Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giren arkadaşlara çok çok başarılar.

Yorum

• E bizede SBS Sınavından önce başarılar demiyecekmisiniz Gerçi 22 haziranda ama

Yorum

• İlk olarak TrabzonLee™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        E bizede SBS Sınavından önce başarılar demiyecekmisiniz Gerçi 22 haziranda ama

herşeyin zamanı var..Önce büyüklerini bir görelim..sana da sıra gelecek..
        ....................Celliac ..................

Yorum

• Biri sayısalcı mı dedi?

Neyse yarın olsunda girelim şu sınava

İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sınav başlamadan önceki yarım saatlik süre içerisinde milleti incelemeyin arkadaşlar, yüzlerine bakmamaya çalışın.
          Yoktan yere sizi de strese sokabilir bazıları...
          İnşallah benim yüzüme bakarlarda ülkenin sınav sistemine aykırı birini görüp biraz rahatlarlar

Herkese başarılar arkadaşlar. Umarım herkes istediği puanı alır ve istediği fakülteye girer.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            herşeyin zamanı var..Önce büyüklerini bir görelim..sana da sıra gelecek..
            Doğru söze nedenir

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [B]ÖSS KONU DAĞILIMI

işinize yarar diye umuyorum ama sınav yarın..
              kardeşim senin bize kastın mı var son gün böyle şeyler yazılır mı

Yorum

• Sınava Giricek Arkadaşlar Şimdiden Başarılar Umarım Hepiniz İstediginiz Yerleri Kazanırsınız Benden Bir Tavsiye Sınavı Gözünüzde Büyütmeyin Herşeyin Hayırlısı Diyin Arkadaşlar ...
                Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• Öss emekçileri bu yıl kapağı bi yere atalım seneye organizasyon düzenleyip tüm soruları yanlış yapmak için uğraşalım.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Allah c.c. muafak etsin

Yar ve Yardimciniz olsun...

olmaz isede fazla üzülmeyin, demekki hayirlisi bu imis...

.AMIN
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ÖSS'yi fazla abartmayın, çok stres yapmayın.Arada bir dinlenin, iki nefes alın.Hepinize başarılar.

Yorum

• "Kalemleri Bırakıyoruz Arkadaşlar Sınav Bitmişdir Geçmiş Olsun" bu sözü duymak için sabırsızlanıyorum 8 aydan beri sırtımda biri oturuyor gibi şu son günlerde iyice yayıldı ki hiç sormayın ezildim.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum. İstediğiniz gibi olur inşallah herşey...

Yorum

• Bu sınav dünyanın sonu değil...

Lütfen bunu bilerek gidin sınav yerine...

Ben 3 kez girdim kazanamadım ve pes ettim...

Şimdilerde bana okulu hatıralatan tek şey TRTdeki "bir kelime bir işlem" programı ve okul arkadaşlarım...

Başarmak için çalışmak lazımdı ben yapmadım...

Eğer çalıştıysanız zaten kazanacaksınız çalışmadıysanız "önünüzdeki maçlara bakın "...

Belki ülkemizde üniversiteye giden yol tek sınavdan ibaret ama hayat her gün yeni bir sınavla karşılaştıracak sizi...

Hepinize başarılar...
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ya şaka maka sınavı beklemek çok sıkıcı gecen sene zaten ümidim yoktu girdim çıktım bu sene iddialıyız tabi sıkıştık ahaha
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Sinavda tüm kardeslerimize basarilar. 2 kere ÖSS tecrübesi yasamis biri olarak asiri stres yapmadan rahatca sinavi atlatabileceginizi düsünüyorum. Bu sene girenlerin belli avantajlari da var önceki senelere göre. Hem kontenjan artmis hem de giren ögrenci sayisinda düsüs var.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X