Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İçmeyin ağziniz kokar öpüşemezsiniz
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• 9 kere sigara bırakmış ve 10.'sunda başarılı olmuş birisi olarak önerilerim:

1. Nikotin sakızı ve bandı sigara bıraktırmaz. Ama bunları öneririm. Hiç olmazsa duman solumadan niktin alıyorsunuz ve nikotin çok zararlı bir madde değil.

2. Azaltarak sigara bırakılmaz. Sigara bırakma işi sağlam irâde ister ve bir kerede yaplmalıdır.

3. Bıraktıktan sonra "Birşey olmaz." diyerek sigara yapmayınız. Birşey oluyor.

4. Fındık fıstık sigara bıraktırmaz. Bırakmaya yardımcı olmaz.

5. Akupunktur yararlı olabiliyor, en azından motive ediyor.

6. Elinizde tesbih, kalem vs. ile oynamak el alışkanlığını azaltır. Ama sakın kalemi sigara gibi ağzınıza götürmeyin.

7. Sigara ile birlikte bir süreliğine çay, kahve ve alkolden de uzak durun. İşiniz daha da kolaylaşacak.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Nikotin bandı baya zararlı.Bi arkadaşımın arkadaşı yatakta ölü bulundu geçen sene.sSebebinide nikotin bandına bağladılar.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla bu topicten haberim yoktu ama Şunu söyleyebilirim pazartesi saat 14:00 yer istiklal mekan manda batmaz son olarak kahve söylküyorum ve kahve eşliğinde şu ana kadar dayanmakta olduğum sigara bırakma düşüncewmi netice ulaştırmaya çalışıyorum..

24 yaşındayım düşündüm bu yaşıma göre 10 yıldır sigara içiyorum bende bişey kalmamıştır. Bari birazını kurtarayım....Aslında bırakmakta aklımda yoktu bi an geçti içimden bırakıverdim...Ama netice ne olur bilemem lakin 1 hafta olmak üzere ve ben hala içmedim...
          tebrikler semih kurtarıyorsun en büyük düşmanından..

Yorum

• Teşekkür ediyorum..
            Hala içmiyorum. Kararlı olmak lazım..1 aydan sonrası daha kolaymış...Umarım böle devam edirim...

@kokturk
            7. Sigara ile birlikte bir süreliğine çay, kahve ve alkolden de uzak durun. İşiniz daha da kolaylaşacak

Ben tam tersini düşünüyorum, daha ilkgün sigarayı en çok aradığım şeyleri yaptım,direnç güçlensinki ya baştan karar versin...
            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• BMN Sigarayı Bırakanlar
              1- CeSS 1 - Mart 2006
              2- bordobluex - 14 Nisan 2007
              3- Emorfo - 2 Nisan 2007
              4-zafer6161-27 Nisan 2007
              5-Mehdi - "En son gençler maçı Tolga penaltıyı tutmadan önce yaktıydım"
              6-Köktürk - 25 Aralık 2006

7-tigin -1 Mayıs 2007
              8- dr.muhsin - 20 Nisan 2007
              9-serdalsahin61 - 2 Nisan 2006

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nikotin bandı baya zararlı.Bi arkadaşımın arkadaşı yatakta ölü bulundu geçen sene.sSebebinide nikotin bandına bağladılar.
              Başınız sağ olsun.

Nikotin bandında sigaraya göre daha az nikotin var. Bence arkadaşınızın ölümü başka bir nedenden olmalı.
              İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi
              @kokturk
              7. Sigara ile birlikte bir süreliğine çay, kahve ve alkolden de uzak durun. İşiniz daha da kolaylaşacak

Ben tam tersini düşünüyorum, daha ilkgün sigarayı en çok aradığım şeyleri yaptım,direnç güçlensinki ya baştan karar versin...
              Kendi deneyimlerimi paylaştım. Sizde işe yarayabilir ama ben ne zamân çay içsem canım sigara isterdi.
              En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 20:14.

Yorum

• Sanırım nikotin bandı insana direkt etki ediyomuş.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Herkes kendini nasıl daha rahat hissediyorsa onu yapsın. Sonuç olarak sigarayı çöpe atıp, kararlı olmadan bu iş olmaz

Galiba 2 hafta olacak bırakalı ve her yeni gün kendimi daha da iyi hissediyorum. Çekirdek yemeyi de bıraktım
                  En son bordobluex tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 15:08.

Yorum

• dün tanıştık...

Yorum

• 21. gün
                      Bu kampanya Temiz siyaset ve Temiz futbol kampanyalarına benzemez. Bizimkisi temiz hayat, temiz toplum kampanyası, e tabi işin bir de diğer tarafı var çok içip kısa sürede temiz olabilirsiniz ebediyyen
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• 10 gün oldu. Akciğerlerimin rahatladığını hissediyorum. Ama akciğerlerin sigarayı bıraktıktan tam 1 yıl sonra eski haline geldiğini de hemen belirteyim. 365-10 = 355
                        355 gün sonra anadan doğmaya yakın akciğerlerim olcak demek ki
                        '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 gün oldu. Akciğerlerimin rahatladığını hissediyorum. Ama akciğerlerin sigarayı bıraktıktan tam 1 yıl sonra eski haline geldiğini de hemen belirteyim. 365-10 = 355

başarılar...

Yorum

• Yanlız kendimi yazıya öyle bi kaptırmışımki kendimi günün sazanı bile seçebilirim
                            Sigara içmedim içmeyide düşünmüyorum kokusu bile zarar veriyo ki kendisi aman Allah korusun
                            Arkadaşlar dumanı yele kendisiyse cebinize zarar........
                            HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARA
                            istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Yorum

• İlk olarak dr.muhsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              10 gün oldu. Akciğerlerimin rahatladığını hissediyorum. Ama akciğerlerin sigarayı bıraktıktan tam 1 yıl sonra eski haline geldiğini de hemen belirteyim. 365-10 = 355
                              Kötü haber, akciğeriniz daha iyi olmayacak. Yalnızca kötüye gidiş duruyor. Kan basıncınız vs. ise normale döner. Sigaraya bağlı kanser riski düşer ama sıfıra inmez.

Baykuşluğumdan dolayı özür dilerim ama durum ne yazık ki böyle. Başlamamış arkadaşlar hiç başlamasın. ben başladığım güne la'net ediyorum ve "İyi ki bıraktım." diyorum.

Yorum

• Bir acı bilgi de benden...Sigarayı bir defa bırakıp geriye dönmek,sigarayı hiç bırakmamaktan daha kötü.Çünkü bağımlılık hiç bırakmayana göre daha fazla oluyor,daha fazla sigara içiliyor.

Bir kötü bilgi de şu kiigara bağımlıları (ya da diğer madde bağımlıları) alkol,eroin,kokain,extacy gibi diğer maddelere karşı "çapraz bağımlılık" sahibi oluyor.Ör;hiç sigara ve alkol kullanmamış birini düşünelim.Bu adam bir birayla sarhoş olur.Sigara kullanan ve alkol kullanmamış biri ise 1 bira içince "Bana mısın?" bile demez

Daha neler,neler...İlgilenen olursa özel mesaj atabilir...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X