Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• guci dedıgın kadar kolay olsa hemen bırakacam da...işte başlaması kolay bitirmesi cok zor...hemde cokkkk..
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak coskun0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      guci dedıgın kadar kolay olsa hemen bırakacam da...işte başlaması kolay bitirmesi cok zor...hemde cokkkk..
      Önce zararlarını bir oku; sonra bunları söyle olur mu?
      Bir bordon var bir de mavin
      Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önce zararlarını bir oku; sonra bunları söyle olur mu?

bilmedigim başka zararları yoktur herhalde..hepsi kafamda ama napıyım işte bırakamadım,bırakamıyorumda...ölmeden trabzonun şampıyonlugunu görürsem söz veriyorum burdan o zman kesın olarak bırakacam ...
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Sigarayı bırakmak sandığınızdan kolaydır. Tek mes'ele çevrenizin size 1 hafta sabredebilmesidir. Bir kerede bırakın.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sigarayı bırakmak sandığınızdan kolaydır. Tek mes'ele çevrenizin size 1 hafta sabredebilmesidir. Bir kerede bırakın.
            1 hafta mı hangi 1 hafta ben 1 ayada 2 ayada razıydım valla ama babam tam 5 ay hayatı zehir etti bize babamın geldiğini gören odasına kaçıyordu zavallı annem velhasıl babam 8 ay sıgara içmedi son 3 ay alışmıştı normale dönmüştü tama oldu bu iş sonunda kurtuldu derken ne olduysa yine başladı ühühühühü 1 tane içim 2 tane içim diye diye 1 pakete çıkardı bırakmadan önce günde 3 paket içiyordu şimdi 1 paket içiyor kabusun geri döneceğini biliyorum ama bırakması için çok ısrar ediyorum her defasında ''bu paket bitsin almayacam'' diyor ama sadece diyor

bırakan arkadaşlara şiddetle tavisiyemdir 1 tane içim bişey olmaz diyip sakın sıgara yakmasınlar babamın düştüğü hataya düşmesinler

Yorum

• czyio hocam..

1 2 hafta içinde hayatımda önemli bişi olucak. olumlu olursa söz veriyorum bırakacagım. ama olumsuz olursa işim gercekten cok zor .. .
              Hadi eyvallah..

Yorum

• İnşallah olumlu olur.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  czyio hocam..

1 2 hafta içinde hayatımda önemli bişi olucak. olumlu olursa söz veriyorum bırakacagım. ama olumsuz olursa işim gercekten cok zor .. .
                  Evet benimle maçı var ! Yenerse beni bırakacak sigarayı , yenemezse hali harap

Yorum

• İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok abi oyun deil bu seferki
                    En son Egemen tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 00:57.
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• Sevgi Hanım,

Babanızın olayı psikolojik olmalı. "Yoksunluk dönemi yaklaşık 1 hafta sürer." diye öğrettiler bize okulda, ki bende 1 hafta sürdü.

Diğer konuda haklısınız, 1 sigaradan birşey olur.
                      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Sevgili Lapina;

Size büyük görev düşüyor.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevgili Lapina;

Size büyük görev düşüyor.

Büyük ama pek zor değil.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak sinancan tarafından gönderildi
                            Ruh sağlımı ona borçluyum şakası bile kötü yaklaşık 10 yıldır içerim bu mereti bir ara bıraktım ancak şu an yine devam inşallah bir gün bırakabilirm...
                            Yaşın doğruysa 12 yaşında başlamışsın. Ciğerlerin henüz büyürken zehirlenmeye başlamış ve şuan kimbilir ne haldedir..

İnşallah en kısa sürede bırakır ve Cyzio hocamdan kalemi hak edersin

Seninde ismini listeye ekleyelim

Yorum

• Ben sigara kullanmıyorum ve de iş yerimde de 3 yıldır yasakladım.
                              Yasaklamamın nedeninide açıklayayım.İşyerim Çocuk Hastanesinin kafeteryası yasaklamadan önce hastane içerisinde içilmesi yasak oldugundan ihtiyaç duyan insanların cafeye gelip bi çayla sigara içip rahatlar düşüncesindeydik ve dumanında aşırı olmaması için gerekli havalandırma tedbirlerini aldık.Bi gün bi anne kucagındaki çocugunu emzirmek için musayit bi yer istedi ve bende yer gösterdim.2-3 dk. sonra kadının oldugu masadan duman çıktıgını gördüm bayan personelimden gidip naptıgını bakmasını istedim personelim geldi ve kadının çocugunu emzirdiğini bi yandanda sigara içtigini söyledi.İş te o an benim moralim çok bozuldu ve bu tür sahnelere şahit olmamak ve bunun mesuliyetini yaşamamak için ertesi günden itibaren yasak koydum.Şimdi çok huzurlu ve içim çok rahat.Çocugunu bile bile zehirleyen insanlara mantıgım yetmiyor...
                              TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                              Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• BMN Sigarayı bırakanlar:
                                1-Badaloğlu 17 Ocak 2001
                                2-bordoylamavi Mayıs 2001
                                3-CeSS 1 - Mart 2006

4-Apache61-24 Mart 2006
                                5-Serdalsahin61 - 2 Nisan 2006
                                6-Köktürk - 25 Aralık 2006
                                7- Emorfo - 2 Nisan 2007
                                8-bordobluex - 14 Nisan 2007
                                9- dr.muhsin - 20 Nisan 2007
                                10-zafer6161-27 Nisan 2007
                                11-tigin -1 Mayıs 2007
                                12-Mehdi - "En son gençler maçı Tolga penaltıyı tutmadan önce yaktıydım"
                                13-Melek Bal
                                ben sigara kullanmıyorum ama bu sıkıntılar içinde bi uğraş bulkamazsam her an başlayabilirim
                                En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 15.05.2007, 22:19.
                                medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X