Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık akşam netleri görürüz=)
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• tüm ÖSS ye giren arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz. tekrardan geçmiş olsun diyelim.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Artık akşam netleri görürüz=)

Valla ben bakmayacağım...Temmuzda sürpriz olacak.....

Yorum

• soruların kolay olması benim açıdan kötü oldu seneye puanlar artacak
          insaf ya...
          inş. seneyede kolay olur..
          herkes istediği yeri kazanır inş.
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• Ben 2 senedir matematik türkçe coğrafya yüzü görmeme rağmen sorular kolay geldi....ama belki başkaları için zor olmuştur....

Yorum

• Bu sene puan artması sizi etkilemez ki. Sen seneyeki rakiplerinle yarışacaksın. Onları geç, puan önemli değil zaten. Önemli olan genel sıralama..
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• bende sorular zor diye duydum..yada düzce farkı neyse herkese geçmiş olsun..
                Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• Bir rahatlık çökmüştür mutlaka değil mi?

Herkes istediği yeri kazanır umarım.
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Neyse yaa bu sorular kolaydı zor idi işi tamamen kişisel aslında...Kimine zor gelir kimine kolay...benim kastettiğim düzgün çalışmış birisiiçin soruların kolay olduğu idi.....Ben çalıştımmı diye sorarsanız kitap yüzü bile açmadım açamadım...Çünkü üniversitede ders durumlarım kritik idi....

Yorum

• Sorular hakkında yorum yapmak isterdim ama bir üniversiteli olarak benim yaptığım yorum sağlıklı olmaz
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlar.İnşallah istediğiniz yerleri alırsınız.
                        Araştırmadan tercih yapmayın
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Ohhhh Beeee Sinav BİttİgÜzel GeÇtİ İnŞallah Allah Ünİversİte Kapisini Bİze AÇar
                          KORE LEE

Yorum

• Sınavda bir gün önce çok sevdiğim bir sınıf arkadaşımın babası vefat etmişti. Biz bu olaydan anında haberdar olduk ama arkadaşa söylemedik.

Sınav çıkışında, forum üyelerimizden Serdær'ın kardeşi ve annesiyle beraber Güngören'e dönmüştük. Serdarların eve de uğradık ama kendisi yoktu. Köksal hocamın elini öpüp eve dönmüştüm.

Sonra da cenazeye gitmiştim...

Yorum

• Öss'den diploma verecekler artık bana.Sınavda zerre heyacanlanmadım.2 senenin vermiş olduğu engin tecrübenin avantajını kullandım.Bu 3. sınavımdı.Sınava gelirsek...Sınav ne zordu ne kolay.Ama geçen seneye göre daha zor olduğu kesin.Sosyal-1 beklediğimden zor geldi.Türkçe kolaydı.İnşallah herkesinki iyi geçmiştir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Evet sınav kolay değildi.

Ösym başkanını öpüyorum burdan.İşaretlediklerim şöyle ;

29 Türkçe
                                29 Sosyal
                                29 Mat-1
                                30 Fen-1
                                25 Mat-2
                                29 Fen-2

İşaretlediklerimden ilk bölüm için hepsinden eminim.2. bölümde matematikten garanti en az 4-5 yanlış bekliyorum.Fen konusunda fikrim yok çekişkili sorular vardı.

Ben toplam matematik neti olarak son denemede 54 yaptım.Tüm tanıdıklarım bilen bilmeyen herkes öss de matematik en az yine 54 yaparsın dedi.Ama işaretlediğim 54.. Biraz kafam bozuk matematiğe, korktuğum başıma geldi matematikten kasmışlar biraz bana da zor gelmiş olabilir tabi..İşaretlemediğim değil işaretlediğim sorularda da baya zorlandım integralleri uzun tutmuşlar biraz..

Sınava çok iyi girmiştim herşey planladığım gibiydi mat-1 fen-1 tam istediğim gibi 60 dakikada bitti.Mat-2 de duraksamak bana hayli zaman kaybettirdiği için fen-2 yi biraz hızlı geçtim sözeli sağlam çıkartmak zorundaydım..

60 sözel sorusu toplam 45 dakika kadar sürdü sanırım.

Neyse atlattık artık.Öğrencinin lafı bitmez bilirsiniz bizde bahane de tükenmez

Umarım herkes kötü yapmıştır Mat-2 yi başka birşey diyemiyorum
                                En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 13:36.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X