Giren arkadaşlara çok çok başarılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak TrabzonLee™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE bizede SBS Sınavından önce başarılar demiyecekmisinizGerçi 22 haziranda ama
herşeyin zamanı var..Önce büyüklerini bir görelim..sana da sıra gelecek......................Celliac ..................
- Alıntı
Yorum
-
Biri sayısalcı mı dedi?
Neyse yarın olsunda girelim şu sınava
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSınav başlamadan önceki yarım saatlik süre içerisinde milleti incelemeyin arkadaşlar, yüzlerine bakmamaya çalışın.
Yoktan yere sizi de strese sokabilir bazıları...
Herkese başarılar arkadaşlar. Umarım herkes istediği puanı alır ve istediği fakülteye girer.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşeyin zamanı var..Önce büyüklerini bir görelim..sana da sıra gelecek..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[B]ÖSS KONU DAĞILIMI
işinize yarar diye umuyorum ama sınav yarın..
- Alıntı
Yorum
-
Sınava Giricek Arkadaşlar Şimdiden Başarılar Umarım Hepiniz İstediginiz Yerleri Kazanırsınız Benden Bir Tavsiye Sınavı Gözünüzde Büyütmeyin Herşeyin Hayırlısı Diyin Arkadaşlar ...Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!
- Alıntı
Yorum
-
Allah c.c. muafak etsin
Yar ve Yardimciniz olsun...
olmaz isede fazla üzülmeyin, demekki hayirlisi bu imis...
.AMIN*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
Bu sınav dünyanın sonu değil...
Lütfen bunu bilerek gidin sınav yerine...
Ben 3 kez girdim kazanamadım ve pes ettim...
Şimdilerde bana okulu hatıralatan tek şey TRTdeki "bir kelime bir işlem" programı ve okul arkadaşlarım...
Başarmak için çalışmak lazımdı ben yapmadım...
Eğer çalıştıysanız zaten kazanacaksınız çalışmadıysanız "önünüzdeki maçlara bakın "...
Belki ülkemizde üniversiteye giden yol tek sınavdan ibaret ama hayat her gün yeni bir sınavla karşılaştıracak sizi...
Hepinize başarılar...*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
- Alıntı
Yorum
-
Ya şaka maka sınavı beklemek çok sıkıcı gecen sene zaten ümidim yoktu girdim çıktım bu sene iddialıyız tabi sıkıştık ahaha"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
Sinavda tüm kardeslerimize basarilar. 2 kere ÖSS tecrübesi yasamis biri olarak asiri stres yapmadan rahatca sinavi atlatabileceginizi düsünüyorum. Bu sene girenlerin belli avantajlari da var önceki senelere göre. Hem kontenjan artmis hem de giren ögrenci sayisinda düsüs var."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
Yorum