Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sınavdan 1 gün önce çok erken kalkın.Gece uyuyamazsınız sonra.Ben 3 saatlik uykuyla girmiştim sınava.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Ben de 3 saat uykuyla girdim abicim ama uykusuz olduğunu farketmiyorsun bile.Zıpkın gibi uyanıyorsun valla

Çok aşırı heyacan durumunuz yoksa genel performansınızı hatta üstünü sergilersiniz.Tecrübe konuşuyor
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk kez girenler heyecanlanmayın sorular kolay oluyor bakmayın ben gitmedim çalışmayınca yapamazsın tabi
        demekki ben ilk sene kazanamıycam...
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bakın arkadaşlar şöyle söyleyeyim ben soruların kolay olduğunu görüp yapamıyordum.Bilmiyordum çünkü kitap açmamıştım.Nitekim okuldaki not ortalaması 100 üzerinden 86 olan birisi için 289 puan intihar sebebi olur.

Bu iş biraz da hava işi.Sene başından beri belli bir sınav havası ile gelmek gerek.Ben çok çalışmadım ama geçen seneden iyiyim.Herkesin hedefleri farklı.Ben 289 la bırakın tercih yapmayı, millete puanı söyleyemezken barajı geçer geçmez tercih yapanlar var.Mühim olan kendi hedeflerin doğrultusunda birşeyler yapabilmek.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• ÖSS den 1 gün önce akşama kadar arabyla gezmiştik.Mustafa Sandalın pazara kadar değil fizana kadar şarkısının ilk çıktığı günlerdi.100 kere dinlemişizdir o gün.Gece sabaha kadar kulaklarımda o şarkı çaldı.

2002 dünya kupası maçları vardı söylenti çıktı Japonya maçı ÖSS saatinde diye.4 sene dünya kupasını bekleyeceğime 1 sene daha hazırlanırım diyenler vardı.

Neysa;
            Sınava giren BMN lilere başarılar.Allah yardımcınız olsun.
            Özkan SÜMER

Yorum

• en zıt kaptığımda "yukarıdaki cümle aşşağadakilerden hangisi ile mantıklı bir şekilde tamamlanabilir"

ya ey müslüman başladığın cümleyi bitir da
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en zıt kaptığımda "yukarıdaki cümle aşşağadakilerden hangisi ile mantıklı bir şekilde tamamlanabilir"

Emirhan, adamımsın. ççç ççç

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  en zıt kaptığımda "yukarıdaki cümle aşşağadakilerden hangisi ile mantıklı bir şekilde tamamlanabilir"
                  Emirhan çççççç

obaaa

Yorum

• ben de fen2 ye gıcığım

Yorum

• Hahaha sırf ezber.Hala bilmiyorum.Şu 18 günde ne öğrencem onu da bilmiyorum.Ama kimyası ile fiziğini yaparım gibime geliyor öss de.Biyoloji Allah'a emanet

Özkan Sümer

Yorum

• Geometri
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Hahaha sırf ezber.Hala bilmiyorum.Şu 18 günde ne öğrencem onu da bilmiyorum.Ama kimyası ile fiziğini yaparım gibime geliyor öss de.Biyoloji Allah'a emanet
                          biyoloji 2 ve 3 ceylan şıkkı rahat ol

Yorum

• Ömer ortak şimdi bizim müfredata eklenen konuları görsen , geometriye şükrediyoruz.Geometri yine keyif veriyor.Fen 2 sırf ezber.Sadece lise 2 fiziğinden 24 tane konu var.Fizik bile ezber.

Şimdi bize eklenen konuları liseler görmüyor.Nasıl bir dönemde lise okudum ben ya Bitti ama çok dandik bi dönemde bitirmişim

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hahaha sırf ezber.Hala bilmiyorum.Şu 18 günde ne öğrencem onu da bilmiyorum.Ama kimyası ile fiziğini yaparım gibime geliyor öss de.Biyoloji Allah'a emanet
                              ya, organik kimyada sorun yok, biyolojide de pek kaçırmıyorum ama şu çözünürlük dengesidir, dengedir, elektrokimyadır onları yapamıyorum. bir de fizik2 var, öğrenmem lazım formüllerini mormüllerini...

Yorum

• beyler yalnız değilizzz korkmayın

Maçtan önce ÖSS sınavı!Milli futbolcular Servet Çetin, Semih Şentürk ve Uğur Boral, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) İsviçre'de girecek.

30.05.2008 17:19 Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Servet, Semih ve Uğur'un, 15 Haziran'da yapılacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçından önce sabah 09.00'da, Türkiye'den gelecek gözetmenlerin eşliğinde, takımın kamp yapacağı La Reserve Hotel'de sınava girecekleri bildirildi.
                                Futbolcularının hedeflerinin Spor Akademisi'ne girmek olduğu belirtildi.

A.A.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X