Artık akşam netleri görürüz=)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık akşam netleri görürüz=)
Valla ben bakmayacağım...Temmuzda sürpriz olacak.....
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
Neyse yaa bu sorular kolaydı zor idi işi tamamen kişisel aslında...Kimine zor gelir kimine kolay...benim kastettiğim düzgün çalışmış birisiiçin soruların kolay olduğu idi.....Ben çalıştımmı diye sorarsanız kitap yüzü bile açmadım açamadım...Çünkü üniversitede ders durumlarım kritik idi....
- Alıntı
Yorum
-
Sorular hakkında yorum yapmak isterdim ama bir üniversiteli olarak benim yaptığım yorum sağlıklı olmaz
- Alıntı
Yorum
-
Sınavda bir gün önce çok sevdiğim bir sınıf arkadaşımın babası vefat etmişti. Biz bu olaydan anında haberdar olduk ama arkadaşa söylemedik.
Sınav çıkışında, forum üyelerimizden Serdær'ın kardeşi ve annesiyle beraber Güngören'e dönmüştük. Serdarların eve de uğradık ama kendisi yoktu. Köksal hocamın elini öpüp eve dönmüştüm.
Sonra da cenazeye gitmiştim...
- Alıntı
Yorum
-
Öss'den diploma verecekler artık bana.Sınavda zerre heyacanlanmadım.2 senenin vermiş olduğu engin tecrübenin avantajını kullandım.Bu 3. sınavımdı.Sınava gelirsek...Sınav ne zordu ne kolay.Ama geçen seneye göre daha zor olduğu kesin.Sosyal-1 beklediğimden zor geldi.Türkçe kolaydı.İnşallah herkesinki iyi geçmiştir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Evet sınav kolay değildi.
Ösym başkanını öpüyorum burdan.İşaretlediklerim şöyle ;
29 Türkçe
29 Sosyal
29 Mat-1
30 Fen-1
25 Mat-2
29 Fen-2
İşaretlediklerimden ilk bölüm için hepsinden eminim.2. bölümde matematikten garanti en az 4-5 yanlış bekliyorum.Fen konusunda fikrim yok çekişkili sorular vardı.
Ben toplam matematik neti olarak son denemede 54 yaptım.Tüm tanıdıklarım bilen bilmeyen herkes öss de matematik en az yine 54 yaparsın dedi.Ama işaretlediğim 54.. Biraz kafam bozuk matematiğe, korktuğum başıma geldi matematikten kasmışlar biraz bana da zor gelmiş olabilir tabi..İşaretlemediğim değil işaretlediğim sorularda da baya zorlandım integralleri uzun tutmuşlar biraz..
Sınava çok iyi girmiştim herşey planladığım gibiydi mat-1 fen-1 tam istediğim gibi 60 dakikada bitti.Mat-2 de duraksamak bana hayli zaman kaybettirdiği için fen-2 yi biraz hızlı geçtim sözeli sağlam çıkartmak zorundaydım..
60 sözel sorusu toplam 45 dakika kadar sürdü sanırım.
Neyse atlattık artık.Öğrencinin lafı bitmez bilirsiniz bizde bahane de tükenmez
Umarım herkes kötü yapmıştır Mat-2 yi başka birşey diyemiyorumEn son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 13:36."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
Yorum