Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

4 yıllık açıköğretime girmek için sözel 1 den 185 puanı geçmek yeterlimidir arkadaşlar?

Yorum

Bildiğim kadarıyla puan türlerinden barajın aşılması yeterli açık öğretim için.
      TSira- Şükran
      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

derece yapan var mı?

Yorum

İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bildiğim kadarıyla puan türlerinden barajın aşılması yeterli açık öğretim için.
          Sözel 1 den 203 aldım barajı geçtim. Sözel 2 den 180 aldım 1. barajı geçtim ama 4 yıllık barajını geçemedim. Sözel 1 den aldığım 203 puanla 4 yıllık açıköğretime girilirmi acaba?

Yorum

İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sözel 1 = 203

Sözel 2 = 180

Eklenmemiş puanlarım bunlar Hiçbir işe yaramaz sanırım 4 yıllık açıköğretime girebilsem yeterdi ama giremiyorum sanırım
            açıköğretim için herhangi bir bölümden barajı aşmak yeterli.barajı aşmış görünüyorsun.açık öğretim alırsın
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              açıköğretim için herhangi bir bölümden barajı aşmak yeterli.barajı aşmış görünüyorsun.açık öğretim alırsın
              Açıköğretimi alırım ama 4 yıllığını alabilirmiyim?

Yorum

abi konu başlığında anlatım bozukluğu yapmışsın öss sınavı olmaz öss zaten sınavdır

Yorum

buarda 47 bin kisi sifir cekmis
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi konu başlığında anlatım bozukluğu yapmışsın öss sınavı olmaz öss zaten sınavdır

Ne bileyim canım,alın ÖSS'de sizin olsun ÖSS sınavınızda, hatırlamak istemiyorum o günleri.
                    Düzelttim başlığı.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne bileyim canım,alın ÖSS'de sizin olsun ÖSS sınavınızda, hatırlamak istemiyorum o günleri.
                      Düzelttim başlığı.
                      abi bak yine anlatım bozukluğu var Öss öğrenci seçme sınavı demek zaten bi sınavı kelimesine gerek yok

Yorum

İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Açıköğretimi alırım ama 4 yıllığını alabilirmiyim?
                        4 yıllık barajını yani 185 i aşmışsın 4 yıllık açıköğretim alabilirsin.

Yorum

evet mühendisler şöyle bi gelsin... kimler makina seçecek bnm seçtiğim gibi bir zamanlar
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

bu makinacılığı icat edeni bi bulsam

Yorum

İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              190,513 ??? emi misin???
                              evet ham puan o okul puanıyla birlikte her özel universitede istediğim bölüme giriorum...

Yorum

Fakülte Anasayfasından

ÖSS’NİN EN İYİLERİNİ TÜRKİYE’NİN EN İYİ HUKUKÇULARI YAPMAK ÜZERE 82 YILLIK BİRİKİMİMİZLE HAZIRIZ
                                Yüce Atatürk tarafından kurulmuş olan, Cumhuriyetin ilk yükseköğretim kurumu Ankara Hukuk Fakültesi:
                                - Dinamik, dünya ve Türkiye düzlemlerinde yayınlarıyla ve diğer bilimsel çalışmalarıyla tanınan seçkin akademik kadrosuyla;
                                - Dünya standartlarının da üzerinde işlevsel ve rahat bir çalışma ortamı sağlayan, otomasyona geçmiş çok zengin uzmanlık kütüphanesiyle;
                                - Türkiye'nin en prestijli hukuk dergileri arasında yer alan ve elektronik ortamda da tam metin olarak yayınlanan Türkçe ve yabancı dilde dergileriyle;
                                - Uzman öğretim elemanları tarafından verilen mesleki yabancı dil dersleriyle;
                                - Uzmanlaşmaya yönelik zengin seçimlik ders listeleriyle;
                                - Öğrenciye açık bilgisayar ve internet odalarıyla;
                                - Şık okuma ve dinlenme mekanlarıyla;
                                - Öğrencinin hizmetine sunulan Üniversitemizin kapalı olimpik havuzu, spor tesisleri, tenis kortları ve konforlu yurt imkanlarıyla;
                                - Cumhuriyetimizi şekillendiren profesörlerin ders verdiği, Cumhurbaşkanlarının, yüksek mahkeme başkanlarının, üyelerinin, başbakanların, bakanların, yüksek bürokratların, ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet veren binlerce hakim, savcı ve avukatımızın eğitim gördüğü tarihi binalarıyla;

sizleri bekliyor.
                                Ezberinize değil, muhakeme yeteneğinize güveniyorsanız, çalışmaya ve başarmaya kararlıysanız, biz, sizi en iyi yapmaya hazırız.

Fakültemizi ziyaret etmek ve merak ettiğiniz konularda bilgi almak isterseniz Fakülte Sekreterimiz İrfan ÖZTÜRK (319 13 95), Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülin GÜNGÖR ve Doçent Dr. Ali ULUSOY (319 25 78) ile görüşebilirsiniz.
                                Saygılarımızla.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X