Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peki size son ve kilit bir soru bakın eğer elinizde varsa tabloda ek puanlı başarı sırasının yanında en küçük puan diye bir yer var puan yazıyor o ne Allah aşkına bizim almamız gereken puan mı ben anlamadım?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki size son ve kilit bir soru bakın eğer elinizde varsa tabloda ek puanlı başarı sırasının yanında en küçük puan diye bir yer var puan yazıyor o ne Allah aşkına bizim almamız gereken puan mı ben anlamadım?
      o şey okul birincilerinin puanları..onlar özel olduğu için sıralamaya bakılmaksızın alınıyo..okul birincisi değilsen seni ilgilendirmez yani..

Yorum

• O puan önemli değil abi,sıralamana bak o herşeyi açıklar.Dert etme yani puanı.

Yorum

• ya işte bende ona takıldım ya benim sıram 21.000 orda X üniversitesi var en son geçen sene 25.000'i almış ancak en son giren adamın puanı 350 benim puan 300 giremiyormuyum diye düşündüm yani önemli değil mi puan şimdi gerçekden?

Yorum

ya işte bende ona takıldım ya benim sıram 21.000 orda X üniversitesi var en son geçen sene 25.000'i almış ancak en son giren adamın puanı 350 benim puan 300 giremiyormuyum diye düşündüm yani önemli değil mi puan şimdi gerçekden?
            hayır o tarafa hiç bakma sadece sıralamaya bak.. vede sıran 21 binse geçen sene 10 binleri alan yerlerden tercih yapmaya başla.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayır o tarafa hiç bakma sadece sıralamaya bak.. vede sıran 21 binse geçen sene 10 binleri alan yerlerden tercih yapmaya başla.

bu arada ben bilgisayar bölümüyüm meslek lisesiyim yani sakata gelmeyelim

ya ben şaşkınlıklar içerisindeyim inanamıyorum hala puanım çok kötü bu puanla 4 senelik bir yeri nasıl kazanacağım hala inanamıyorum ben vallahi ve kağıt gelmedende inanamayacağım galiba

Yorum

bu arada ben bilgisayar bölümüyüm meslek lisesiyim yani sakata gelmeyelim

ya ben şaşkınlıklar içerisindeyim inanamıyorum hala puanım çok kötü bu puanla 4 senelik bir yeri nasıl kazanacağım hala inanamıyorum ben vallahi ve kağıt gelmedende inanamayacağım galiba

bu arada nasıl oluyor ya 300 puanla 21 bininici yanlış yere bakıyor olmayasın..meslek liselerinde galiba değişik bişey var ama onu bilmiyorum..benim say2 puan 297 75 bininciyim..

Yorum

• Valla fatih bir yanlışlık varsa beni aydınlat sevinirim...

Yorum

Valla fatih bir yanlışlık varsa beni aydınlat sevinirim...

http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=784
                    böyle açınca tc kımlık noyu soruyo..sonucu direk yapıştırsan siteye daha iyi olur..

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• seninki ek puanlıymış..tabloda oda yazıyor zaten..Ek puanlı başarı sırası diye oraya bakıp karşılaştırcaksın..diğer yerler seni ilgilendirmiyo..

Yorum

• bende ek puanlı başarı sırasına bakıyorum zaten

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            EA-2 den başarı sıralamanın tahminen 10bin olması için kaç puan gerekir
                            Öyle Bir Tahmin Yapmak Mümkün Değil Sürekli Değişiyor Bişeler
                            Ben 294Le 30bininci Olmustum 2006da Ea2den
                            Bu Sene 302 İle 70Bininci Oldum
                            Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emirhan;

Sana uygun olanı indir,içindekileri indirdikten sonra hangisi sana uygun orada bulursun.

Atılay Yeşilyurt;
                              Ea2 hakkında bilgim yok ama benim bir arkadaş 316 ile 30 binlerde olmuş,Ea'cılar daha detaylı bilgiyi verir sana abi.
                              O zaman 340 heralde dostum

Yorum

• aramızda dershane öğretmeni veyahut bu işlerle ilgili bilgisi olan birisi yok mu bura karıştı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X