Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2014 yılı ilk sigara bırakma denemesine başlandı...

geçen sene bırakmayı denedim iki kere ikisinde de 1 ay içmedim sonra başladım... Bu sene inşAllah başaracağız... Bakalım...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• 26 Ekim'den beridir içmiyorum.

İştahım açıldı kilo aldım baş ağrılarımda azalmalar oldu. En güzeli de gıcık tuttuğunda bunu kontrol altına alabiliyorsun sigara içtiğim zamanlar öksürmem uzun sürüyordu.

Yorum

• Çekinmeyin, okuyun

And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Şu, sigara öldürür koca bir yalan.
          Amcam fosur fosur içiyor sadece bir kere hasta olduğuna şahit oldum. Sapasağlam mutlu mesut bir adam.
          Yaşlandıktan sonra herkes hasta zaten ondan sonra etki etse ne etmese ne.
          +
          Sigara içenler çok ama çok iğrenç kokuyorsunuz.
          Ve iticisiniz. Demem o ki,
          Sigara içen fenerli olsun!
          Bırakmayanlar aziz yıldırım olsun!

Yorum

• Ben galiba mart gibi bırakmaıştım. Ara ara deniyordum bırakmayı ama bir gün midem feci bulandı sigaradan tiksindim o günden beri daha içmiyorum kokusuda midemi bulandırıyor. Çok bunaldığımda falan alkol kullanıyorum ve sigaranın ne kadar zararlı olduğunu daha iyi anlıyorum.
            Vücudum rahat etti, kesinlikle yorulmuyorum adam akıllı cüssem olmasına rağmen, gücüm ve enerjim arttı, aldığım nefesten keyf alıyorum artık ki istanbulda ne kadar nefes alınırsa işte.

İnşallah içenler bırakır.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben aslında sigara baģımlısı deģilim, sadece keyif alıyorum içmekten.
              Arkadaş ortamları ve yemek sonraları dışinda sigarayı içmiyorum.
              Abi sen şimdi yemeğin ardından içiyorum sadece diyorsun. Günde en az üç öğün yediğini düşünürsek...
              Bir bordon var bir de mavin
              Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Ynt: Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Belki fazla iğrenç bir laf olmuş olacak ama günün birinde okumuş olduğum söz sigaradan da içeninden de fazlasıyla tiksinmeme sebep olmuştu.Söz ise şöyleydi:
                Sigara içen birini öptüğüm zaman kül tablasını yalamış gibi hissediyorum..
                Her Ağustosta Yenilenen Bir SEVDA...
                TRABZONSPOR

Yorum

• 9 ayı devirdik 10.aydayız çok şükür bir daha da elimi sürmüycem ona.

Yorum

• ramazan çok bereketli mi geçti desem ne desem günde 2 pakete çıktı kıllanmaya başladım artık
                    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• bırakın arkadaşlar bu illetleri.hem sağlığınıza zarar hemde cebinize sigara alkol nargile bu cana sahip çıkın size bir faydası yok bu kötü alışkanlıkların.bir ay sigara içmeyenin bile cebinde ne kadar parası kalıyor başka ihtiyaçlarınızı giderirsiniz
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• bugün 30uma bastim
                        artik 18 yil sonra sigarayi birakmayi niyet ettim
                        icimden söylemek yeterli olmaz diyen düsündüm, biyerdede yazili olsun
                        bu yazda bütün arkadaslar türkiyeden parlament getirdi dolabim bu naletle dolu
                        buna ragmen biraktim
                        allah yardimcim olsun
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu yazda bütün arkadaslar türkiyeden parlament getirdi dolabim bu naletle dolu buna ragmen biraktim Allah yardimcim olsun
                          Selçuk aabiii
                          Allah iyi bir şey yaptığında mutlaka yardım eder.
                          Senin için dua edeceğim, Allah'ım hayatında verebileceğin en iyi karar için yardımcın olsun. Sakın nefsine yenilme, çünkü o sürekli açığını bekliyor.
                          Bir bordon var bir de mavin
                          Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Aarada Bi tek dal Yetiyor bile Cigerlerin Bayram Yapmasina Miss
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak guci 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selçuk aabiii
                              Allah iyi bir şey yaptığında mutlaka yardım eder.
                              Senin için dua edeceğim, Allah'ım hayatında verebileceğin en iyi karar için yardımcın olsun. Sakın nefsine yenilme, çünkü o sürekli açığını bekliyor.
                              tsk ederim

bugün 1 ay oldu, insallah böyle devam eder
                              sikeci macinida atlattik sigarasiz sükürler olsun
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sigarayı bırakın.Alkol alın.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X