agustosun ilk haftasindan itibaren üc haftaligina memleketteyim insallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayni ucaktayiz, garanti
birsey sorcam akcakoy derecigin oralarda kalmiyormu?En son İleli tarafından düzenlendi; 03.07.2009, 04:11.İnsan ol evlat!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogrudur. Akcaköy derecigin yukarisindaki köy.
ben bu sene direk ucamiyom, hamburgtan istanbul aktarmaliİnsan ol evlat!
- Alıntı
Yorum
-
Üniversiteye kadar her sene Temmuz ayının 20sinden sonra herhangi bir gün annem ile yola çıkar Trabzon'a giderdik. Üniversiteden sonra genelde Eylül ayına doğru gitmeye başladım. Bence Ağustos'un son haftası Eylül'ün ilk haftası arasında Trabzon bana daha romantik geliyor.Artık yazın şenliği olmuyor herkes yavaş yavaş köşesine çekiliyor. Havalar serinliyor, o serinlikte kahve önünde gavlaan ağaçları altında akşama doğru oturmak bana çok keyifli geliyor nedense. Gene o zamanlarda düşerim Trabzon'a.
- Alıntı
Yorum
-
En son seçimlere gittik onuda kaybettik..........Bu sene artık gidemem ilk bayramda ancak gidebilirim...Yanlız bu gün sokağa çıktım yürürken hava birden kapandı....Vede 3 4 büyük ağaç vardı o aldığım koku atmosferin yapısı beni bir anda trabzonda hissttirdii...Çok mutluluk vericiydi özledim seni 61TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
Yorum