4 yıllık açıköğretime girmek için sözel 1 den 185 puanı geçmek yeterlimidir arkadaşlar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim kadarıyla puan türlerinden barajın aşılması yeterli açık öğretim için.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözel 1 = 203
Sözel 2 = 180
Eklenmemiş puanlarım bunlarHiçbir işe yaramaz sanırım
4 yıllık açıköğretime girebilsem yeterdi ama giremiyorum sanırım
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıköğretim için herhangi bir bölümden barajı aşmak yeterli.barajı aşmış görünüyorsun.açık öğretim alırsın
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi konu başlığında anlatım bozukluğu yapmışsınöss sınavı olmaz öss zaten sınavdır
Ne bileyim canım,alın ÖSS'de sizin olsun ÖSS sınavınızda, hatırlamak istemiyorum o günleri.
Düzelttim başlığı.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne bileyim canım,alın ÖSS'de sizin olsun ÖSS sınavınızda, hatırlamak istemiyorum o günleri.
Düzelttim başlığı.Öss öğrenci seçme sınavı demek zaten bi sınavı kelimesine gerek yok
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıköğretimi alırım ama 4 yıllığını alabilirmiyim?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle190,513 ??? emi misin???
- Alıntı
Yorum
-
Fakülte Anasayfasından
ÖSS’NİN EN İYİLERİNİ TÜRKİYE’NİN EN İYİ HUKUKÇULARI YAPMAK ÜZERE 82 YILLIK BİRİKİMİMİZLE HAZIRIZ
Yüce Atatürk tarafından kurulmuş olan, Cumhuriyetin ilk yükseköğretim kurumu Ankara Hukuk Fakültesi:
- Dinamik, dünya ve Türkiye düzlemlerinde yayınlarıyla ve diğer bilimsel çalışmalarıyla tanınan seçkin akademik kadrosuyla;
- Dünya standartlarının da üzerinde işlevsel ve rahat bir çalışma ortamı sağlayan, otomasyona geçmiş çok zengin uzmanlık kütüphanesiyle;
- Türkiye'nin en prestijli hukuk dergileri arasında yer alan ve elektronik ortamda da tam metin olarak yayınlanan Türkçe ve yabancı dilde dergileriyle;
- Uzman öğretim elemanları tarafından verilen mesleki yabancı dil dersleriyle;
- Uzmanlaşmaya yönelik zengin seçimlik ders listeleriyle;
- Öğrenciye açık bilgisayar ve internet odalarıyla;
- Şık okuma ve dinlenme mekanlarıyla;
- Öğrencinin hizmetine sunulan Üniversitemizin kapalı olimpik havuzu, spor tesisleri, tenis kortları ve konforlu yurt imkanlarıyla;
- Cumhuriyetimizi şekillendiren profesörlerin ders verdiği, Cumhurbaşkanlarının, yüksek mahkeme başkanlarının, üyelerinin, başbakanların, bakanların, yüksek bürokratların, ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet veren binlerce hakim, savcı ve avukatımızın eğitim gördüğü tarihi binalarıyla;
sizleri bekliyor.
Ezberinize değil, muhakeme yeteneğinize güveniyorsanız, çalışmaya ve başarmaya kararlıysanız, biz, sizi en iyi yapmaya hazırız.
Fakültemizi ziyaret etmek ve merak ettiğiniz konularda bilgi almak isterseniz Fakülte Sekreterimiz İrfan ÖZTÜRK (319 13 95), Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülin GÜNGÖR ve Doçent Dr. Ali ULUSOY (319 25 78) ile görüşebilirsiniz.
Saygılarımızla.
- Alıntı
Yorum
Yorum