Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 dakikadır gülüyorum
    Çok harika olmuş..

Yorum

• -Bu numaranın sahibi Tosun, alacağını yatırmayana k…..
      Süper olmuş ya

Ayrıca Czyo hocam arka sayfada kalmış ama sizin diyalogda çok manidar.

Macuka'ya hiç birşey demiyorum artık
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        -Burda başkanımızı yerden yere vurmak mı komik oluyor..ayıptır ayıp...

-Böyle dostun varsa düşmana gerek yok zaten...
        Bunun adi mizah arkadasim, Mizah ile elestiri...yerden yere vurmak degil, eminim Sadri baskan bunlari gorse cok hosnut olurdu..
        Siz bunu yerden yere vurmak olarak algiliyorsaniz o sizin mizahla aranizdaki problem... Burda yapilan seylerin sansurunu yapan arkadaslar var zaten, her seye izin vermiyorlar.
        yukardaki "ayiptir ayip" lafini ise bu sayfalara emek veren biri olarak cok agir buluyorum.
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Yöneticilik Zor İş

- Sayın Hayrettin Bey, kamuoyu Trabzonspor'un Fatih Tekke'yi alıp almayacağını merak ediyor. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

- Ha yeri gelmişken artık bu konuyu açıklığa kavuşturmamız lazım. Trabzonspor Fatih Tekke'yi kesinlikle transfer e.. ee.. eee..

- Evet? Edecek misiniz?? Evet???

- Edt..ŞUUUUUUUU!!

- Çok yaşayın Hayrettin Bey

- Sağolun siz de görün

- Fatih diyordunuz?

- Dedim ya?

- Ama hapşırdınız?

- Ben anlamam, ben cevabımı verdim. Herkes şahit! Bu konuda daha soru istemiyorum. Açık açık verdim cevabımı! Aaaa!!

-
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.01.2010, 00:31.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Müthis Müthis Müthis

hapsirmasi müthis olmus
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunun adi mizah arkadasim, Mizah ile elestiri...yerden yere vurmak degil, eminim Sadri baskan bunlari gorse cok hosnut olurdu..
              Siz bunu yerden yere vurmak olarak algiliyorsaniz o sizin mizahla aranizdaki problem... Burda yapilan seylerin sansurunu yapan arkadaslar var zaten, her seye izin vermiyorlar.
              yukardaki "ayiptir ayip" lafini ise bu sayfalara emek veren biri olarak cok agir buluyorum.
              -Abi Ben sizi kırmak yada üzmek istemedim..ayrıca mizahlada aram çok iyidir..ama başkanımıza züğürt ağa felan yada başka figürlere çekmek bence hoş olmuyor..beni anladığınızı umuyorum..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Diyen Şenol Güneş'e cevap gecikmedi.

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Pause II

Bu kadar durduğun yeter, biraz oyna artık.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Helal Colman vur o kafaya bi odun
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Sunay Akın ; Yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım.....
                      Serkan Balcı ; Aaaaalllahhh var ol üstaddd
                      Engin Baytar ; Vallahi çok duygusal işte Trabzon insanı ya aynı benim gibi bende buranın çocuğuyum,bende Trabzonluyum,bende hamsi yiyebiliyorum evet bende bende ne çalım atılır ama bu şiirin üstüne
                      Şenol Güneş ; Atda patlatayım kafana bir tane
                      Umut Bulut ; Gökhan neden istiklal marşındaymış gibi duruyorsun
                      Gökhan Ünal ; Bilirsin olum ben böyle şeylerden anlamıyorum,ruhsuzum olum ben doğam böyle hissedemiyorum,böyle herşey boş geliyor
                      Umut Bulut ; Anlıyorum seni bana da oluyor bazen
                      Gökhan Ünal ; Onun için uyumlu forvet diyorlar bize zaten
                      Ömer Aysan ; Mazgal ne demek acaba ?
                      Alanzinho ; ( İç Ses ) Ya ömer ya çek şu elini ya sonra iki saat photoshop'da kendimi kesmeye çalışıyorum ne mıymıntı adamsın ya
                      Fotoğrafı Çeken Kişi ; Ya bu umut enteresan derlerdi de inanmazdım, yahu neden herkes kendi sweat'ını giymişde umut gabricinkini giymiş,ayrıca neden enginin ayakkabıları farklı ve neden ömer aysan terlik giymiş bir şairin ziyaretinde, ne enteresan insanlar ya.

"Lütfen Resime bakarak okuyunuz"
                      En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 11.01.2010, 15:35.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sezer: Bak Gökhan Abi Elini böyle Koltuklarinin altina sokuyorsun sona kollarini birlestiriyorsun.... prrrt prrrrt
                        Gökhan: Bi Bende deneyeyim Sezer...
                        Zafer: yaaa Sezer Banada ögret Banadaaa... yapamiyorum bir türlü.
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sunay Akın ; Yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım.....
                          Serkan Balcı ; Aaaaalllahhh var ol üstaddd
                          Engin Baytar ; Vallahi çok duygusal işte Trabzon insanı ya aynı benim gibi bende buranın çocuğuyum,bende Trabzonluyum,bende hamsi yiyebiliyorum evet bende bende ne çalım atılır ama bu şiirin üstüne
                          Şenol Güneş ; Atda patlatayım kafana bir tane
                          Umut Bulut ; Gökhan neden istiklal marşındaymış gibi duruyorsun
                          Gökhan Ünal ; Bilirsin olum ben böyle şeylerden anlamıyorum,ruhsuzum olum ben doğam böyle hissedemiyorum,böyle herşey boş geliyor
                          Umut Bulut ; Anlıyorum seni bana da oluyor bazen
                          Gökhan Ünal ; Onun için uyumlu forvet diyorlar bize zaten
                          Ömer Aysan ; Mazgal ne demek acaba ?
                          Alanzinho ; ( İç Ses ) Ya ömer ya çek şu elini ya sonra iki saat photoshop'da kendimi kesmeye çalışıyorum ne mıymıntı adamsın ya
                          Fotoğrafı Çeken Kişi ; Ya bu umut enteresan derlerdi de inanmazdım, yahu neden herkes kendi sweat'ını giymişde umut gabricinkini giymiş,ayrıca neden enginin ayakkabıları farklı ve neden ömer aysan terlik giymiş bir şairin ziyaretinde, ne enteresan insanlar ya.

"Lütfen Resime bakarak okuyunuz"
                          Emirhan bravo
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Emirhan Makul,

Ne yaptın sen böyle!

Diyaloglar surat ifadelerine tam uymuş ççç
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• -"Abla bu kuyruğun ucu nereye gidiyor?"

-"Klüp binasına. Yeni danışmanlar alınacakmış. Üstelik tek şart da, başvuranın Trabzon doğumlu olması."

-"Deme ya... Çok da uzunmuş."

-"Bence gitme. Sana bile bir görev düşer."

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Fotoğrafta Trabzon belediye binasının önüne benziyor baya.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X