Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğrafta Trabzon belediye binasının önüne benziyor baya.
    Ben de benzetmedim değil.

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Diyen Şenol Güneş'e cevap gecikmedi.

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sunay Akın ; Yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım.....
      Serkan Balcı ; Aaaaalllahhh var ol üstaddd
      Engin Baytar ; Vallahi çok duygusal işte Trabzon insanı ya aynı benim gibi bende buranın çocuğuyum,bende Trabzonluyum,bende hamsi yiyebiliyorum evet bende bende ne çalım atılır ama bu şiirin üstüne
      Şenol Güneş ; Atda patlatayım kafana bir tane
      Umut Bulut ; Gökhan neden istiklal marşındaymış gibi duruyorsun
      Gökhan Ünal ; Bilirsin olum ben böyle şeylerden anlamıyorum,ruhsuzum olum ben doğam böyle hissedemiyorum,böyle herşey boş geliyor
      Umut Bulut ; Anlıyorum seni bana da oluyor bazen
      Gökhan Ünal ; Onun için uyumlu forvet diyorlar bize zaten
      Ömer Aysan ; Mazgal ne demek acaba ?
      Alanzinho ; ( İç Ses ) Ya ömer ya çek şu elini ya sonra iki saat photoshop'da kendimi kesmeye çalışıyorum ne mıymıntı adamsın ya
      Fotoğrafı Çeken Kişi ; Ya bu umut enteresan derlerdi de inanmazdım, yahu neden herkes kendi sweat'ını giymişde umut gabricinkini giymiş,ayrıca neden enginin ayakkabıları farklı ve neden ömer aysan terlik giymiş bir şairin ziyaretinde, ne enteresan insanlar ya.

"Lütfen Resime bakarak okuyunuz"
      Bunlar çok güzel.

Teşekkürler..
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• feciiii feciiiiiiii

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-"Abla bu kuyruğun ucu nereye gidiyor?"

-"Klüp binasına. Yeni danışmanlar alınacakmış. Üstelik tek şart da, başvuranın Trabzon doğumlu olması."

-"Deme ya... Çok da uzunmuş."

-"Bence gitme. Sana bile bir görev düşer."

.
          Yönetimin klavuz bulma çabaları, Burnumuza sahip çıkalım...
          Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
          LAZIM OLACAK

Yorum

• Giray: Oğlum Gökhan kaç haftadır kafam karışık diye demecler veriyorsun bende Transfer konusunda kafam karışık diyorsun sandım, ne lan bu yumuşak tavırlar kıvırmalar falan kafan o konuda mı karışık?

Gökhan: Yok ya gitmek istiyorumda göndermiyorlar maçlarda oynamadım göndermediler,boş kalelere gol atmadım göndermediler,en çok sinir oldukları konu olan Fatih Tekke transferi yapılsın dedim yine bırakmadılar belki böyle yaparsam gidebilirim.

Egemen : Lan bendemi yapsam acaba

Yorum

• @sifuni, gökhanın çabaları serisi devam edecek gibi
              Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
              LAZIM OLACAK

Yorum

• Hepsi birbirinden güzel emeği gecen herkese teşekkürler
                Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• 11:33 :
                  Baskan: Ne yapacagiz ya, Taraftar hala Transfer bekliyor... Para yok, Pul yok...Gökhani satsakda birseyler yapsak....

Mahmut Aksu: Bilmiyorum Baskan... Dikkatli olalim...Galiba MedyaTrabzon bizi izliyor...

13:06 :
                  Baskan: Gazeteciler bizi kaybetti. Insallah Transfer umdugumuz gibi gerceklesir. Halil sen Rolünü iyi ezberldin degilmi Oglum? Bize Saygu duymalari gerekiyor.

Halil: Evet Büyük Reis! (Yanindakine Sessizce): Ya ben neden Mafya oluyorum oyyy.... Ben bunun icinmi okudum. Giydirdiniz beni Cakma Arabeskci Polat gibi. Kurtlar Vadisindende Nefret ederim zaten..

Yanindaki Bey: Allah Kurtarsin Evlat...

15:26:
                  Juniorlu Yetkili:-Kusura Bakmayin. O Gökhanmidir nedir. Ona 3.250 bin € veremeyiz. Teoyu almak istiyorsaniz Teminat Mektubunu getirin 3 Milyon $a sizin olsun. Ayrica Halil Beyin Oyuncak Tabanca sakasida cok sogukdu, Ama Bodyguardinizin bu kadar Dil bilmesini takdir ediyorum.

Baskan: Saglik olsun. Ben bir Kredi ayarlayayim geleyim. Elim bos dönerse, zaten Taraftar cildirir. Fatihde su Isini halledemedi. Bir Isgörmez Raporu alsa, isimiz Hallolacak ama...Neyse Norvecten para gelecekti galiba...Hayrettine bir sorayim...

Halil: Off. Kolombiyali Uyusturucu Tüccarligi Yapmis Mafya gibi Durmaktan kurtuldum en azindan...

Junio Saymani(Gülümseyerek icinden): Avrupa Avrupa diyorlar, Halleri bizden Vahim. Yazik adamda Tonton birisi. Allah Kurtarsin
                  (Nezaket ile Türk Misafirlere): Sizinle Alis Veris yapmak zevkti...

Selamet ile
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sunay Akın ; Yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım.....
                    Serkan Balcı ; Aaaaalllahhh var ol üstaddd
                    Engin Baytar ; Vallahi çok duygusal işte Trabzon insanı ya aynı benim gibi bende buranın çocuğuyum,bende Trabzonluyum,bende hamsi yiyebiliyorum evet bende bende ne çalım atılır ama bu şiirin üstüne
                    Şenol Güneş ; Atda patlatayım kafana bir tane
                    Umut Bulut ; Gökhan neden istiklal marşındaymış gibi duruyorsun
                    Gökhan Ünal ; Bilirsin olum ben böyle şeylerden anlamıyorum,ruhsuzum olum ben doğam böyle hissedemiyorum,böyle herşey boş geliyor
                    Umut Bulut ; Anlıyorum seni bana da oluyor bazen
                    Gökhan Ünal ; Onun için uyumlu forvet diyorlar bize zaten
                    Ömer Aysan ; Mazgal ne demek acaba ?
                    Alanzinho ; ( İç Ses ) Ya ömer ya çek şu elini ya sonra iki saat photoshop'da kendimi kesmeye çalışıyorum ne mıymıntı adamsın ya
                    Fotoğrafı Çeken Kişi ; Ya bu umut enteresan derlerdi de inanmazdım, yahu neden herkes kendi sweat'ını giymişde umut gabricinkini giymiş,ayrıca neden enginin ayakkabıları farklı ve neden ömer aysan terlik giymiş bir şairin ziyaretinde, ne enteresan insanlar ya.

"Lütfen Resime bakarak okuyunuz"

ççççççççççççsüüper bu
                    Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Ankaragücü galibiyetini Cyzio'ya armağan ediyorum
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Ankaragücü galibiyetini Cyzio`ya armagan ediyorum.

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ankaragücü galibiyetini Cyzio'ya armağan ediyorum
                        Zaten sadece Ankaragücü maçlarını bana hediye ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını hep o takımların taraftarlarına hediye ediyor.

(Pas için teşekkürler. Boş kaleye gol atmak zevkli oldu .)

.
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bu deplasmandaydı hocam
                          Harbiden geri pası ayağınıza attık.Ofsaytta olmaz..)
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Babam ; 3 sn kalmış Şenol Hoca Ceyhunu oyuna alıyorsun hemi , saatin mi yok , Sıhatin mi yok ?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Babam ; 3 sn kalmış Şenol Hoca Ceyhunu oyuna alıyorsun hemi , saatin mi yok , Sıhatin mi yok ?
                              Buradaki sn, saniye mi; sene mi?

.
                              -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

11:33 :
                                Baskan: Ne yapacagiz ya, Taraftar hala Transfer bekliyor... Para yok, Pul yok...Gökhani satsakda birseyler yapsak....

Mahmut Aksu: Bilmiyorum Baskan... Dikkatli olalim...Galiba MedyaTrabzon bizi izliyor...

13:06 :
                                Baskan: Gazeteciler bizi kaybetti. Insallah Transfer umdugumuz gibi gerceklesir. Halil sen Rolünü iyi ezberldin degilmi Oglum? Bize Saygu duymalari gerekiyor.

Halil: Evet Büyük Reis! (Yanindakine Sessizce): Ya ben neden Mafya oluyorum oyyy.... Ben bunun icinmi okudum. Giydirdiniz beni Cakma Arabeskci Polat gibi. Kurtlar Vadisindende Nefret ederim zaten..

Yanindaki Bey: Allah Kurtarsin Evlat...

15:26:
                                Juniorlu Yetkili:-Kusura Bakmayin. O Gökhanmidir nedir. Ona 3.250 bin € veremeyiz. Teoyu almak istiyorsaniz Teminat Mektubunu getirin 3 Milyon $a sizin olsun. Ayrica Halil Beyin Oyuncak Tabanca sakasida cok sogukdu, Ama Bodyguardinizin bu kadar Dil bilmesini takdir ediyorum.

Baskan: Saglik olsun. Ben bir Kredi ayarlayayim geleyim. Elim bos dönerse, zaten Taraftar cildirir. Fatihde su Isini halledemedi. Bir Isgörmez Raporu alsa, isimiz Hallolacak ama...Neyse Norvecten para gelecekti galiba...Hayrettine bir sorayim...

Halil: Off. Kolombiyali Uyusturucu Tüccarligi Yapmis Mafya gibi Durmaktan kurtuldum en azindan...

Junio Saymani(Gülümseyerek icinden): Avrupa Avrupa diyorlar, Halleri bizden Vahim. Yazik adamda Tonton birisi. Allah Kurtarsin
                                (Nezaket ile Türk Misafirlere): Sizinle Alis Veris yapmak zevkti...

Selamet ile
                                güzeldi..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X