Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cuma demiştik Perşembeye aldık.Kaldı 3 gün.Trabzonla hiç işim olmaz valla direk köyüme gideceğim.

Yorum

• Şimdiden iyi yolculuklar Süleyman abi, darısı başımıza
      Fanatik Pacci

Yorum

• Teşşekür ederim HİLAL

Yılda 365 gün var gidiş tarihinizi nasıl böyle ayarladınız bilmem.Valla helal olsun

Yorum

• 15-16 gündür Samsundayım.1-2 hafta sonra kutsal topraklar Trabzona kısmetse gideceğim.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Teşşekür ederim HİLAL

Yılda 365 gün var gidiş tarihinizi nasıl böyle ayarladınız bilmem.Valla helal olsun
            Biz kuzenin düğün tarihine ayarladık Süleyman abi. Suç ya bu tarihte evlenmeye kalkan kuzende ya da aynı tarihe organizasyon düşünen sizlerde Kınıyorum hepinizi. El birliğiyle organizasyona katılımımı engellediniz ya helal olsun :hıh:
            Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz kuzenin düğün tarihine ayarladık Süleyman abi. Suç ya bu tarihte evlenmeye kalkan kuzende ya da aynı tarihe organizasyon düşünen sizlerde Kınıyorum hepinizi. El birliğiyle organizasyona katılımımı engellediniz ya helal olsun :hıh:
              Nekadarda doluydun he

Yorum

• zaten suan memlektyım okul sebeıylen ama evıme gıdecem persembe gunu sezon acılısına gene burdyım
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Son 6 ...

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nekadarda doluydun he
                    Bu daha ne ki? :hıh:hııh

İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son 6 ...
                    Benden erken gideceksin Trabzon'a Şimdiden hayırlı yolculuklar Sedacım
                    Fanatik Pacci

Yorum

• Hafta sonuna kadar Trabzon'da olmayı planlıyorum.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benden erken gideceksin Trabzon'a Şimdiden hayırlı yolculuklar Sedacım
                        Tesekkür ederim ablacim ama senden önce gitmiyorum deniz kokulu memleketime..
                        Istanbul yolcusuyum - su an icin kutsal toprak Türkiye geneli
                        3-4 gün Istanbul'u gezip Bursa'ya gecmeyi planliyoruz..
                        2-3 hafta oyalandiktan sonra da Trabzon'a gececegiz insallah..
                        Trabzon'da görüsmek dilegiyle ablacim..

Ilk defa Türkiye'de oruc tutacak olmanin heyecani sardi beni simdiden

Yorum

• Herkes memlekete gidiyor biz de perşembe günü İstanbul'a gidiyoruz.

Yorum

• Son 5 ...

Yorum

• Güle güle git kardeşim.

Tüm dostlar güle güle gitsin ve dönsün.

Memleket güzel.
                              Memleket ilaç.

Araçlarıyla gidecekler yanlarına kaset,CD alsın.

Malum;
                              Boludan sonra(İstanbuldan gidenleri kastederek)radyo dinlemek zor.
                              Çünkü çekmiyor.

Hani diyorum,demek istiyorum,isyan ediyorum;şu karadenizlinin vergileriyle şu dağlara verici koymak çokmu maliyetli a dostlar.

Samsun'a inene kadar radyosuzsun.
                              İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hafta sonuna kadar Trabzon'da olmayı planlıyorum.

Yorum

• ağustosun başlarında gidicez inşallah...rize-ikizdere trabzon-of arası dolanıp durucaz yine...yayla havasını özledim en çokda...memleketim de olmasa şu dünyada
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X