Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşimde bu sınava 2. sefer girdi.Ama maalesef soruları sonradan toplu işaretleme yanlışından 302 sayısal alacağı yere 237 almış. Gece yarısı söyleyip moralimi bozdular. Şimdi yurtdışına yollayın beni diyor.
    Sizce ne önereyim ona şimdi? 3. kere girmesini tavsiye ediyorum ama pek istemiyor ?
    ÖSYM'ye başvurup tekrar kontrol ettirebilirsiniz kaydırma yaptığı kağıdı . Bizim geçen sene birkaç arkadaşa öyle olmuştu ve başvurup kontrol ettirmişlerdi . Detayları daha fazla bilmiyorum ama koskoca 1 senenin yapılan kaydırma ile yanacağını da düşünmüyorum . Bu konuyu araştırırsanız iyi olur .

Yorum

• SAY - 2 den 294 puan var , sıralama 82 bin civarı tercih yapsam mı yapmasam mı karar veremedim ?

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eomer Ben Trabzonu düşünüyorum da bana yardımcı olan yok Trabzonda 2 senelik bilgisayar öğretmenliği nerde var beşikdüzü akçabat ve gümüşhanede varmış bu 3'ünü tercih yaparken belirtebiliyormuyuz o önemli benim için onu bilemiyorum
        Emirhan bu 3 tercih arasından en iyisi Akçaabat ta olanı yazman bence.Diğerleri hem şehrin dışında hemde küçücük kampüse sahip.Akçaabat kampüsü ana kampüsten sonra en büyük kampüs hem şehre dolmuşla 20 dakika.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• ArkdaŞlar Say2 De 91000. Oldum. Herhangİ Bİ Ünİ De İnŞaat Yada Makİne MÜh. Lİne Siralama İtİbarİyle YerleŞebİlme Şansim Var Mi? Bİlen Var İse Cvplarinizi Beklİyorumm. TeŞekkÜrler

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emirhan bu 3 tercih arasından en iyisi Akçaabat ta olanı yazman bence.Diğerleri hem şehrin dışında hemde küçücük kampüse sahip.Akçaabat kampüsü ana kampüsten sonra en büyük kampüs hem şehre dolmuşla 20 dakika.

teşekkürler ts mania peki tercih yaparken akçabat diye belirtebiliyormmyum acaba blen var mı veya sen biliyormusun?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kimya müh. zormu arkadaşlar...
              Düzenli çalışırsan 4 senede bitirebilirsin.Ben çok zorlanıyorum ve uzadı
              Göze aldıysan gelebilirsin ama biraz daha fazla araştır.Çünkü bir ömür boyu bu işi yapacaksın.

*Organik Kimya 1 -2 ve Analitik Kimya derslerini 4-5 senedir alan arkadaşlar var ve sayıları çoğınlukta.Ben 2 şer senede vermeme rağmen yinede uzadı

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düzenli çalışırsan 4 senede bitirebilirsin.Ben çok zorlanıyorum ve uzadı
                Göze aldıysan gelebilirsin ama biraz daha fazla araştır.Çünkü bir ömür boyu bu işi yapacaksın.

*Organik Kimya 1 -2 ve Analitik Kimya derslerini 4-5 senedir alan arkadaşlar var ve sayıları çoğınlukta.Ben 2 şer senede vermeme rağmen yinede uzadı
                bunu öğrendiğim iyi oldu..
                ben kafama takmıştım kimya müh. bundan sonra dönmek zor gibi..
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunu öğrendiğim iyi oldu..
                  ben kafama takmıştım kimya müh. bundan sonra dönmek zor gibi..
                  kimyamıı.kardes yol yakınken bence vazgec kimya sevdasından.onun yerine jeodezi cevre peyzaj mimarlıgı gibi bölümleri yaz.gerci jeodezide zordur ama kimyadan zor deildir.kimyacı olacaksan ömrünü o işe adayacaksın baska yolu yok kardes.organik kimya insan işi olmayan bir ders.bence başka bölümlere alternatiflere yönel.iyi bir yer okuman dileğiyle
                  √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşimde bu sınava 2. sefer girdi.Ama maalesef soruları sonradan toplu işaretleme yanlışından 302 sayısal alacağı yere 237 almış. Gece yarısı söyleyip moralimi bozdular. Şimdi yurtdışına yollayın beni diyor.
                    Sizce ne önereyim ona şimdi? 3. kere girmesini tavsiye ediyorum ama pek istemiyor ?
                    zor bir durum valla..nasip kısmet degilmiş bu sene.ama kardeşinde 302 alacak bir potansiyel varsa bence bir sene daha hazırlansın o puanı en az 320 yapar.1 sene daha fedakarlık yapsın ömrünü kurtarsın.artık bu saatten sonra kendine yeni bir sayfa acsın ve yeniden baslasın.kardeşin hakkında hayırlısı olması dilegiyle,nacizane fikrim budur
                    √ OKAN™ 1987

Yorum

• Kardeşim 337 almış.Benden para koparmak istiyor.Yeni paunalamalara hiç bakmadım.İyi puan mı yoksa beni mi kandırıyor
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Düzenli çalışırsan 4 senede bitirebilirsin.
                        bir bölüm için bunu diyorlarsa kesinlikle o bölüme gitmemek gerekir.
                        yaşayarak öğrendim ben

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim 337 almış.Benden para koparmak istiyor.Yeni paunalamalara hiç bakmadım.İyi puan mı yoksa beni mi kandırıyor
                          Sayısal ise iyi puan almış tebrikler ,

Arkadaşlar Peyzaj Mimarlığı okuyan var mı ? Nasıl bir bölüm acaba .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sayısal ise iyi puan almış tebrikler ,

Arkadaşlar Peyzaj Mimarlığı okuyan var mı ? Nasıl bir bölüm acaba .
                            337 iyi puandır.helal olsun

ayrıca peyzaj mimarları özellikle akp dönemimde volayi vurmus belediyelerin en cok aradıgı mimarlardır.okuması zomu kolaymı onu bilmem ama
                            √ OKAN™ 1987

Yorum

• o kadar mı zor kimya ya..
                              benim en sevdiğim ders..
                              geriye bir ders kaldı matematik...
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• Matematik de benim en sevdiğim ders idi matematik okuyana dek..
                                Gerçi hala matematik en sevdiğim ders ama üniversitedeki matematikçi öğretim üyelerinden nefret ediyorum..
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X