Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tamersoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    az önce öğrendim sivası kazandığını şimdide burda gördüm hadi hayırlı olsun aramıza hoşgeldin artık cumhuriyet üni. başlığınada bekleriz
    Çok sağol. Sadece başlıkla kalmamalı Sivas'ta da görüşmeli
    tekrar sağol..

Yorum

begüm sen varya harbi dedektifsin burda da buldun birini

Evet Seni de bulmuş idim ha boyle Bulmaz olaydım

Neyse,tebrik ediyorum bütün arkadaşlarımı..
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevgili another ...
        Anlıyorum ha boyle tuhaf bir his kapplayi yüreğini Ama üzülme ya,alışıyorsun,Valla Bak 3 senedir Sivasta olan bi zat olarak,bak gayet alıştım...

İlk başta herkes ağız birliği etmişceine "Sivasın yollarına"yı söyler...Daha bi kıl olursun bu şehre Ama buraya gelince o türkünün başka versiyonlarını da duyarsın elbet

Üzülme yaaa,insan nelere alışmıyor ki

Şaka bir yana niversitemiz gerçekten çok güzel..Kampüs çok güzel,şehre indiğinizde de,sinemaya gider, İstasyon caddesinde turlarsın..Gördüğün insanları 3 kere görme ihtimalin vardır her çarşıya indiğinde Pahalıdır yemek konusunda falan ama kampüs kafeteryası güzel gerçekten..Erkek yurdunda da digitürk var
        Günler gelir geçer,bi bakmışın mezunsun

Gldiğin zaman haberimiz olsun olur mu Bizim başlıktan haberleşiriz...Gözün aydın
        Her şey bir yana aşılır elbet bu sorunlar. Benim için en önemli sıkıntı bir arkadaş bulmak eve cıkmak için...

Tabi orda sizler gibi insanlarla karşılaşırsam diğer sorunlar hiç gözümde değil.

Heh birde KURU SOĞUK

Yorum

• Ev için aceleci olma bence.Bak ne diyorum,digitürk var sizin yurtta

Sen sen ol arkadaşım,bu Tamerden uzak dur.Ben bi kere tanıştım,kurtulamıyorum kendisinde Neyse gözünde büyütme bazı şeyleri,halledilir her şey

Yorum

Ev için aceleci olma bence.Bak ne diyorum,digitürk var sizin yurtta

Sen sen ol arkadaşım,bu Tamerden uzak dur.Ben bi kere tanıştım,kurtulamıyorum kendisinde Neyse gözünde büyütme bazı şeyleri,halledilir her şey
            hemen çıkmayı düşünmüyorum zaten. En az bir dönem yurda gidicem. İnsanın evi gibizi yok Yurtda olmuyor...

Yorum

• kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum

Yorum

Ev için aceleci olma bence.Bak ne diyorum,digitürk var sizin yurtta

begüm seni adminlere şikayet edecem beni neden karalıyorsun burda
                söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

begüm seni adminlere şikayet edecem beni neden karalıyorsun burda
                  Kattiyyen hayır.ben sadece insanlık vazifemi yerine getiriyorum.Nurinin böly ebi başkanlık yapacağını bilip de oy kullanacakları daha önceden uyarmak gibi bişey bu Neyse..

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gözün aydın,başarılarının devamını dilerim.

İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
                    Teşekkürler arkadaşlar...

(UEFA)

Yorum

• Ek kontanjanlardan tercih yapacak arkadaşlarımızın dikkatine!!!!!!

Mustafa Kemal Üniversite Tıp Fakültesi ek kontenjanla 100 tane öğreneci alacakmış,puanları yüksek olan öğrencilere burs verilecekmiş...Herhangi bir sebepten dolayı puanı iyi olduğu halde tercih yapmamış veye yerleşememiş arkadaşlarımıza duyurulur...

Tıp fakültesi 2 yıldır hasta kabulü yapıyor,ilk defa öğrenci alacak....Ek yerleştirme olduğu için ortalam tıp fakültelerinin puanlarından daha düşük puan/başarısırası ile öğrenci alacağına dikkat ediniz...

Yorum

• ya benim öss ye girmeme 2 sene kaldı ben daha ne olacağıma bile karar veremedim sizce bana ne önerirsiniz ben sayısal öğrencisiyim
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• fatih işletme türkçe ye kaydoldum

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• kazanan herkese tebrıkler...
                            darısı bızım basımıza inşallah
                            .:'TraBz0nSp0r':.
                            X ANTİ istanbul X

Yorum

• İlk olarak Junior_ugur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kazanan herkese tebrıkler...
                              darısı bızım basımıza inşallah
                              inşallah ama iyi puan alsam bile sececeğim bölüm yok kararsızlıktan
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• zonguldak karaelmas meslek yüksek okulu inşaat
                                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X