Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Seyit hocanın dediği gibi sınavdan 2 gün önce dinlenin, piknik yapın, kahvaltıda ceviz fındık bal yiyin, gidin sınava gireceğiniz masada deneme çözün bunların hepsi masal hikaye son ana kadar çalışacam sınav yerine giderken edebiyat ve Mat 2 notlarımıda götürmeyi düşünüyorum ahh Marmara Hukuk ahh hayalimdeki bölüm ve üniversite bu sene olmazsa seneye Hukuktayım inş.
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• haha. öss mi var.
      ooooo..

allah taksiratınızı affetsin.

çok kötüyüm.

tecrübelilerden olarak hem sonsuz başarılar diliyor,
      hem de kıs kıs gülüyorum

Yorum

• Ben sınav günü bile çalıştım pişman değilim Bu yıl sınava gireceklere de tavsiye ederim Tüm arkadaşlara başarılar. Hakkınızda hayırlısı olır inşallah
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Umarım istediğiniz puanı tuturursunuz..

Başarılar.
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Az kaldı az,sonunda bitiyor.Valla ne büyük strestir arkadaş bu,"sınav" anından çok sınavlar dışındaki platform daha stresli ve sıkıcı,pc başına gelince,ula kalk ders çalış psikolojisi;aynı zamanda 4 saat çalıştın yeter psikolojisi insanın kafasında bin bir türlü senaryo açmasına yol açıyor.Neyse ki şunun şurasında iki hafta filan kaldı,o da su gidip akıp geçer "inşallah".

Hehe,şuan için Ktü'ye puanlarım yetiyor gibi ama son bir atak yaparak ki bunu yapmak için fen2'den yaptığım 10 neti,yükseltmem gerektiği açık.Kısacası bir Fen2 yapamıyorum şuan için,Fen1'de ortanın üstü.Yani sınav anında,bu ikisindeki biraz yükseliş Ankara-İzmir-İstanbul bermuda üçgenine doğru yol aldırabilir beni,neyse hayırlısı.

Başarı dileklerinde bulunan bütün renkdaşlarıma da teşekkür ederim,diğer sınava girecek arkadaşlara da başarılar.

Yorum

• bub sistemi eleştiri için siyah kalem bırakıyoruz masanın üstüne unutmayın
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bub sistemi eleştiri için siyah kalem bırakıyoruz masanın üstüne unutmayın
                Dur ula sınavına odaklan

Bunları düşünme
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• ne düşünecem ya onlar düşünsün

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• herkese şimdiden başarılar hayırlısı neyse o olsun
                      İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

bub sistemi eleştiri için siyah kalem bırakıyoruz masanın üstüne unutmayın
                        Sistemi beğenen yoktur bu bir gerçek ama başka bir gerçek daha var bu sistemin alternatifi de yok.

O yüzden bu eleştirileri, tepkileri ciddiye almıyorum ben açıkçası..
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• O yüzden bu eleştirileri, tepkileri ciddiye almıyorum ben açıkçası..
                          yani öss mantıklı mı diyorsun bu eğitim sistemi mantıklı mı lisede sayısal öğrencisine sözel öğretip sınava sokmak mantıklı mı lisede derslerin boş geçmesi mantıklı mı 50 nin üstünde öğretmenler mantıklı mı meslek liselerine tanınan bu kölelik mantıklı mı eğer halen daha bu tepkimi ciddiye almıyorsan birşey demiyorum ama benim sistem derken bahsettiğim şey bu...

Yorum

yani öss mantıklı mı diyorsun bu eğitim sistemi mantıklı mı lisede sayısal öğrencisine sözel öğretip sınava sokmak mantıklı mı lisede derslerin boş geçmesi mantıklı mı 50 nin üstünde öğretmenler mantıklı mı meslek liselerine tanınan bu kölelik mantıklı mı eğer halen daha bu tepkimi ciddiye almıyorsan birşey demiyorum ama benim sistem derken bahsettiğim şey bu...
                            Bu sistemi kaldırınca yerine ne konacak? Kritik soru bu. Bir Allah'ın kulu bunu cevaplasın, ondan sonra tepki de gösterilir eleştiri de. Muhalefet etmeyi bırakıp fikir üretmeliyiz..
                            - Eomer -

Yorum

• Bu sistemi kaldırınca yerine ne konacak? Kritik soru bu. Bir Allah'ın kulu bunu cevaplasın, ondan sonra tepki de gösterilir eleştiri de. Muhalefet etmeyi bırakıp fikir üretmeliyiz..
                              Ben Sistem Kaldırılsın istemiyorum sistem dursun ama yeterki okullarda ders verilsin ders işlensin kimse dershane kapılarında sürünmesin öğretmenler 40 yaşından sonra emekli olsun meslek liselerinin önü açılsın hangi ülkede var ben okuyorum bölümümü adam okuyor sözel bilgisayar mühendisi oluyor dersler öss ye endekslensin ama öss kalkmasın

Yorum

Ben Sistem Kaldırılsın istemiyorum sistem dursun ama yeterki okullarda ders verilsin ders işlensin kimse dershane kapılarında sürünmesin öğretmenler 40 yaşından sonra emekli olsun meslek liselerinin önü açılsın hangi ülkede var ben okuyorum bölümümü adam okuyor sözel bilgisayar mühendisi oluyor dersler öss ye endekslensin ama öss kalkmasın
                                Dershanelerin sistemle bir alakası yok. Bunlar tamamen velilerin bilgisizliği nedeniyle oluşmuş kurumlar. Yasaklanması haricinde onlardan kurtuluş şansı yok.

Meslek liselerine katılıyorum yalnız şu da var ki meslek liselerinin amacı belli mesleklere eleman yetiştirmek. Mesela bir bilgisayar bölümü öğrencisi tıpa gitmek istememeli. Bilgisayar teknikeri olmak isteyen gitmeli oraya. Ha tabi ki fikir değiştiren olur, hayat görüşü değişir çocuğun. Olabilir bunlar. 15 yaş çok genç bir yaş. Önleri açılmalı bence de..

Okullarda ders verilir yeter ki öğrenciler ders almak istesin. Ben daha gelen öğrenciyi gönderen, ders yapılmasını reddeden hoca görmedim. Birbirimizi kandırmayalım lisedeyken ders her boş geçtiğinde hepimiz göbek atardık

Dersler Öss'ye endekslenmesin Öss derslerden sorulsun
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X