Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vur baltayı bitir yahu.
    Ben aslında sigara baģımlısı deģilim, sadece keyif alıyorum içmekten.
    Okulda 6 saat boyunca ićmiyorum, evde otururken içmiyorum.
    Arkadaş ortamları ve yemek sonraları dışinda sigarayı içmiyorum.
    Bırakırsam benin için büyük bir keyiften mahrum kalacağımı hissesiyorum.
    Ama biŕakmam gerektiği de söylendi.
    O nedenle günde 1 veya 2tane içıyorum ama ciddi anlamda ısrarcıyım, ilk firsatta terkedeceğim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Hayatımda bir kez, istemeden elim değdi kutusuna... Bir ay elimi yıkadım... Sigara kullanan eleman çalıştırmam. Sigara dumanı varsa, neresi olursa olsun derhal terkederim. Nefret ediyorum... Bir dumanı içine çekip, sonra da dışarıya üflemek ve buna para ödemek kadar tuhaf bir şey de düşünemiyorum...

Yorum

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayatımda bir kez, istemeden elim değdi kutusuna... Bir ay elimi yıkadım... Sigara kullanan eleman çalıştırmam. Sigara dumanı varsa, neresi olursa olsun derhal terkederim. Nefret ediyorum... Bir dumanı içine çekip, sonra da dışarıya üflemek ve buna para ödemek kadar tuhaf bir şey de düşünemiyorum...
        Abi, bizim ünivedsitede bir öğretmenimiz vardı, sigaraya burada söylenmeyecek bir isim takmıstı, sigara ićenlere deli derdi.
        Gerekçe olarak da, 5 Tl yi yakan bir adama deli derler, siz de sigaraya para verio yakıyorsunuz, farkınız yok derdi.
        Seni okuyunca o geldi aklıma.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Sevmedim- sevmeyeceğim;
          Bağlanmadım ki, terkedeceğim!. .......kadiryeter

Hiç hesap etmemiştim; 12 yaşımda başlasam, 50 Yılda kaç paket sigara parası kâr ettim... 50x12=600x30=18000x5TL.= ?...

Çakmaklara, benzin, taş vereliiiimmm...

Kadir Yeter.
          22.11.2013- TRABZON.

tp://forum.bordomavi.net/
          Ganita Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

kadiryeter şairine ait KOLTUK DEĞNEĞİ- Tekrar şiiri okumak için tıklayın. kadiryeter şairininin tüm şiirlerine edebiyatdefteri.com'dan ulaşabilirsiniz ...
          En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 22:42.

Yorum

• Bu başlığa geçmişte yazdıklarımı okudum da..Bu sefer bambaşka bir şeyi yazmak için geldim.

Çok sevdiğim sigaradan, çok sevdiğim, değer verdiğim biri sayesinde kurtuldum arkadaşlar.Yaş neredeyse 30.Kendimi bildim bileli içerim, bırakma denemelerimin hepsi hayal kırıklığıyla son buldu.Bir gece tek bir rüya gördüm, ertesi sabah içmedim.

Bugün 61. günü..

Yorum

İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu başlığa geçmişte yazdıklarımı okudum da..Bu sefer bambaşka bir şeyi yazmak için geldim.

Çok sevdiğim sigaradan, çok sevdiğim, değer verdiğim biri sayesinde kurtuldum arkadaşlar.Yaş neredeyse 30.Kendimi bildim bileli içerim, bırakma denemelerimin hepsi hayal kırıklığıyla son buldu.Bir gece tek bir rüya gördüm, ertesi sabah içmedim.

Bugün 61. günü..
              Gözün aydın. Dayan selman

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
              NORTHERNER
              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Aniden kestim. O kadar ani oldu ki ben bile beklemiyordum
                19 ay oldu.
                Çok şükür!
                Hamiş

Yorum

• Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Vay be Nerdeyse 8 ay olmuş
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aniden kestim. O kadar ani oldu ki ben bile beklemiyordum
                    19 ay oldu.
                    Çok şükür!

En güzel tarafı sigara içerken hissettiğin KUULLUK biri sigara uzatınca "Bıraktım canım sağol" cümlesindekinin tırnağı değilmiş
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayatımda bir kez, istemeden elim değdi kutusuna... Bir ay elimi yıkadım... Sigara kullanan eleman çalıştırmam. Sigara dumanı varsa, neresi olursa olsun derhal terkederim. Nefret ediyorum... Bir dumanı içine çekip, sonra da dışarıya üflemek ve buna para ödemek kadar tuhaf bir şey de düşünemiyorum...
                      İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlığa geçmişte yazdıklarımı okudum da..Bu sefer bambaşka bir şeyi yazmak için geldim.

Bugün 61. günü..
                      İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aniden kestim. O kadar ani oldu ki ben bile beklemiyordum
                      19 ay oldu.
                      Çok şükür!
                      İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vay be Nerdeyse 8 ay olmuş

Yorum

• İki sene önce bir Ramazan günü artık günde sadece 3 tane içicem diye kendime söz vermiştim o günden sonra 1 yıl boyunca 1 paket yerine günde 3 tane içtim..

Taki yine Ramazan gelene dek o zaman da bir daha içmeyecem diye söz verdim ve bıraktım..
                        En son Muhteva tarafından düzenlendi; 01.01.2014, 02:21.
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 ay oldu..

Nice 3 aylara abi

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nice 3 aylara abi
                            Teşekkür ederim Öznurcum

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En güzel tarafı sigara içerken hissettiğin KUULLUK biri sigara uzatınca "Bıraktım canım sağol" cümlesindekinin tırnağı değilmiş
                              yakında sigara içmeyi kuuullluk sanmanın aptallığınıda anlayacaksın D:

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X