Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende bıraktım arkadaşlar.....
    mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• 10 Günü devirdik
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 Günü devirdik
        aslanım benim

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aslanım benim
          Eyvallah bebişim Yanımda içtiklerinde kanıma dokunuyor, sanki o dumanı azda olsa solusam sigara içmişim gibi hissedip telaş yapıyorum Çözülüyorum
          9 # Osvaldo'

Yorum

10 Günü devirdik
            maşallah diyelim nazar değmesin
            tam gaz devam abi

Yorum

• Gün saymamak lazım bence
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Eyvallah bebişim Yanımda içtiklerinde kanıma dokunuyor, sanki o dumanı azda olsa solusam sigara içmişim gibi hissedip telaş yapıyorum Çözülüyorum
                yanına içtiklerinde küfür felan et kovala çok yapmışlığım var bir yerden sonra yanında içmeye çekiniyorlar

Sigarayı bırak yavas yavas bütün kötü alışkanlıklardan arındırıcaz seni türkiyeye geldiğindede önce bir hamama sokar aklar paklar hacca yollarız tamam oldu bu iş

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maşallah diyelim nazar değmesin
                  tam gaz devam abi
                  Teşekkürler Öznur

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gün saymamak lazım bence
                  Sultan 40. günü bekliyorum ben, büyük konuşmayayımda kafada bitirdim yani bu işi, Janko gibi oldu An itibariyle tamı tamına 10. gün doldu . . .

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yanına içtiklerinde küfür felan et kovala çok yapmışlığım var bir yerden sonra yanında içmeye çekiniyorlar

Sigarayı bırak yavas yavas bütün kötü alışkanlıklardan arındırıcaz seni türkiyeye geldiğindede önce bir hamama sokar aklar paklar hacca yollarız tamam oldu bu iş
                  Hafız ilk başlarda millet çekiniyordu bende sert tepki veriyordum biraz, bazıları gıcıklığına gelip suratıma üflüyordu bir tanesi var hâlâ peşindeyim yakaladığım yerde tokatlayacam onu Sıkıntı yok ya, son zamanlardaki halim sürekli aklımda bildiğin süt gibi bişey oldu uykumu getiriyor mübarek kafamı acayip yoruyordu oldu bitti gitti artık . . .

Bu işten kim zararlı çıktı derseniz babam derim.Adam sevincinden ne dediğini şaşırdı Ferrari iste almayanın diye başlayan cümleyi kurdu
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• 1 sene 3 gün oldu...
                    Hiç de zor olmadı
                    Hamiş

Yorum

Bu işten kim zararlı çıktı derseniz babam derim.Adam sevincinden ne dediğini şaşırdı Ferrari iste almayanın diye başlayan cümleyi kurdu
                      Babana baba diyebilirmiyim

Sigaraya başlayasım geldi...Ama benim babamda aynı etkiyi yapar mı işte orasını kestiremiyorum

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Babana baba diyebilirmiyim

Sigaraya başlayasım geldi...Ama benim babamda aynı etkiyi yapar mı işte orasını kestiremiyorum
                        La oğlum alacağından değilde insan bekliyor işte
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• # 22 Mustafa Yumlu . . .

xD xD xD 22. Günü devirdik, Allah sonumuzu hayreylesin
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            elektronik sigara içen varmı ???
                            tavsiye eden..
                            bırakmayı çok istiyorum ama olmuyor,
                            elektronik sigarayı 2,5 aydır kullanıyorum, zararlı mı ? evet zararlı fakat sigaranın yanında melek sayılır , şu anda bendeki değişiklikler şöyle ; dişlerimdeki sararmalar kalktı artık beyazlar , sigara kokmuyorum sigara içenlerden de fena koku geliyor, sabahları ağzımın içi kül tablası gibi olmuyor , en önemlisi ise migren hastasıyım haftada bir komaya girecek derecede baş ağrısı çekerdim şu anda tam 2 aydır başağrısını unuttum , artık sigarayı aramadığım gibi elektronik sigarayı da aramıyorum sadece boş kalınca pc başındayken elime alıp bir iki pöfürdetiyorum o kadar ,
                            gelelim tavsiye olayına ;

devlet bunu boşuna yasaklamadı neden mi? e-adam alıyor e sigarayı hiç bakım yapmadan 1 ay boyunca içiyor , kalitesiz likit kullanıyor , oysaki haftada bir atomizerin değişmesi lazım veya fitilini yenilemen lazım , kaliteli likitin en iyisini alsan aylık masrafın 50 tl yi geçmez ,,,
                            atomizeri değiştiripi vaya bakımını yapmazsan evet zararlı , bu konu ile ilgili forum sitelerinde konular var onları okumadan başlamayın ,
                            "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

# 22 Mustafa Yumlu . . .

xD xD xD 22. Günü devirdik, Allah sonumuzu hayreylesin
                              #92 Olcan Adın'ı da görücez inşallah

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                #92 Olcan Adın'ı da görücez inşallah
                                Bugün günlerden

# 29 Tolga Zengin
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X