Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende 2 yıllık Selçuk üni. Bilgisayar Programcılığını bu sene bitirdikten sonra tekrar bu sene Açık Öğretim Kamu Yönetimi ni okuyacam o gelmiş kazanan arkadaşları kutluyorum Ankara ya gelen arkadaşlar da bize ulaşabilirler elimizden gelen yardımı sağlarız ....
    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• arkadaşlar, açıköğretimden bir bölüm okumak için ne yapmak gerekiyor.Ben şuan üniversite okuyorum ama açıköğretimden kamu yönetimi okumak istiyorum,ne gibi işlemler yapmam gerekiyor,bilen varsa billgilendirirse sevinirim...
      insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim yeğende, İTÜ Maden mühendisliğini kazanmış.Biraz önce telefon çaldı, dayı formamı en kıza zamanda al ve arkasına Erdem 61 yazdır dedi.Uşağa söz vermiştuk, şimdi formayı hak etti, mecburen alacağız artık...

Üniversiteyi kazanan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum...
        yeğenine trabzonspor'umuzun forma satışlarına bulunduğu katkıdan dolayı teşekkür eder.

üniversite hayatında başarılar dilerim.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak maza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar, açıköğretimden bir bölüm okumak için ne yapmak gerekiyor.Ben şuan üniversite okuyorum ama açıköğretimden kamu yönetimi okumak istiyorum,ne gibi işlemler yapmam gerekiyor,bilen varsa billgilendirirse sevinirim...
          öss ye girip herhangi bir puan türünden 185 puan barajını gecmen yeterlidir acık ögretim okuman icin
          √ OKAN™ 1987

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...
            Sakarya yı kazanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim her konuda...
            Olursa eğer Özel mesaj ile iletişime geçelim...
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• kuzenim sivas felsefe öğretmenliğini kazanmış gitmeden ona bi sivasın yollarına çekeyim yiğidom benim
              "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
              VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öss ye girip herhangi bir puan türünden 185 puan barajını gecmen yeterlidir acık ögretim okuman icin
                öss'ye girdim, ve 165'i geçtim ancak tercih yapmadım,acaba ek yerleştirmede açık öğretim fakülteleri ögrenci alıyormu.Ek yerleştirme olursa başvurursam girebilirmiyim?

Yorum

• anadolu üniversitesi maliye bölümünü kazandım (açıköğretim değil) varsa renkdaşlarımla tanışmak isterim

Yorum

Sakarya üniversitesi iibf iktisat kazandım.sakaryada okuyan veya sakaryada oturan hemsehri ve renktaşlarımla tanısmak isterim.

Ayrıca diger kazanan arkadaslarımızı tebrik ediyorum.yerleşemeyen arkadaslarımız canını sıkmasın ek tercihlerden şansını tekrar denrler.allah herkese gönlüne göre versin
                    sakaryada teyzem oturuyo sakaryayı epe gezdim üniversiteyide gördüm gercekten güzel yer sakarya canın sıkılmaz...üniversitede güzel

Yorum

öss'ye girdim, ve 165'i geçtim ancak tercih yapmadım,acaba ek yerleştirmede açık öğretim fakülteleri ögrenci alıyormu.Ek yerleştirme olursa başvurursam girebilirmiyim?

bu sene baraj puanları aşagıya cekildiginden 165 puan 4 yıllık baraj puanı olarak belirlendi.o nedenle ek tercihten acıkogretim yazarsan girersin kardeşim.şimdiden hayırlı olsun diyeyim
                      √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sakaryada teyzem oturuyo sakaryayı epe gezdim üniversiteyide gördüm gercekten güzel yer sakarya canın sıkılmaz...üniversitede güzel
                        insallah kardesim.zaten sakaryayı yazmamın en büyük nedeni doğası ve iklimi bizim trabzona benzedigi icindir
                        √ OKAN™ 1987

Yorum

• kazanan arkadaşalrı tebrik ederim

BMN ankara olarak odtüyü kazanan renkdaşımız ömeri bir kez daha tebrik ediyorummm

iyi hoş da gaziyi kazanan kimse mi yok...
                          koskoca fakültede bir tek rus dili edebiyatında okuyan bir paçimle tanıştım..o kadar...

neyse sağlık olsun...

emirhan; dert etme kardşeim..hayırlısı ne ise o olsun
                          *Gamze Melâl Tokay

Yorum

bu sene baraj puanları aşagıya cekildiginden 165 puan 4 yıllık baraj puanı olarak belirlendi.o nedenle ek tercihten acıkogretim yazarsan girersin kardeşim.şimdiden hayırlı olsun diyeyim
                            eyvallah,verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak meLaL_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kazanan arkadaşalrı tebrik ederim

iyi hoş da gaziyi kazanan kimse mi yok...
                              koskoca fakültede bir tek rus dili edebiyatında okuyan bir paçimle tanıştım..o kadar...

neyse sağlık olsun...
                              melal_61, bende gazidenim,ama foruma yeni kayıt oldum o yüzden yeni kazanmış sayılabilirim

Görebildiğim kadarıyla forumda gazili sayısı az.

Fırsat olursa ilerde organizasyonlarda tanışırız inşallah.Herkese selamlar...

Yorum

eyvallah,verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
                                rica ederim
                                √ OKAN™ 1987

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X