İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
- Alıntı
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEomer Ben Trabzonu düşünüyorum da bana yardımcı olan yok Trabzonda 2 senelik bilgisayar öğretmenliği nerde var beşikdüzü akçabat ve gümüşhanede varmış bu 3'ünü tercih yaparken belirtebiliyormuyuz o önemli benim için onu bilemiyorumSen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan bu 3 tercih arasından en iyisi Akçaabat ta olanı yazman bence.Diğerleri hem şehrin dışında hemde küçücük kampüse sahip.Akçaabat kampüsü ana kampüsten sonra en büyük kampüs hem şehre dolmuşla 20 dakika.
teşekkürler ts mania peki tercih yaparken akçabat diye belirtebiliyormmyum acaba blen var mı veya sen biliyormusun?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimya müh. zormu arkadaşlar...
Göze aldıysan gelebilirsin ama biraz daha fazla araştır.Çünkü bir ömür boyu bu işi yapacaksın.
*Organik Kimya 1 -2 ve Analitik Kimya derslerini 4-5 senedir alan arkadaşlar var ve sayıları çoğınlukta.Ben 2 şer senede vermeme rağmen yinede uzadı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzenli çalışırsan 4 senede bitirebilirsin.Ben çok zorlanıyorum ve uzadı
Göze aldıysan gelebilirsin ama biraz daha fazla araştır.Çünkü bir ömür boyu bu işi yapacaksın.
*Organik Kimya 1 -2 ve Analitik Kimya derslerini 4-5 senedir alan arkadaşlar var ve sayıları çoğınlukta.Ben 2 şer senede vermeme rağmen yinede uzadı
ben kafama takmıştım kimya müh. bundan sonra dönmek zor gibi..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu öğrendiğim iyi oldu..
ben kafama takmıştım kimya müh. bundan sonra dönmek zor gibi..√ OKAN™ 1987
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşimde bu sınava 2. sefer girdi.Ama maalesef soruları sonradan toplu işaretleme yanlışından 302 sayısal alacağı yere 237 almış. Gece yarısı söyleyip moralimi bozdular.Şimdi yurtdışına yollayın beni diyor.
Sizce ne önereyim ona şimdi? 3. kere girmesini tavsiye ediyorum ama pek istemiyor ?√ OKAN™ 1987
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzenli çalışırsan 4 senede bitirebilirsin.
yaşayarak öğrendim ben
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim 337 almış.Benden para koparmak istiyor.Yeni paunalamalara hiç bakmadım.İyi puan mı yoksa beni mi kandırıyor
Arkadaşlar Peyzaj Mimarlığı okuyan var mı ? Nasıl bir bölüm acaba .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayısal ise iyi puan almış tebrikler ,
Arkadaşlar Peyzaj Mimarlığı okuyan var mı ? Nasıl bir bölüm acaba .
ayrıca peyzaj mimarları özellikle akp dönemimde volayi vurmus belediyelerin en cok aradıgı mimarlardır.okuması zomu kolaymı onu bilmem ama√ OKAN™ 1987
- Alıntı
Yorum
Yorum