Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler? 2
Daraltma
X
-
İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Diyen Şenol Güneş'e cevap gecikmedi.
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sunay Akın ; Yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım.....
Serkan Balcı ; Aaaaalllahhh var ol üstaddd
Engin Baytar ; Vallahi çok duygusal işte Trabzon insanı ya aynı benim gibi bende buranın çocuğuyum,bende Trabzonluyum,bende hamsi yiyebiliyorum evet bende bende ne çalım atılır ama bu şiirin üstüne
Şenol Güneş ; Atda patlatayım kafana bir tane
Umut Bulut ; Gökhan neden istiklal marşındaymış gibi duruyorsun
Gökhan Ünal ; Bilirsin olum ben böyle şeylerden anlamıyorum,ruhsuzum olum ben doğam böyle hissedemiyorum,böyle herşey boş geliyor
Umut Bulut ; Anlıyorum seni bana da oluyor bazen
Gökhan Ünal ; Onun için uyumlu forvet diyorlar bize zaten
Ömer Aysan ; Mazgal ne demek acaba ?
Alanzinho ; ( İç Ses ) Ya ömer ya çek şu elini ya sonra iki saat photoshop'da kendimi kesmeye çalışıyorum ne mıymıntı adamsın ya
Fotoğrafı Çeken Kişi ; Ya bu umut enteresan derlerdi de inanmazdım, yahu neden herkes kendi sweat'ını giymişde umut gabricinkini giymiş,ayrıca neden enginin ayakkabıları farklı ve neden ömer aysan terlik giymiş bir şairin ziyaretinde, ne enteresan insanlar ya.
"Lütfen Resime bakarak okuyunuz"
Teşekkürler..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
-"Abla bu kuyruğun ucu nereye gidiyor?"
-"Klüp binasına. Yeni danışmanlar alınacakmış. Üstelik tek şart da, başvuranın Trabzon doğumlu olması."
-"Deme ya... Çok da uzunmuş."
-"Bence gitme. Sana bile bir görev düşer."
.Yönetimin klavuz bulma çabaları, Burnumuza sahip çıkalım...
Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
LAZIM OLACAK
- Alıntı
Yorum
-
Giray: Oğlum Gökhan kaç haftadır kafam karışık diye demecler veriyorsun bende Transfer konusunda kafam karışık diyorsun sandım, ne lan bu yumuşak tavırlar kıvırmalar falan kafan o konuda mı karışık?
Gökhan: Yok ya gitmek istiyorumda göndermiyorlar maçlarda oynamadım göndermediler,boş kalelere gol atmadım göndermediler,en çok sinir oldukları konu olan Fatih Tekke transferi yapılsın dedim yine bırakmadılar belki böyle yaparsam gidebilirim.
Egemen : Lan bendemi yapsam acaba
- Alıntı
Yorum
-
11:33 :
Baskan: Ne yapacagiz ya, Taraftar hala Transfer bekliyor... Para yok, Pul yok...Gökhani satsakda birseyler yapsak....
Mahmut Aksu: Bilmiyorum Baskan... Dikkatli olalim...Galiba MedyaTrabzon bizi izliyor...
13:06 :
Baskan: Gazeteciler bizi kaybetti. Insallah Transfer umdugumuz gibi gerceklesir. Halil sen Rolünü iyi ezberldin degilmi Oglum? Bize Saygu duymalari gerekiyor.
Halil: Evet Büyük Reis! (Yanindakine Sessizce): Ya ben neden Mafya oluyorum oyyy.... Ben bunun icinmi okudum. Giydirdiniz beni Cakma Arabeskci Polat gibi. Kurtlar Vadisindende Nefret ederim zaten..
Yanindaki Bey: Allah Kurtarsin Evlat...
15:26:
Juniorlu Yetkili:-Kusura Bakmayin. O Gökhanmidir nedir. Ona 3.250 bin € veremeyiz. Teoyu almak istiyorsaniz Teminat Mektubunu getirin 3 Milyon $a sizin olsun. Ayrica Halil Beyin Oyuncak Tabanca sakasida cok sogukdu, Ama Bodyguardinizin bu kadar Dil bilmesini takdir ediyorum.
Baskan: Saglik olsun. Ben bir Kredi ayarlayayim geleyim. Elim bos dönerse, zaten Taraftar cildirir. Fatihde su Isini halledemedi. Bir Isgörmez Raporu alsa, isimiz Hallolacak ama...Neyse Norvecten para gelecekti galiba...Hayrettine bir sorayim...
Halil: Off. Kolombiyali Uyusturucu Tüccarligi Yapmis Mafya gibi Durmaktan kurtuldum en azindan...
Junio Saymani(Gülümseyerek icinden): Avrupa Avrupa diyorlar, Halleri bizden Vahim. Yazik adamda Tonton birisi. Allah Kurtarsin
(Nezaket ile Türk Misafirlere): Sizinle Alis Veris yapmak zevkti...
Selamet ileTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
Sunay Akın ; Yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım.....
Serkan Balcı ; Aaaaalllahhh var ol üstaddd
Engin Baytar ; Vallahi çok duygusal işte Trabzon insanı ya aynı benim gibi bende buranın çocuğuyum,bende Trabzonluyum,bende hamsi yiyebiliyorum evet bende bende ne çalım atılır ama bu şiirin üstüne
Şenol Güneş ; Atda patlatayım kafana bir tane
Umut Bulut ; Gökhan neden istiklal marşındaymış gibi duruyorsun
Gökhan Ünal ; Bilirsin olum ben böyle şeylerden anlamıyorum,ruhsuzum olum ben doğam böyle hissedemiyorum,böyle herşey boş geliyor
Umut Bulut ; Anlıyorum seni bana da oluyor bazen
Gökhan Ünal ; Onun için uyumlu forvet diyorlar bize zaten
Ömer Aysan ; Mazgal ne demek acaba ?
Alanzinho ; ( İç Ses ) Ya ömer ya çek şu elini ya sonra iki saat photoshop'da kendimi kesmeye çalışıyorum ne mıymıntı adamsın ya
Fotoğrafı Çeken Kişi ; Ya bu umut enteresan derlerdi de inanmazdım, yahu neden herkes kendi sweat'ını giymişde umut gabricinkini giymiş,ayrıca neden enginin ayakkabıları farklı ve neden ömer aysan terlik giymiş bir şairin ziyaretinde, ne enteresan insanlar ya.
"Lütfen Resime bakarak okuyunuz"
ççççççççççççsüüper buEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
-Ankaragücü galibiyetini Cyzio`ya armagan ediyorum.
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ankaragücü galibiyetini Cyzio'ya armağan ediyorum
(Pas için teşekkürler. Boş kaleye gol atmak zevkli oldu.)
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
Babam ; 3 sn kalmış Şenol Hoca Ceyhunu oyuna alıyorsun hemi , saatin mi yok , Sıhatin mi yok ?
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
11:33 :
Baskan: Ne yapacagiz ya, Taraftar hala Transfer bekliyor... Para yok, Pul yok...Gökhani satsakda birseyler yapsak....
Mahmut Aksu: Bilmiyorum Baskan... Dikkatli olalim...Galiba MedyaTrabzon bizi izliyor...
13:06 :
Baskan: Gazeteciler bizi kaybetti. Insallah Transfer umdugumuz gibi gerceklesir. Halil sen Rolünü iyi ezberldin degilmi Oglum? Bize Saygu duymalari gerekiyor.
Halil: Evet Büyük Reis! (Yanindakine Sessizce): Ya ben neden Mafya oluyorum oyyy.... Ben bunun icinmi okudum. Giydirdiniz beni Cakma Arabeskci Polat gibi. Kurtlar Vadisindende Nefret ederim zaten..
Yanindaki Bey: Allah Kurtarsin Evlat...
15:26:
Juniorlu Yetkili:-Kusura Bakmayin. O Gökhanmidir nedir. Ona 3.250 bin € veremeyiz. Teoyu almak istiyorsaniz Teminat Mektubunu getirin 3 Milyon $a sizin olsun. Ayrica Halil Beyin Oyuncak Tabanca sakasida cok sogukdu, Ama Bodyguardinizin bu kadar Dil bilmesini takdir ediyorum.
Baskan: Saglik olsun. Ben bir Kredi ayarlayayim geleyim. Elim bos dönerse, zaten Taraftar cildirir. Fatihde su Isini halledemedi. Bir Isgörmez Raporu alsa, isimiz Hallolacak ama...Neyse Norvecten para gelecekti galiba...Hayrettine bir sorayim...
Halil: Off. Kolombiyali Uyusturucu Tüccarligi Yapmis Mafya gibi Durmaktan kurtuldum en azindan...
Junio Saymani(Gülümseyerek icinden): Avrupa Avrupa diyorlar, Halleri bizden Vahim. Yazik adamda Tonton birisi. Allah Kurtarsin
(Nezaket ile Türk Misafirlere): Sizinle Alis Veris yapmak zevkti...
Selamet ile
- Alıntı
Yorum
Yorum