Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Yeni taktiğimizi açıklıyorum:

Elde kalan forvetler defans yapacak. Stoperler gol arayacak. Ortasaha ortada gezecek. Kalanları da el kol hareketi yapacak.. Böylelikle transfere de ihtiyacımız kalmadı. Sistemi tümüyle değiştirdik. Hayırlı olsun. Ha bu arada başarı varsa bize, yoksa hocaya sorun. Transfer söylentisi yalanlamak için elbette bana gelebilirsiniz
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstadım, müsadenizle filmin devamı:

-"Ne şarabı?"

-"Çanak, çanak...."

-"Hocam, gene anlamadım."

-"Babanın şarap çanağı... Anladın mı şimdi?"

Burası gözümden kaçmış.
      Üstâdım;
      Hazret lafı şarap çanağına kadar getirmişse natürel ihtiyaç gidermeyle ilgili sözünü asla unutmaz.
      Cyzio imzasını günceller:
      Şu kâbustan uyansak artık.
      Ve Poetricus'tan cevap gelir:
      Gerçekler kâbustan bedermiş; tekrar uyuyup kâbus görsek artık.
      En son poetricus tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 15:00.

Yorum

• -Sayın Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un turu geçmesi için ne gibi tedbirler alacaksınız?
        -Bunlar menajerlerin oyunlarıdır. Gündemimizde böyle bir şey yok. Bu arada; "Hocanın arkasındayız!" diyemeyiz.

Yorum

• Ve taraftar olan bitene tepkisiz kalmaz:

Yorum

• Ulen siteyi bilmiyorum sanmayın alayınızı facede ekledim olum bir yakalarsam varyaaaa
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Manisaspor macinin ardindan :

- Yenile yenile elbet birgün yenmesini ögrenecegiz.

Yorum

• Sadri Şener’in Manisa’da Unuttuğu Not Defterinden Bazı Satırlar:

- Taraftar "Transfer" diye homurdanıyor. Her sene 20 transfer yapamam ki. İhtiyaç duyulan mevkiler hariç, her yere adam aldım, ama yine de yaranamadım.

- Sezon başında iddialı laflar ettim. Milletin diline bir "7" dolandı, ama takım 3 maçta 2 gol atıp altı gol "7". Ne halt edeceğim ben?

- Takım berbat, taraftar “Fatih Tekke” diye tutturmuş. Almasam başıma ekşimeye devam edecekler, alsam bunca inat boşa gidecek. Tükürdüğünü yalamak da bir yere kadar. Zafer Yelen meselesinden sonra bende ne dil kaldı ne dudak.

-“Hoca sorun!” desem bu sefer yemezler. Geçenlerde bir nabız yoklaması yaptım ama tüyü bitmemiş veletler bile benimle dalga geçti.

-Hoca’yı görevden alsam… “Yıpranmasın diye kovduk.” derim. Daha erken. Şenol’un görev süresi dolmadan olmaz. Cascavlak ortada kalırım.

-Şimdi Cevat'ın elinden çıkma bir istifa haberi tadından yenmezdi. Transfer mevsimi bitene kadar oyalardık milleti. Ama bu herif de lazım olduğunda ortalarda yok. Aman, kalsın! Şimdi çıkıp bir transfer haberi yapar, iyice batarız.

-Bir istifa tehdidi daha savursam nasıl olur? Olmaz; BMN’nin diline düşerim hafazanallah! Sonra; “Verin misketlerimi oynamıyorum!” diyen çocuk muamelesi yaparlar. Of, of!

-Yaşasın gol attık! Hayda, Umut dokununca ofsayt oldu. Şu mübarek günde sana diyeyim ki… Dua et bu koltukta Özkan oturmuyor.

-“Futbolcular oruçtan etkilendi.” desem… Takımın çoğu gayr-ı Müslim. Üstelik maç iftardan sonra. Kim inanır ki?

-Ya da tam tersi; “Oruç tutmadıkları için çarpıldılar.” desem. Bu daha saçma olur. GS ve FB sahaya cenabet çıktığı halde kazanıyor.

-“Yabancılar kötü.” diyip topu Ersun’a atsam… Bu sefer öz evlatçılara koz vermiş olurum. Of, of!

- Of, of takım sahada dökülüyor ben burada. Ah Hayrettin ah! Bu maç sabaha kadar devam etse bizimkilerin gol atacağı yok. En iyisi savaşmak, pardon sıvışmak. Allah ede de bu defter birinin eline geçmese.
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.08.2009, 21:19.

Yorum

• Allah kimsenin not defterini BMN'ye düşürmesin...

Yorum

• hh:başkanım forvetler yeter de artar,sakın eleştirilere kulak asmayın.
                    sş:van minüts hayrettin,sen onu karadenizdeki hamsilere anlat ula.
                    En son oguzhann tarafından düzenlendi; 24.08.2009, 21:18.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Başkanım, teravih namazı için camiye gidiyoruz. Hocaya sormamızı istediğiniz bir şey var mı?

-Ulan bu hallere de düştük ya, felek utansın!

Yorum

• Hacısalihoğlu: size diyorum bu yeni taktik gerek yok demekten kasıt rakiplerimizden işi gizli yürütmek alın size forvet paşa paşa kullanın hemde bıyıklı
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Gecelerden Bir Gece, Adminlerden Bir Admin...

-"Heh hee... Gene formumdayım. Tam üç başlık kapatıp, yedi üyeye ceza verdim. Dur bakayım?... Cyzio Hoca'dan bir uyarı geldi; gene birine daha ceza verceğiz anlaşılan. Allah Allah... Hoca genellikle forumdaki mesajları ihbar ederdi ama bu sefer kendisine yazılan bir özel mesajı ihbar etmiş. Bak şimdi şaşırdım işte. Benim bildiğim hiç bir üye hocaya özel mesajla hakaret etmiş olamaz. Allah Allah... Şaşkınlık üzerine şaşkınlık geçiriyorum: Mesaj da forumun en nâzik üyelerinden birinden. Neyse, her ihbarı ciddiye almak zorundayız. Bakalım ne yazmış?

Değerli Hocam:

Ramazan-ı Şerîfinizi tebrik eder, sıhhat, afiyet ve sofranıza Halil İbrahim bereketi dilerim.

Ya, hoca bu mesajdan neden alındı acaba? Benim göremediğim bir terbiyesizlik mi var? Dur şunu ağabeye sorayım.

Ağabey şu bizim en nâzik üyelerimizden falanca var ya..."

-"Evet."

-"Cyzio Hocaya özelden

Değerli Hocam:

Ramazan-ı Şerîfinizi tebrik eder, sıhhat, afiyet ve sofranıza Halil İbrahim bereketi dilerim.

şeklinde bir mesaj atmış."

-"Eee?... Ne var bunda?"

-"İyi de, hoca mesajı sakıncali diye ihbar etmiş."

-"Mesajın bu kadar olduğundan emin misin?"

-"Evet ağabey, bu kadar."

-"Vallahi sen bilirsin ama, bence bu mesajda sakıncalı hiç birşey yok."

-"Bana göre de öyle, ama o zaman Cyzio Hoca neden ihbar etti?"

-"Kendisine sorsana."

-"Yok ağabey, cesaret edemem. Ya benim bilmediğim bir hakaret gizliyse? Ya beni 'Bunu da mı bilmiyorsun?' diye fırçalarsa?"

-"Sen bilirsin."

...........................

-"Allah'ım bütün yöneticilere sordum; kimse mesajda bir sakınca bulamadı. Ben şimdi ne yapacağım? Gene en iyisi hocaya sormak galiba. Dur yüzümü kızartıp bir mesaj yazayım:

Değerli Hocam;

İhbar ettiğiniz özel mesajda nasıl bir sakınca gördüğünüzü belirtir misiniz? yi geceler."

................................

-"Hah cevap geldi. Bakalım hoca hangi ifadeye bozulmuş?

Sevgili ......

Çok özür diliyorum. O mesajı sileyim derken, yanlışlıkla ihbar tuşuna bastım. Yoksa o güzel mesajda tabii ki hiç bir sakıncalı taraf yok.

Selamlar."

Not: Yukarıdaki hikâye tamamen bir hâyâl masulüdür. Yalnızca geçenlerde hikâyedekine benzer bir mesajı sileyim derken gerçekten ihbar tuşuna basacaktım; soğuk soğuk terledim. Sonra da, "Acaba neler olurdu?" diye hâyâl ettim .

.
                          En son Cyzio tarafından düzenlendi; 26.08.2009, 00:21. Sebep: İfade zayıflıkları.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• ..........................
                            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Nadir isimli şahıs...

Nadir okulda;

Öğretmen: Nadir,kızdırma beni düzgün yap ödevlerini.
                              Nadir : Bak giderim hocam.
                              Öğretmen: Çık dışarı,dersime gelme.
                              Nadir : Tüh tutmadı....
                              ..............

Nadir evde;

Baba : Nadir,bidaha bu saatte gelirsen almam seni eve.
                              Nadir : Bak giderim baba.
                              Baba : Git ulan,gelme bidaha.
                              Nadir : Tüh yine tutmadı....

..............

Nadir İşe gider;

Patron : Nadir,raporları düzgün yap,bu ne böyle???!!
                              Nadir : Patron,kızdırma bırakırım işi.
                              Patron : Defol Nadir,kovuldun.
                              Nadir : Tüh yine olmadı yine tutmadı....

.........

Nadir başka yerde işe girer;

Çalışanlar : Nadir başkanım,yanlış yapıyorsun.
                              Nadir : Bırakırım işi,ona göre!!
                              Çalışanlar : Bırakma bizi Nadir Başkan,sensiz naparız.
                              Nadir : Ciddi misiniz siz?? Bırakmayayım mı?
                              Çalışanlar : Bırakma tabi,sensiz yaşayamayız!!
                              Nadir : Burası neresi,ben nerde işe girmiştim??
                              Çalışanlar : Trabzonspor burası Başkanım.
                              Nadir : İyi,iyi sevdim burayı.Bak giderim ha kızdırmayın beni bundan sonra...
                              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Volkanın Edu Sevinci

Fenerbahçenin milli kalecisi,edunun takımdan ayrılmasını sevinçle karşıladığını bildirdi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli kaleci rakip forvetler kadar gol yediğim edunun takımdan ayrılması takıma olumlu yansıyacaktır performansımın artacağından kimsenin şüphesi olmasın dedi.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X