ben hiç içmedim içtirmem de çevremdekilere
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak yunus__emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyada bakmadık tad bırakmayacan
ama bağımlısıda olmayacan
hepsi bu dünya için belki anlık bir keyif ama zevkli
bu arda ben sigara içmiyorum
içki arda sırada
idaa uzun zamandır oynamıyorum(bu ara oynayalım)Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan trt 1 Osman Pepe konuşuyo stad'ta sigara içenlere ceza falan verilecek diyo...
sigara içenlerin iyi hali yok :sSeneye sırf bu yüzden pek maça gidemem herhalde..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oldukça kötü bir bakış açısı bence. Herşey böyle başlar. Kaldı ki başka bir dert olan uyuşturucunun pek çok türünde tek bir kez almak bağımlılık yapmaya yeter de artar bile..
bağımlı olabilmen için maddiyatta şart
- Alıntı
Yorum
-
Uzun bir dönem sigara tiryakisiydim. Son zamanlarda 2 pakete yakın içmeye başlamıştım. Çalıştığım firmada Üretim Müdürümüz sigarayı bırakma kararı almış ve Biorezonans' dan destek almaya karar vermişti. Kendisini 1 ay kadar takip ettim ve ardından bende gittim. Benimle birlikte 7 kişi daha Biorezonans tedavisine geldi. 40 dk tek bir seansda sigarayı bıraktırıyoruz lafı pek inandırıcı gelmemişti açıkcası. İlk iki günün zor olacağını belirttiler daha sonraki günlerde tedavinin etkisini göstereceğini bizden ilk iki gün sabırlı olmamızı istemişlerdi. Şimdi 4 ay işin ilginç yani canım sigarayı hiç istemiyor. Benimle ve benden sonra yaklaşık 30 kişi sigarayı bıraktı birtek kuzenimin eşi başladı. 35 yıldır sigarayı bir tek gün bırakmayan departman şefimizin sigarayı hiçmi hiç istememesi etkileyici gerçekten. Sadece dönem dönem hayatınızda olan bir alışkanlıktan ayrılmanızın vermiş olduğu boşluğa düşüyorsunuz. Çalıştığım firma toplu gidişten dolayı indirim aldı şu anda 200 ytl Takosan çalışanlarına bildiğim kadarıyla normal fiyatı 280 ytl şiddetli şekilde herkese tavsiye ediyorum. Yardımcı olacak internet adreside; http://www.mora.com.tr/61>34
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVALLA HAZİRAN 1 E SÖZ VERDİK,BAKALIM NASIL BIRAKACIK
zor olacak ama ,mecbur
- Alıntı
Yorum
Yorum