Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

28,05,2009
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Biz her sene ağustosta giderdik fındığa trabzona ama bu sene biraz şüpheli

Yorum

Pazar günü gidiyorum...

Yorum

Bu gece yoldayım.

5 günlük bir kısa yolculuk.

Yorum

10 gün sonra memleketteyim,

Çayda devre arası olmuş galiba olsun,

yaylalar,Trabzon,Of...

offf oofff bekle beni memleketim
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Her ne kadar Trabzon memleketim olmasa da, 21 Ağustos'ta 9 günlüğüne Trabzondayım.

Ramazanı Trabzon'da yaşamak ilginç bir deneyim olacak benim için; özellikle Türkiye'de ilk iftar açanlardan olmak...

Yorum

6 temmuz'u iple çekiyorum.....

Yorum

Kısmetse bu akşam 19.00'da yola çıkıyorum.

Memleketi görmeyeli 6 ay oldu.

Çok heyecanlıyım.

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her ne kadar Trabzon memleketim olmasa da, 21 Ağustos'ta 9 günlüğüne Trabzondayım.

Ramazanı Trabzon'da yaşamak ilginç bir deneyim olacak benim için; özellikle Türkiye'de ilk iftar açanlardan olmak...
                    Ya sana şunu söylüyorum Ramazan ayını Trabzonda köyde geçirmek kadar zevkli güzel birşey yok hani dönüp şunu diyeceksin

"Ulan Nerde Eski Ramazanlar diye demeogoji yapan insanlar halt etmiş eski ramazanlar burda"

Ya eski görüntülerini izlediğin belgesele girmek gibi birşey sayısız güzellikeri var anlat anlat bitmez.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Temmuz 12 de 2-3 günlüğünde memlekette olacağım.

Yorum

Allah kısmet ederse Ramazan Bayramı'nda hayatımda ilk defa Trabzon'a gideceğim. İnşallah o haftaki maçımız Avni Aker'de olur

Yorum

• Şu anda Samsundayım kısmetse 15-20 gün sonra Trabzon'a geçiceğim.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Şu anda Trabzon'dayım.

Yorum

Temmuz 15-20 Arası Büyük ihtimaL yoLa Çıkarız...Bidaha OkuL aÇıLınca Geri Gelicez...aLLah Nasip Ederse Ramazanda Ordaym...
                              Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

16 temmuz'a biletimi ayırdım
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X