bende bıraktım arkadaşlar.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslanım benimYanımda içtiklerinde kanıma dokunuyor, sanki o dumanı azda olsa solusam sigara içmişim gibi hissedip telaş yapıyorum
Çözülüyorum
9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 Günü devirdik
tam gaz devam abi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah bebişimYanımda içtiklerinde kanıma dokunuyor, sanki o dumanı azda olsa solusam sigara içmişim gibi hissedip telaş yapıyorum
Çözülüyorum
çok yapmışlığım var bir yerden sonra yanında içmeye çekiniyorlar
Sigarayı bırak yavas yavas bütün kötü alışkanlıklardan arındırıcaz senitürkiyeye geldiğindede önce bir hamama sokar aklar paklar hacca yollarız tamam oldu bu iş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaşallah diyelim nazar değmesin
tam gaz devam abi
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGün saymamak lazım benceAn itibariyle tamı tamına 10. gün doldu . . .
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanına içtiklerinde küfür felan et kovalaçok yapmışlığım var bir yerden sonra yanında içmeye çekiniyorlar
Sigarayı bırak yavas yavas bütün kötü alışkanlıklardan arındırıcaz senitürkiyeye geldiğindede önce bir hamama sokar aklar paklar hacca yollarız tamam oldu bu iş
Sıkıntı yok ya, son zamanlardaki halim sürekli aklımda bildiğin süt gibi bişey oldu uykumu getiriyor mübarek kafamı acayip yoruyordu oldu bitti gitti artık . . .
Bu işten kim zararlı çıktı derseniz babam derim.Adam sevincinden ne dediğini şaşırdı Ferrari iste almayanın diye başlayan cümleyi kurdu9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işten kim zararlı çıktı derseniz babam derim.Adam sevincinden ne dediğini şaşırdı Ferrari iste almayanın diye başlayan cümleyi kurduBabana baba diyebilirmiyim
Sigaraya başlayasım geldi...Ama benim babamda aynı etkiyi yapar mı işte orasını kestiremiyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabana baba diyebilirmiyim
Sigaraya başlayasım geldi...Ama benim babamda aynı etkiyi yapar mı işte orasını kestiremiyorum9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelektronik sigara içen varmı ???
tavsiye eden..
bırakmayı çok istiyorum ama olmuyor,
gelelim tavsiye olayına ;
devlet bunu boşuna yasaklamadı neden mi? e-adam alıyor e sigarayı hiç bakım yapmadan 1 ay boyunca içiyor , kalitesiz likit kullanıyor , oysaki haftada bir atomizerin değişmesi lazım veya fitilini yenilemen lazım , kaliteli likitin en iyisini alsan aylık masrafın 50 tl yi geçmez ,,,
atomizeri değiştiripi vaya bakımını yapmazsan evet zararlı , bu konu ile ilgili forum sitelerinde konular var onları okumadan başlamayın ,"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle# 22 Mustafa Yumlu . . .
xD xD xD 22. Günü devirdik, Allah sonumuzu hayreylesin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#92 Olcan Adın'ı da görücez inşallah
# 29 Tolga Zengin9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
Yorum