Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahahah bombalara gel Süper ya
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Şu ana kadar sistemli çalışmamış arkadaşlara tavsiyem bu saatten sonra kasmasınlar.
      Psikolojik olarak sınavlara hazırlanın

Bu arada bir ÖSS anımı anlatayım.
      Sınava girmeden şeker meker yutun yiyin falan derler.Zihin açarmış.
      Ben de sınava girmeden cebime bir kaç tane doldurdum.
      Sınav zor geçiyordu.
      Çıkardım cebimden bir şeker.
      Ama poşetini çıkarmayı unuttuğum için boğazımda kaldı.
      Öksüre öksüre hem kendi sınavımı hem diğer adayların sınavını mındar etmiştim.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya, organik kimyada sorun yok, biyolojide de pek kaçırmıyorum ama şu çözünürlük dengesidir, dengedir, elektrokimyadır onları yapamıyorum. bir de fizik2 var, öğrenmem lazım formüllerini mormüllerini...
        Enerji seviyesinde falan çok formül yok ondan önce biraz dalga katarlarında falan var onlar da mantıkla çıkıyor.Organik kimya yapboz gibi ekleyip çıkartıyorsun zevki.Çözünürlük dengesi çok dikkat istiyor hiç hata affetmez.İşimiz zor ama sayısal gibisi yok
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Enerji seviyesinde falan çok formül yok ondan önce biraz dalga katarlarında falan var onlar da mantıkla çıkıyor.Organik kimya yapboz gibi ekleyip çıkartıyorsun zevki.Çözünürlük dengesi çok dikkat istiyor hiç hata affetmez.İşimiz zor ama sayısal gibisi yok
          Biz onların hepsini görmüştük. Ne uğraşıyordum lisedeyken entalpi falan. (Entalpiydi inşallah yazılışı)

Üniversitede bir işe yaramıyor onlar
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Eğitim sisteminin bozukluğunun tokat gibi örneği

Özkan Sümer

Yorum

• össde fizik kimya biyoloji matematik geometri yaptık ne işimize yaradı

şimdi okuduğum bölümde coğrafya sosyoloji ekoloji gibi dersler alıyorum

madem sözel okuyacaktım ne diye sayısal hazırlandım?
              hadi sayısal hazırlandım bölüm neden sözel?

çok bilinmeyenli bir denklem bizim eğitim sistemimiz..

sınava gireceklere, tercih yapacaklara Allah kolaylık versin..
              elimizden geldiğince yardımcı oluruz bölüm/üniversite tercihi detaylarında

heyecan yapılacak da bi sınav değil hatta hayatınızda gireceğiniz en kolay sınav
              Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz onların hepsini görmüştük. Ne uğraşıyordum lisedeyken entalpi falan. (Entalpiydi inşallah yazılışı)

Üniversitede bir işe yaramıyor onlar
                Boşuna ümit verme çocuklara Mühendislik okuyacaklar (özellikle makine müh.) entalpinin entropinin ağa babasını görecekler,uyarmadı demeyin sonra
                Her daim TRABZONSPOR!
                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                "7"

Yorum

• Hic bir zaman bu sinavin stresini de, heyecanini da, korkusunu da, uykusuzlugunu da yasayamayacagim..

Türkiye'ye döndükten sonra (insallah) sirf merakimdan ÖSS'ye girmeyi düsünüyorum

Yorum

• bende yıldız fiziğe 2 sene önce girdim ama girmez olaydım..bu sene evde hazırlandım inşallah daha iyi bi yer kazanırım...

Yorum

• İlk olarak TSeda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hic bir zaman bu sinavin stresini de, heyecanini da, korkusunu da, uykusuzlugunu da yasayamayacagim..

Türkiye'ye döndükten sonra (insallah) sirf merakimdan ÖSS'ye girmeyi düsünüyorum
                      ne merak ediosun bee seda bi halt yok işte sacma sapan bir sınav
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne merak ediosun bee seda bi halt yok işte sacma sapan bir sınav
                        Iste bu yüzden merak ediyorum.. Herkesin sacma sapan buldugu ama geleceklerinizi belirleyen su sinav

Yorum

• öss lafını duyunca içim ürperiyor..
                          daha 1 sene var ama şimdiden böyleyim...
                          herkese başarılar..
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Son güne kadar ders çalışın.Hatta son saatlere kadar.
                            Sınavdan önce bir iki gün önce gezip dolaşayım , çalışmayı bırakıp kafamı dağıtayım , rahatlayayım yok.
                            1989 yılında sınava girdiğimde ,sınavdan yarım saat önce , sınava gireceğim anfi önünde elimde,edebiyat notları vardı.3 soru yapmıştım o an çalıştıklarımla.
                            Sınava kadar çalışılacak , sınavdan sonra gece yarılarına kadar , hergün ,gezilecek.
                            Stres yapmaya gerek yok desem de inanmayın.Stres mutlaka olacak sizde de..Mümkün olduğunca az olmasını sağlayın.Birşeyler yapın işte..
                            Sınavdan önce ya da sınav anında yiyeceğiniz tatlı türü gıdalar sınav esnasında sıkıntı yaratabilir.
                            Çok fazla sıvı da tüketmeyin.
                            Çok iyi bir hahvaltı yapın yeter.

Çok fazla verim alabilceğiniz 2 hafta var önünüzde.Biçok eksiğinizi tamalayabilirsiniz.Zaman çok değerli.
                            Zaman kaybının telafisi yok .Unutmayın.

Benim bir internet sitem yok.Yardımcı olamadım.
                            www.ekolhoca.com diye bir site var . Çok yararı olacaktır.İdare ediverin artık

Sanki sınav 1-2 gün sonraymış gibi yazdık ya...HAYIRLISI...

Ek:

Hernekedar yapın,edin vs. diyorsam da yazdıklarım kendi düşüncelerimdir.Yap ya da yapma tavsiyesi değildir.Sorumluluk kabul etmem.
                            En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 31.05.2008, 15:50.
                            ....................Celliac ..................

Yorum

• Aynen katılıyorum ben de. Son 1 hafta çalışmayım, son gün bırakayım falan yapmayın sakın. Son dakikaya kadar çalışmaya devam. Şeytana uymayın
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• EkolHocanın çok katkısı oldu sağolsunlar
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X