Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün Sıgara'yı bırakışımın 60. yarın 61. günü
    Tebrikler abi, umarım geri dönüşü olmaz.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bu illete neyse ki hiç başlamadım, en ufak bir özenti bile duymadım. İçenlere de gerçekten şaşıyorum doğrusu.

Yorum

• ah bi bırakabilem
        omü - kozlu çilingir - estrogenolit

Yorum

• Aslında sıgaradan tiksinmemiştim. sağlık şikayetimde yoktu. Ona rağmen direniyorum arkadaşlar.
          Bir de sıgarayı bırakmak için alkolu de bırakmam gerekiyordu. o nu da yaklaşık 2,5 aydır kullanmıyorum. Anlayacağınız her yönden hayata dönüşteyim

Yorum

• Bu arada öneri ve tebrikleriniz için teşekkürler.

Yorum

• Çok uzun zamandır kullanıyorum. 2 gün önce koşu bandında denemeler yaptım ve başarısız oldum. (Bu denemeyi Acıbadem halı saha maçında olabilmek için denemiştim). O an karar verdim sigarayı bırakmayı ve bu gün benim için yeni başlangıç. Artık KULLANMIYORUM..... En yakın zamanda da halı sahalarda görüşmek üzere

Yorum

• Elektronik sigara hakkındaki ithamlar asılsızdır.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Bir gün işyerinde otoparkta sigara içiyorduk. Paketim bitti, son sigarayı yaktım. Arkadaşıma dedim ki , "Bak atıyorum bu paketi, bi daha da almayacağım, bu son". Çok şükür o gün bu gün içmiyorum. Bugün bahsi geçti de hesap ettim , 2 sene 6 ay olmuş. Hiç te aramıyorum, hiç te canım istemiyor çok şükür. Şimdi bakıyorum da etrafa , sigara hiç kimseye yakışmıyor. Hiç düşünmeyin. Yöntem falan aramayın. Bir saat bile kaybetmeyin , BIRAKTIM deyin ve bırakın.

Allah yardımcınız olsun.

Yorum

• Deneme 1 - 2 - 3

Karar vermem 1 hafta sürdü şu gün bu gün dedim bırakmam lazım işte kafamda oynuyorum ama bir yandan sigara içiyorum. Neyse ki şartlandım son paket dedim. Bugün içebildiğim kadar içip kendimi tiksindirmeye çalışacağım. Hayırlısıyla Cuma gününe sigarayı bırakmış olarak kalkacağım. Bırakanlar bu başlığı boş bırakmasın ilk yaşayacaklarımız ilk günler anlatsınlar tecrübelerini
                    6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Deneme 1 - 2 - 3

Karar vermem 1 hafta sürdü şu gün bu gün dedim bırakmam lazım işte kafamda oynuyorum ama bir yandan sigara içiyorum. Neyse ki şartlandım son paket dedim. Bugün içebildiğim kadar içip kendimi tiksindirmeye çalışacağım. Hayırlısıyla Cuma gününe sigarayı bırakmış olarak kalkacağım. Bırakanlar bu başlığı boş bırakmasın ilk yaşayacaklarımız ilk günler anlatsınlar tecrübelerini
                      basarilar

arka sayfalarda hersey yaziyor aslinda, bayaga motive edici yazilar var, ben ilk geceler pek uyuyamamistim, basligi basdan sona okuusdum

rahat bir sigarayi birakmak icin bir motivasyon kitapcigi cikar buradan...
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sonuç itibari ile karar vermiş olduğum Sigarayı bıraktım. Yada doğru tabirle 8 gündür içmiyorum. ALLAH veriyor kolaylığını daha şöyle içmem lazım böyle bir taneden bir şey olmaz triplerine girmedim. Yemek yememek için daha çok zorlanıyorum
                        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İşinize yarar mı bilemeyeceğim ama internette gezinirken şöyle bir yazıyla karşılaştım. Yazı genel manada sevdiğiniz birini sigarayı bırakmaya teşvik etmekle ilgili adım adım ipuçlarından oluşmakta. Bundan da faydalanılabilir. Sigarasız bir ömür dileğiyle....

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            8.aydayım,bir şey kalmadı 1 sene olmasına.sigarasız herşey daha güzel,tavsiye ederim...
                            Yıllar önce yazmışım .Kaç sefer bırakma denemem olmuş.Allaha çok şükür 2014 teki son denemem başarıyla devam ediyor
                            Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Bayağıdır sönük kalmış bir başlık tesadüfen gördüm.

20 yıllık tiryaki olarak 12 gün önce bıraktım.

Gayet de iyi gidiyor süreç Trabzonspor'a rağmen
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Tebrikler.
                                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X