Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden Barcelona'ya, Rubin Kazan şoku!.. Rus takımı, İspanyol devini deplasmanda 2-1 yenerken, Rubin Kazan'ın galibiyet golü Gökdeniz Karadeniz'den geldi!..

Gazeteci: Fatih Hocam, sizin milli takıma çağırmadığınız Gökdeniz dün Barcelona'ya gol atmış ve Rubin Kazan Barcelona'yı İspanya'da devirmiş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
    F.T. : Benim bir sistemim ve oyun yapım var. Bana Barcelona'ya gol atan değil, rakip futboluya tekme, tokat, kafa, bunlar da olmazsa en azından laf atan oyuncu lazım. Gökdeniz sistemime uygun değil...

Gazeteci: Başkanım, Gökdeniz'i sattınız, hatta "yıldız değil" dediniz. Yerini dolduracak oyuncu da almadınız. Ne diyeceksiniz.
    S.Ş.: Evet dedim, bizde iken "yıldız değil" dedim. Burada her yer çok aydınlık parlaklığını görmedik, Rusyada her taraf karanlık, adam tüm parlaklığı ile yıldız olarak çıktı ortaya... Şimdi yıldız oldu, seneye Kazan'dan isteyeceğiz kendisini, takıma bir yıldız oyuncu lazım...

Yorum

• 2009-2010 Sezonu Galatasaray Forma Tanıtımı

T R A B Z O N S P O R

Yorum

• :d :d :d :d çççççç

Yorum

• Mehdi harikaydı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Scolari A Milli Takım İçin Pek Heveslidir

- Türkiye Milli Takımı teknik direktör arıyormuş. Umarım istedikleri gibi bir teknik direktör bulurlar

- Aslında o kalibrede teknik direktörler çok bulunmuyor. Kim olabilir acaba aklınıza geliyor mu?
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mehdi Abi efsane olmuş.Tebrikler
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Seviyorum Bu Başlığı..

Tebrikler Hepinize..
                En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 22.10.2009, 04:03.
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Tji - Olum Bırak Şu Eleman Bi Gol Atsın..
                  Selçuk - Atsın Abi Atmasın Diyenmi Var..

Gökhan - Olacak Harbiden Olacak Olmalııııııı, Olmuyor Olmuyo Olmuyor... Olacaaaaaak Olmalıııııııı Geçemiyoruuuummm.. Dayim Olşa Geçerdi Ama Gen Geçemiyorummm..

Gökhan - Bu Sefer Olacak Olacak Geçecem Geçecem Olaacaaaaakk.. HIyyaaaaa Ühüüüü Olmaliiii..

Tolga - Abi Durumu Vahim Yaaa..

Gökhan - Oldduuuu Olduuu Bu Şefer Olduuu.. Dayima Gerek Kalmadiii... Nası Koyduk Ama..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Yattara'nın Şakası

- Ohh! Bundan sonra bana kısaca "Yat" diyebilirsiniz he he

- Kalk Yattara kalk. Yine yanlış anlayacaklar..

Yorum

• Taklit edilmek güzeldir..
                      .
                      .
                      .
                      Wolfsburg-Beşiktaş CL maçı
                      .
                      .
                      .
                      Dakika 61

*
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• -BAŞKANIM BAKIN YILDIZ KAYDI!
                        -YOK BE O BİZİM GÖKDENİZDİR, YILDIZ FALAN DEĞİLDİR...
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• YORUMSUZ...
                          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Kubilay Şahin'in eseri harika ççç Mario oynayan kız'ın Gökhan Ünal versiyonu ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu köşede kalite gene tavan yapmış.

Ellerinize sağlık.

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• alanzinho kulübede çok sıkıldı.
                                yorumsuz .............(resimler biraz eski ama nese)
                                .....................................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X