Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Edirne'de ben varım. Düşünen olursa
    Ben düşünüyorum ciddi ciddi iktisadi bilimler fakültesini

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben düşünüyorum ciddi ciddi iktisadi bilimler fakültesini
      Öyle bir fakülte mi varmış bizim?
      Edirne küçük bir şehir. Geleceksen bunu göz önünde bulundur biraz. Ama güzel yer. Öğrenci şehri..
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Sorular hakkında konuşmayacağım.

Ama önümde oturan annem yaşında kadının " Teyzecim fazla ucun var mı? " dediği an " Ya Teyze ne ucu ya şakamısın burası kim? " dedim içimden =) Hele yan tarafımda oturan teyzecik. Katır , kutur yediği çikolota

Ön tarafta oturan , baygınlık geçiren hatuna üzüldüm.

Öss hiçbir şey.
        Öss herşey.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ilhan öss macera gibi geçmiş senin için desene
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlhan öss ye değil korku tüneline girmiş zauahuah
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Girenlere geçmiş olsun...

Mat1 ne kolay ne zordu .Sorular , özellikle de problemler yine kaliteli idi..
              Mat2 de önceki yıllara göre kolaydı..
              ....................Celliac ..................

Yorum

• Katılmıyorum hocam mat-2 geçen sene daha kolaydı.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• ilhan doğru diyorsun yaa şu sınavdaki çikolatacılarla şekercilere gıcık oluyorum...hele o paketi açtıklarında çıkan sesten artık tiksinir oldum...

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Katılmıyorum hocam mat-2 geçen sene daha kolaydı.

Zor konulardan gelmiş sorular..Ama gelen sorular , sıradan ,deneme sınavları soruları gibi idi .Çok orjinal değillerdi yani.

Mat1 ve Mat2 den 7 nokta atışı yapmışım.İnşallah öğrencilerim yapmışlardır.
                    Çağatay ,yaptığın soru adetleri çok güzel..İnşallah netlerinde iyi olur..
                    260-270 (ham)puan civarları gelebilir ....
                    ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilhan doğru diyorsun yaa şu sınavdaki çikolatacılarla şekercilere gıcık oluyorum...hele o paketi açtıklarında çıkan sesten artık tiksinir oldum...
                      Hadi bunları geçtim. Bugün yanıma su almayı unuttum. Çok fena kurudu boğazım
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zor konulardan gelmiş sorular..Ama gelen sorular , sıradan ,deneme sınavları soruları gibi idi .Çok orjinal değillerdi yani.

Mat1 ve Mat2 den 7 nokta atışı yapmışım.İnşallah öğrencilerim yapmışlardır.
                        Çağatay ,yaptığın soru adetleri çok güzel..İnşallah netlerinde iyi olur..
                        260-270 (ham)puan civarları gelebilir ....
                        O kadar beklemiyorum hocam çünkü 2. bölümden çok yanlış gelir diye tahmin ediyorum.Bakacağız umarım iyi olur.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Özkan Sümer

Yorum

• 1. bölüm cebir sorularına baktım. Bilgenin otobüse bindiği soruda biraz zorlandım.

Bir de şu kamyoncu sorusunu yanlış yaptım. Onun cevabı 4 çıkmıyor mu ya?

Yorum

• Bilgenin otobüs sorusunu ilk etapta yapamadım ama aradaki mesafeye değer verince birbirini götürüyor çok kaliteli bir soru

Kamyon sorusu sanırım 2 ama tam net hatırlamıyorum abicim.

İlkinin 1/3 2. ye , 2.nin 1/3 ü 3. ye aktarılıyordu sanırım.1/2 de olabilir.

Sınavdan çıktım uğraştığım şeylere bak

Özkan Sümer

Yorum

• Hatırladım kamyon sorusu 3 Umarım 2. kesirde hata yapmamışımdır.Bazen 1/2 görüp 1/3 ünü falan alırım ben

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilgenin otobüs sorusunu ilk etapta yapamadım ama aradaki mesafeye değer verince birbirini götürüyor çok kaliteli bir soru

Kamyon sorusu sanırım 2 ama tam net hatırlamıyorum abicim.

İlkinin 1/3 2. ye , 2.nin 1/3 ü 3. ye aktarılıyordu sanırım.1/2 de olabilir.

Sınavdan çıktım uğraştığım şeylere bak
                                Çağatay şimdi yeninden çözdüm. Cevap : 3

Başlangıçta;1. kamyon: 8, 2.kamyon: 7, 3.kamyon: 3 ton yük var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X