Sınavdan 1 gün önce çok erken kalkın.Gece uyuyamazsınız sonra.Ben 3 saatlik uykuyla girmiştim sınava.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
Ben de 3 saat uykuyla girdim abicim ama uykusuz olduğunu farketmiyorsun bile.Zıpkın gibi uyanıyorsun valla
Çok aşırı heyacan durumunuz yoksa genel performansınızı hatta üstünü sergilersiniz.Tecrübe konuşuyor"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez girenler heyecanlanmayın sorular kolay oluyor bakmayın ben gitmedim çalışmayınca yapamazsın tabiBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
Bakın arkadaşlar şöyle söyleyeyim ben soruların kolay olduğunu görüp yapamıyordum.Bilmiyordum çünkü kitap açmamıştım.Nitekim okuldaki not ortalaması 100 üzerinden 86 olan birisi için 289 puan intihar sebebi olur.
Bu iş biraz da hava işi.Sene başından beri belli bir sınav havası ile gelmek gerek.Ben çok çalışmadım ama geçen seneden iyiyim.Herkesin hedefleri farklı.Ben 289 la bırakın tercih yapmayı, millete puanı söyleyemezken barajı geçer geçmez tercih yapanlar var.Mühim olan kendi hedeflerin doğrultusunda birşeyler yapabilmek."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
ÖSS den 1 gün önce akşama kadar arabyla gezmiştik.Mustafa Sandalın pazara kadar değil fizana kadar şarkısının ilk çıktığı günlerdi.100 kere dinlemişizdir o gün.Gece sabaha kadar kulaklarımda o şarkı çaldı.
2002 dünya kupası maçları vardı söylenti çıktı Japonya maçı ÖSS saatinde diye.4 sene dünya kupasını bekleyeceğime 1 sene daha hazırlanırım diyenler vardı.
Neysa;
Sınava giren BMN lilere başarılar.Allah yardımcınız olsun.Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen zıt kaptığımda "yukarıdaki cümle aşşağadakilerden hangisi ile mantıklı bir şekilde tamamlanabilir"
ya ey müslüman başladığın cümleyi bitir da
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen zıt kaptığımda "yukarıdaki cümle aşşağadakilerden hangisi ile mantıklı bir şekilde tamamlanabilir"
ya ey müslüman başladığın cümleyi bitir da
obaaa
- Alıntı
Yorum
-
Hahaha sırf ezber.Hala bilmiyorum.Şu 18 günde ne öğrencem onu da bilmiyorum.Ama kimyası ile fiziğini yaparım gibime geliyor öss de.Biyoloji Allah'a emanet"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
Ömer ortak şimdi bizim müfredata eklenen konuları görsen , geometriye şükrediyoruz.Geometri yine keyif veriyor.Fen 2 sırf ezber.Sadece lise 2 fiziğinden 24 tane konu var.Fizik bile ezber.
Şimdi bize eklenen konuları liseler görmüyor.Nasıl bir dönemde lise okudum ben yaBitti ama çok dandik bi dönemde bitirmişim
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha sırf ezber.Hala bilmiyorum.Şu 18 günde ne öğrencem onu da bilmiyorum.Ama kimyası ile fiziğini yaparım gibime geliyor öss de.Biyoloji Allah'a emanetbir de fizik2 var, öğrenmem lazım formüllerini mormüllerini...
- Alıntı
Yorum
-
beyler yalnız değilizzz korkmayın
Maçtan önce ÖSS sınavı!Milli futbolcular Servet Çetin, Semih Şentürk ve Uğur Boral, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) İsviçre'de girecek.
30.05.2008 17:19Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Servet, Semih ve Uğur'un, 15 Haziran'da yapılacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçından önce sabah 09.00'da, Türkiye'den gelecek gözetmenlerin eşliğinde, takımın kamp yapacağı La Reserve Hotel'de sınava girecekleri bildirildi.
Futbolcularının hedeflerinin Spor Akademisi'ne girmek olduğu belirtildi.
A.A.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum