Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hesaplarıma göre 320 küsür puan alıyorum ama gitmicem hukuk istiyorum ben o puanda hukuk yok malesef.
    320 küsür puanla çok rahat hukuğa gidersin.Puanlar oldukça düşecek diyorlar.Özellikle hukuk 10-15 puan düşer diye duydum.Eğer dedikleri gibi olursa 320 puanla,geçen sene 335 puanla öğrenci alan fakültelere gidebilirsin.(Gazi-Dicle-Ktü-Kırıkkale.....).Ayrıca bu sene Samsun'a hukuk fakültesi açılacak.Kanımca ilk senesi olmasından dolayı puanı diğer fakültelere nazaran daha düşük olur.Eğer benim gibi hukuk olsunda isterse D.bakırda olsun gibilerinden düşünüyorsan seneye çok rahat üniversiteli olursun.Ancak bilemiyorum belki hedefinde Ankara Hukuk vardır.Yinede ben yeni sisteme bulaşma diyorum.

Not:Gazi Üni. Hukuk Fakültesine puanın yetiyorsa muhakkak git derim.Orada bildiğim kadarıyla bir oluşum var.(Gazi-Ts)

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yedim seni öss.

Pazar günü dil sınavından 94 yaparak kazanmayı garantiledik. Çok şükür kurtulduk ilk yılımızda şu nalet olaydan. 2010 da girenlere şimdiden geçmiş olsun her an kafanızda olacak stres korku hayatınızın en kötü yılını geçiriceksin hiçbişey ile eğlenmiyeceksiniz hiçbişeyden zevk almıcaksınız.
      Hadi geçmiş olsun.
      Durumda bir değişiklik var mı?
      Bölüm ve okul konusunda?
      Puanın kaç oldu şimdi?

Yanıtları dilersen özelden de verebilirsin.

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        320 küsür puanla çok rahat hukuğa gidersin.Puanlar oldukça düşecek diyorlar.Özellikle hukuk 10-15 puan düşer diye duydum.Eğer dedikleri gibi olursa 320 puanla,geçen sene 335 puanla öğrenci alan fakültelere gidebilirsin.(Gazi-Dicle-Ktü-Kırıkkale.....).Ayrıca bu sene Samsun'a hukuk fakültesi açılacak.Kanımca ilk senesi olmasından dolayı puanı diğer fakültelere nazaran daha düşük olur.Eğer benim gibi hukuk olsunda isterse D.bakırda olsun gibilerinden düşünüyorsan seneye çok rahat üniversiteli olursun.Ancak bilemiyorum belki hedefinde Ankara Hukuk vardır.Yinede ben yeni sisteme bulaşma diyorum.

Not:Gazi Üni. Hukuk Fakültesine puanın yetiyorsa muhakkak git derim.Orada bildiğim kadarıyla bir oluşum var.(Gazi-Ts)

Ya doğru diyonda.Şimdi istanbul'da hukuk okumak başka diyarbakırda hukuk başka.yani gazi felan olursa işallah giderim .olmadı 1 sene daha beklicem .

Sağolasın bilgilendirdin ama bu sene o kadar düşmez ya.Geçen sene en düşüğü dicle 330 küsür puana almış ki ben diyarbakırda okumam.
        Hayırlısı olsun
        Kahrolsun endüstiryel futbol.
        YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• KTÜ hukuk'a gidersen Bina henüz tamamlanmadığı için seni Gazi Hukuk'a yollarlar
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Aranızda hiç Mersin'e gelmeyi düşünen var mı? Çok güzel şehir bir öğrenci için öneririm.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yedim seni öss.

Pazar günü dil sınavından 94 yaparak kazanmayı garantiledik. Çok şükür kurtulduk ilk yılımızda şu nalet olaydan. 2010 da girenlere şimdiden geçmiş olsun her an kafanızda olacak stres korku hayatınızın en kötü yılını geçiriceksin hiçbişey ile eğlenmiyeceksiniz hiçbişeyden zevk almıcaksınız.
              Bence alakası yok. Seneye gireceklere daha sınavdan yeni çıkmış bir çömez olarak şu tavsiyelerde bulunabilirim. Her şeyden zevk almaya bakın, Trabzon maçlarını sakın kaçırmayın ben burdaki her maça gittim deplasmandaki her maçı da seyrettim. Haftada bir sinemaya falan gidin. Bir gün deli gibi kasıp sonraki gün yatmayın her gün aynı miktarda düzenli çalışın. Konuyu bilmeden kitap bitirecem diye uğraşmayın. Sınavlara sakın ÖSS gibiymiş gibi girmeyin, rahat olun. Okul 1. si iseniz ÖSS de yerimi kaptırmamam lazım korkusuyla sakın ha sakın girmeyin deneme sınavı gibi girin.Başka aklıma gelirse yazarım.

Yorum

• 2010'cular şu an için iyi bir tatil yapın...
                En son Muhammet* tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 22:25. Sebep: yenileme
                I am titanium

Yorum

• Yabancı dil sınavına giren arkadaşşlara bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
                  Ben Çankaya Üniversitesi Mütercim Tercümanlık bölümünde okuyorum. İyi netler çıkaran arkadaşlara tavsiye ederim. Diğer üni. lere göre biraz daha düşük puanla alıyor ve çok kaliteli bir eğitim var. Ayrıntılı Bilgi isteyen bana özelden ulaşabilir

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2010'cular şu an için iyi bir tatil yapın...
                    Bence yanlış düşünce. Daha tatil gibi bir şey düşünmemeleri gerekiyor. Özellikle bu yaz tatili ve şubat tatili sıralama atlamak için mükemmel bir fırsat. Ben sadece şubat tatilinde 13 puan artırmıştım.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence yanlış düşünce. Daha tatil gibi bir şey düşünmemeleri gerekiyor. Özellikle bu yaz tatili ve şubat tatili sıralama atlamak için mükemmel bir fırsat. Ben sadece şubat tatilinde 13 puan artırmıştım.
                      Katılıyorum...Yazı en iyi değerlendiren giderr...Yavaştan değil iyi bir tempo ile başlayın...Cidden yaz ve yarı tatil çok çok önemli...
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şuan için çalışmaya başlamak bir ögrenci için çok zordur ve zor şartlar da çalışmak verimsizdir.Önümüzdeki sene sınavı girecek arkadaşlarımız temmuz ayının 15'ine kadar iyi bir tatil yapmalı ve zihinlerini dinlendirmelidir.Bu dönemden sonra hafif tempoda ders çalışmalısınız,bu şekilde yeni okul ve dersane dönemi başladığında hem ders temmposuna ayak uydurursun hem de üzerinizde bir bıkkınlık ve yorgunluk olmaz....

Not:Bu yazdıklarım herkes için geçerli değildir.
                        Ör:Ben,Zira benim DNA'da çalışmak yok....
                        I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuan için çalışmaya başlamak bir ögrenci için çok zordur ve zor şartlar da çalışmak verimsizdir.Önümüzdeki sene sınavı girecek arkadaşlarımız temmuz ayının 15'ine kadar iyi bir tatil yapmalı ve zihinlerini dinlendirmelidir.Bu dönemden sonra hafif tempoda ders çalışmalısınız,bu şekilde yeni okul ve dersane dönemi başladığında hem ders temmposuna ayak uydurursun hem de üzerinizde bir bıkkınlık ve yorgunluk olmaz....

Not:Bu yazdıklarım herkes için geçerli değildir.
                          Ör:Ben,Zira benim DNA'da çalışmak yok....
                          Temmuz 15 e kadar çalışmamayı kastediyorsan katılırım da ben ilk mesajda bütün yaz manasında anladım. Benim de DNA'mda çalışmak yoktur. Ancak yumurta dayanınca mecbur kalıyorsun.Temmuz 15 ten sonra hafif tempoyla değil gayet yoğun bir tempoyla çalışmalarını öneririm ben çünkü zaten Ramazanda adam gibi çalışamayacaklar, ara ara kısa tatilleri olacak bu yüzden çok büyük bir bıkkınlık gelmez. Ramazandan sonra eğer iyi bir yer istiyorlarsa günde 4 saat ortalama bir yer istiyorlarsa 3 saat ama her gün çalışsınlar düzenli olmak aşırı önemli.Ramazanda da yapabilirlerse ne ala ama zor oluyor. Ayrıca öyle bilgisayarı televizyonu falan evden kaldırmayın bence hikaye onlar. İsterseniz rahatlıkla TV ve bilgisayara bakmadan 3-4 saat çalışabilirsiniz sonra da uyuyana kadar girin BMN'ye ne güzel işte Bu yazdıklarım ilk sene girecekler için çünkü okul yoksa daha fazla çalışmak lazım tabi. Bir de son aylarda eğer rapor alırsanız günde 8 saate çıkartın çalışmayı en az. Üstte yazdığım gibi sırf soruyla boğmayın kendinizi önce konu sonra soru yapın. Özellikle biyoloji konuları çalışırken kesinlikle özet çıkararak çalışın.

Günde en az 7 saat uyuyun çalışacam diyip de gece 2lere kadar ders çalışmayın.

Yorum

• İki yazımda da şu an ifadesi var zaten....
                            I am titanium

Yorum

• bu başlığa sitressizde mi giricektim kurtuldum sonunda öss sitresinden oh be dünya varmış
                              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• arkadaslar eger bıraz arkanız saglamsa sıze bır onerıde bulunucam;
                                oss ye gırmeden lıse dıplomasıyla Ukrayna da unıversıte egıtımı...(tıp dahıl butun bolumler)3600$
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X