler.
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Valla bana uyar. Aksam burda olurum ben. Isten gelme vaktim dedigim gibi TSI 17.30 - 18.00. Ondan sonrasi olur.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çarşamba 19 da oynabilecek zamanı bulursa arkadaşlar aynı saatte salı günüde oynayabilirler.
                          Haklısınız ama en azından maç yapmayan herkesi elemekten iyidir bence

kelkitli kardeşime çok üzüleceğim eğer diskalifiye olursa..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Bence de Kelkitli hep buradaydı.Umarım oynarlar ama denk gelmedi bir türlü.

Bir gerçeği de unutmamamız gerekir ki turnuva başlayalı 1 hafta oldu şimdiye kadar oynanacak çok vakit vardı.Umarım oynamadan elenmezler..
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• şöle bi durum var. bende kesinlikle elenmelerini istemiyorum. ama şuan zaman sıkıntısı oluyosa ileriki turlarda yine olmayacağının garantisi verilemez. turnuvayı aksatmadan ilerletmek için belkide buna mecbur kalacağız yarın 12:00 da.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Egemen abi maçını neden oynamadı ?
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X