Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÖSS'de SÖZ-1 puanı 197,???, SÖZ-2 puanı da 237,???..
    Soru işaretleri olan yerleri hatırlayamadım. Ben açıköğretim okumak için girdim sınava aldığım puanlar ham puanlar
    6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uzman doktorun alacağı para 4 milyar yahu. Bir mühendis onun 2 katını kazanır

Ah kafam eşek kafam yazmadık da bir mühendislik, şimdi uğraş dur. Temmuzun ortasında okul açılıyor yahu
      Bir ameliyatta 8 dk. durup 100.000$ alan doktor da var başka açıdan bakılırsa
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• beyler bu sene açıklama yapmışlar ösym den aldığınız puanın 20-25 üstünü tercih yapın diye doğru mudur bu?

Yorum

• ea-2 puanı 293,378
          sıralama 0111544

Bu puan yada sıra ktü kamuyu alır mı yardımcı olabilecek biri var mı

Yorum

• ben andolu lisesinden mezun oldum.
            yani boşuna 4 senem gitti
            daha önce bilseydik düz liseye girer 3 sene okurduk
            1 sene boşuna gitti
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Katsayı adaletsizliğinin kalkması çok iyi oldu.
              Bu sistemin ilk mağdurları ben ve benim dönemimde okuyanlardı.
              Ne çektiğimi,ne kadar sıkıntı yaşadığımı,psikolojimin nasıl bozulduğunu bir ben bir de Allah bilir.
              Bu saçma sistemden sonra yaşadıklarımı buraya yazsam,sayfa dolar.

Sonunda bu yanlıştan dönüldü,Allah bu sistemi kaldırandan razı olsun.
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İşte kaldırıldı ama bence düzenlemeye gidilmesi lazım. Birini düzeltirken diğerini devirmek olmaz.
                Zaten Fen lisesi öğrencisi ile meslek lisesi öğrencisinin aynı sınava girmesi bir saçmalık. Sınav sistemi olarak bu sistem kalsa bence daha iyiydi. 1.sınav 160 soru falan bilmemne 2 oturum falan diyorlar aynı gün 2 sınav mı olur. İyice b... edecekler.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte kaldırıldı ama bence düzenlemeye gidilmesi lazım. Birini düzeltirken diğerini devirmek olmaz.
                  Zaten Fen lisesi öğrencisi ile meslek lisesi öğrencisinin aynı sınava girmesi bir saçmalık. Sınav sistemi olarak bu sistem kalsa bence daha iyiydi. 1.sınav 160 soru falan bilmemne 2 oturum falan diyorlar aynı gün 2 sınav mı olur. İyice b... edecekler.
                  Aynı gün olmayacaklar o sınavları. Bence seneye gelecek sistem mükemmel. Örneğin ben bu sene toplam 12 yanlışımın 5'ini biyolojiden yaptım ve mühendislik istiyorum. Ama fizik ile biyolojinin bu sene mühendislik isteyenler için de puanı aynı olduğu için istediğim yere giremiyorum benim yerime biyolojisi tam, fizikten 3-4 yanlış yapmış adam girecek mühendislik okuyacak. Böyle bir saçmalığı kaldırıyorlar ya helal olsun onlara. Keşke bu sene gelseydi şu sistem.

Yorum

• Ah ah olan bizeoldu yine öğretmen liselerinin puanları 24 den 6 ya inmiş....
                    farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• @Karaduman, dikkatimi bu akşam çekti. FEM'in çıkarmış olduğu birincilerden bir tanesinin soyismi Karaduman. Tanıdığın var mı öyle birisi? Bilboardda okudum da.

Yorum

• ilk sınav nisanda ikincisi haziranda oluçakmış bende bir meslek lisesi mezunu olarak sevindim bu karara ama bize hiç bir faydası olmadı arkadaş yukarda güzel demiş meslek liselerine ayrı bir sınav yapılmalı

Yorum

• Ya şimdi resmen katsayı kalktı mı vay be bana mucize gibi geliyor.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya şimdi resmen katsayı kalktı mı vay be bana mucize gibi geliyor.
                            Kalktı evet. Herkes eşitlendi. Hatta bazı yönlerden mesleki liseler vs. güçlendi bile diyebiliriz.

Yorum

• Meslek lisesi öğrencisi olarak yeni sistemi cok sevdim =)

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kalktı evet. Herkes eşitlendi. Hatta bazı yönlerden mesleki liseler vs. güçlendi bile diyebiliriz.
                                Ne yani Ben meslek lisesi mezunuyum Şuanda Üniversite okuyorum seneye sözel1'den sınava girip bölüm seçebiliyormuyum şimdi?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X