Peki size son ve kilit bir soru bakın eğer elinizde varsa tabloda ek puanlı başarı sırasının yanında en küçük puan diye bir yer var puan yazıyor o ne Allah aşkına bizim almamız gereken puan mı ben anlamadım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki size son ve kilit bir soru bakın eğer elinizde varsa tabloda ek puanlı başarı sırasının yanında en küçük puan diye bir yer var puan yazıyor o ne Allah aşkına bizim almamız gereken puan mı ben anlamadım?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya işte bende ona takıldım ya benim sıram 21.000 orda X üniversitesi var en son geçen sene 25.000'i almış ancak en son giren adamın puanı 350 benim puan 300 giremiyormuyum diye düşündüm yani önemli değil mi puan şimdi gerçekden?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır o tarafa hiç bakma sadece sıralamaya bak.. vede sıran 21 binse geçen sene 10 binleri alan yerlerden tercih yapmaya başla.
bu arada ben bilgisayar bölümüyüm meslek lisesiyim yani sakata gelmeyelim
ya ben şaşkınlıklar içerisindeyim inanamıyorum hala puanım çok kötü bu puanla 4 senelik bir yeri nasıl kazanacağım hala inanamıyorum ben vallahi ve kağıt gelmedende inanamayacağım galibaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ben bilgisayar bölümüyüm meslek lisesiyim yani sakata gelmeyelim
ya ben şaşkınlıklar içerisindeyim inanamıyorum hala puanım çok kötü bu puanla 4 senelik bir yeri nasıl kazanacağım hala inanamıyorum ben vallahi ve kağıt gelmedende inanamayacağım galiba
bu arada nasıl oluyor ya 300 puanla 21 bininiciyanlış yere bakıyor olmayasın..meslek liselerinde galiba değişik bişey var ama onu bilmiyorum..benim say2 puan 297 75 bininciyim..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla fatih bir yanlışlık varsa beni aydınlat sevinirim...
http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=784
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEA-2 den başarı sıralamanın tahminen 10bin olması için kaç puan gerekir
Ben 294Le 30bininci Olmustum 2006da Ea2den
Bu Sene 302 İle 70Bininci Oldum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Alıntı
Yorum
Yorum