Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Temmuz ayının 2. Cumartesi günü Sis Dağı şenliklerine katılıcam. Allah ömür verirse..
    Perşembe akşamı emicemu ile uçakla Trabzon'a Cuma namazına Köye yetişiriz, Mezar ziyaretlerini yaptıkdan sonra yaşlıların ellerini öpmeye gideriz, C.tesi Otçu Sis Dağına Pazar Trabzon'da gezeriz P.tesi denize Salı Uzungöl Çarşmba sabah İstanbul Plan program budur....
    6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Final maçı olsaydı FB maçına gidicektik sanırım yalan oldu ama çıkmadık candan umut kesilmez....
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

haziranın 22 den temmuzun 10'una kadar bir gidip gelinir son yaz okulu, yaz okulum olduğu için fındığa gidemiyorum bu yaz
        ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
        ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

Trabzonumu cok özledim.Boztepeye cikip semaverde cay icmeyi,Sultan muratta mangal yakmayi,Sürmeneyi,Zarha dagina cikmayi, gitmeyi cok istememe ragmen bu sene gidemiyorum.Nasipse seneye insallah
          En son Acar Altan tarafından düzenlendi; 07.04.2009, 00:00.
          Trabzonsporlu dogduk,böylede ölecegiz...Biz seninle üzülüp, seninle gülecegiz...Sana sirt dönemeyiz, hep destek verecegiz...iyi ve kötü günde pesinden gelecegiz...

Yorum

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Ağustosun sonlarına doğru büyük bir aksilik çıkmazsa bir haftalığına kaçacam memlekete..

Ama bu sefer kesin gidecem şu Ganita' ya..

Bakalkım forumdaki kadar keyifli bir mekan mıymış
            Abi daha önceden gitmedin? KTÜ açılmadan, yani öğrenciler Trabzon'a gelmeden önce orada pek hareket olmuyor gördüğüm kadarıyla.

Yorum

Sanırım Temmuz'un 15-16'sı gibi gideceğim geçen sene gidemedim çok özledim memleketimi
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi daha önceden gitmedin? KTÜ açılmadan, yani öğrenciler Trabzon'a gelmeden önce orada pek hareket olmuyor gördüğüm kadarıyla.
                Aslında tam olarak emin de değilim

Zira son gidişimde kuzenler ile birçok güzel yeri dolaşmıştık ama Ganita isminde bir yer aklımda kalmamış. İlk bu forumda duydum yani o derece
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Bu sene memleket çok uzak görünüyor.

Yorum

Valla bana da uzak görünüyor. Haziran'da 5 günlüğüne gideceğim, sonra Ağustos'a kadar buradayım yine.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

Son 96 gün

Yorum

Birisi uzak diğeri çok uzak ihtimal.
                        Özkan SÜMER

Yorum

Şampiyonluk iddiamız olursa Fenerbahçe maçında gidiyoruz.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyonluk iddiamız olursa Fenerbahçe maçında gidiyoruz.
                            aynen bende...ondan yakını gözükmüyo
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

inşallah bu Sene
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Her an kaçabilirim ama byük ihtimal okullar kapanınca okul bitti hala okulları bekliyoruz
                                HAMSİ
                                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X