Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haram-helal tartışması aklıma Necip Fazıl'ın "Haramsa yakıyorum, helalse içiyorum" sözünü getirdi .
    Bu sözü ilk kez duyuyorum. Güzel bir sözmüş. Büyük Üstaddan da böyle büyük söz beklenirdi zaten.

Yorum

• devletin yakın zamanda sigara zammı gündemdeymiş. duyduğum bir fayat var eğer o kadar olursa. istesenizde istemeseniz de bırakacaksınız
      [ille d' 7]

Yorum

• İnsan bile bile kendi vücuduna zarar veriryorsa sigara mekruhtur..

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunların da dışında ; kendisine müslümanım diyen birisinin sigara içmesi son derece büyük bir çelişkidir . Hatta Müslümanım ifadesinin de altını boşaltan bir eylemdir .
        Serdar güzel özetlemişsin.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Allah aşkına sağlık ya da gelecek düşünmüyorsanız yapılan son zamlardan sonra cebinizi düşünün...

İçmeyin, içirtmeyin...
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• herhalde şu son gelecek zamlardan sonra herhalde içmek için bir sebebimiz kalmayacak
            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Zam geldi Sigara ya 5 Liralik sigara Oldu 7 lira
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Evet tam da bırakma zamanı işte
                Bir paket malboro parasına 7 tane cam kavanozdaki mamalardan alınabiliyo.Ona göre.

Yorum

• burda bi paket marlboro 5 €

Yorum

• sigara öldürür,alkol güldürür.

boşverin tütünü,izmariti. matiz olana kadar piize devam.

Yorum

• bence başlığın adı değişmeli. Onu bir gün demeyelim hemen diyelim..

Allaha şükür ne bir gün diyecek ne de hemen diyecek kadar içmedim bu meleti.
                      Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Konu kilitli olduğu için yazamadım alkol başlığına. Sadece, sigaranında dinimizce açık olarak haram olduğunu belirtmek istedim.

Yorum

• Türkiye Sigaradan kazandığı paranın 4 katını Sigara yüzünden hastanelerde yatan hastalara harcıyor.

Gerisini siz düşünün..
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi
                            Ya Adem sen bu meleti içiyomuydun kardeşim
                            Bne artık bırakmayı iyice düşünmeye başladım az bir zaman kaldı sanırım bu melet için

İlk anda kızdım ama ben bu zamları destekliyorum abi. Sigaraya başlama oranı baya azalır.

Hem bırakmak için de bize bahane olur belki.İnşallah tabi.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Bu zamlar sigara kullanımını azaltır mı bilemem ancak , tüketici haklarını harekete geçirebilir .

Örneğin , yakında sigara izmaritinin depozitolu olması fikri gündeme gelebilir . Düşünsenize , içtiğiniz sigaraları biriktirip bakkala götürüyorsunuz , yeni paket sigarayı alıyorsunuz . Aynı zamanda bir bira tüketicisi iseniz , izmaritlerinizi boş bira şişelerinin içinde de saklayabilirsiniz .

Belki böylece , içtiği her sigarayı sokağa atan yaşam formlarının dünyaya verdiği zararda önemli bir iyileşme gerçekleştirilebilir .

Yorum

• Tam 15 gün oldu sigara satın almayalı. Tam olarak bırakmış sayılmam ama günde en fazla bir ya da iki sigara ile vaziyeti idare edebiliyorum neyse ki..

Akşam yemeğinden sonra tutan sigara tüttürme ihtiyacımın önüne geçebildim fakat sabah kahvaltılarından sonra eroinman gibi sigara krizim tutuveriyor ve sokaktan geçen adamdan bile isteyecek hale geliyorum maalesef

Bir de şunu keşfettim ki sıkı bir yemekten sonra duyulan ihtiyaç, hafif geçiştirilen yemeklerden sonra o derece şiddetli olmuyor. Sabah kahvaltılarını biraz hafifletebilirsem o dertten de kurtulabilirim umarım.

Tabii önce şu tatar böreği denen mübarekten kurtulmak lazım. Yerken insanın mutluluktan gözleri doluyor yahu
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X