Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sigaranın size iyi gelen yanlarını bana sayar mısınız lüften!! Madem bırakmamakta bu kadar ısrarlısınız ve buraya sigaraya devam ettiğinizi ve dayanamıyorum dediğinizi yazmamanız gerken yere yazıyorsunuz ... lütfen bari iyi taraflarını yazın da biz de anlayalım neymiş ne değilmiş bu sigara?
    kardeş en önemlisi ve kendimizi kandırdığımız faydası stresi azaltıyor ama bilim adamlarının kanıtladığı iki gerçek var 1. si günde 1 adet sigara içmek ciğerleri güçlendirip solunumu kolaylaştırıyor 2. si aylık 1 paket sigara vücuda gerekli ve sadece patlıcan da bulunan nikotin ihtiyacını karşılıyor
    not: 1-ben patlıcan yemiomve karşılıcak başka yer bulamıom
    2-ayda bi paket faydalı bakma biz yanlış anlayıp günde 1 paket içiyoruz
    Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
    Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

• İlla ben içeceğim diyen arkadaşlara söylüyorum.:: Kimseye ikram etmeyin ve isteyenlere de vermemeye çalışın. Belli mi olur, ileride sigaradan başına bir şeyler gelirse " çorbada benim de tuzum var " diye aklınıza gelebilir...
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• BMN SİGARAYI BIRAKTI Burası BMN Trabzon

Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
        Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Hakanbostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardeş en önemlisi ve kendimizi kandırdığımız faydası stresi azaltıyor ama bilim adamlarının kanıtladığı iki gerçek var 1. si günde 1 adet sigara içmek ciğerleri güçlendirip solunumu kolaylaştırıyor 2. si aylık 1 paket sigara vücuda gerekli ve sadece patlıcan da bulunan nikotin ihtiyacını karşılıyor
          not: 1-ben patlıcan yemiomve karşılıcak başka yer bulamıom
          2-ayda bi paket faydalı bakma biz yanlış anlayıp günde 1 paket içiyoruz
          Hangi bilim adamları ne zamân kanıtlamış bunu? Böyle şeyler şehir efsânesidir, sigara firmalarının marketing çalışmasıdır, dış güçlerin toplum mühendisliğidir. Sigaranın hiçbir halta en ufak bir faydası yoktur.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi bilim adamları ne zamân kanıtlamış bunu? Böyle şeyler şehir efsânesidir, sigara firmalarının marketing çalışmasıdır, dış güçlerin toplum mühendisliğidir. Sigaranın hiçbir halta en ufak bir faydası yoktur.
            yok bee abim hakketten doruu dio adamlar hatta pekçok takımda futbolcular maça çıkmadan önce ciğerlerini açmak için 1 sigarayı hep birlikte birer nefes çekerek içiyolar

Yorum

• İlk olarak Hakanbostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yok bee abim hakketten doruu dio adamlar hatta pekçok takımda futbolcular maça çıkmadan önce ciğerlerini açmak için 1 sigarayı hep birlikte birer nefes çekerek içiyolar
              Geçici olarak böyle bir etkisi olduğunu kendimden de biliyorum ama içmeyin şu zıkkımı. Bırakınca ciğerleriniz daha güzel açılıyor. Bunu da kendimden biliyorum.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• inşallah onu da yapacaz sen gönlünü ferah tut kampanya başlattık destek verelim dimi

Yorum

• 4 ay olacak nerdeyse bırakalı, nasıl bıraktım ben de bilmiyorum ama nasıl olduysa güzel oldu. bu 4 ay içerisinde hiç içmedim mi. içtim, ama bir sorun niye içtim (Şener Şen misali) Deniz sefası dost sohbetinde içtim, içime çekmemeye çalışmama rağmen, sonraki günler feci şekilde canımın sigara istemesi ile büyük hata yaptığımı anladım. Baya zorladı beni, yine içmedim şimdi rahatım. Valla Beyaz Hoca gibi bir kereden bir şey olmaz demeyin, oluyor.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu 4 ay içerisinde hiç içmedim mi. içtim,

Hiç duymamış olayım...
                    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                    -"Burada klima yok mu?"
                    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• onu birgün terk edeceğim derken sadece bir gün terk etmeyin
                      Bordomavi.net

Yorum

• @Emorfo

Biliyorum ki bir tane içsem, beynim yeniden uyanacak ve sigara içmem için beni zorlamaya başlayacak. Sigarayı bırakalı şu kadar oldu da demekten vaz geçtim. Bunu dediğimde sanki gün sayıyormuşum gibi geliyor

İlk günle yaşadığın tarifsiz sıkıntıları ve bugunkü rahatlığı görünce, sigarayı bırakarak çok iyi bir iş yaptığımı anlıyorum.

Onu içtiğimde mutlu olduğum günler oldu. Bıraktım ve daha mutluyum.

Yorum

• Bordobluex...
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Çok naziksiniz efendim.

Sigarayı bıraknalara verdiğiniz destekden dolayı bizi sizi alkışılıyoruz

Cyzio hocamdan daha çok kişiye kalem gitmesini diliyorum

Yorum

• slm

iyi hoşta nasıl brakacaz bu meleti

Yorum

• Tamı tamına 3 ay oldu.Bir kere bile ağzıma sürmedim.Bundan sonrada içmem.
                                Kalemi hakettik sanırım.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X