Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cafer kardeşim kalıcı mı geçici mi?
    Kalıcılığı bayrama kadar abi
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Gelecek yaz gidebilirim ama 3 sene sonraki yaza da kalabilirim. Memleketi ozluyorum ama gidip gelince duzenim degisiyor, adapte olmasi zaman aliyor tekrar.

Yorum

Allahım şükürler olsun artık bu başlıkta bende yazıyorum

Şafak 6
        TSira- Şükran
        "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Şafak 6
          BMN TRABZON

Yorum

Bayramdan sonra gurbetten gelecek olan arkadaşlarla bi toplanmak lazım....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senin kesin işin çıkar böyle organizasyonlarda Faik. Heveslenme sen
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Senin kesin işin çıkar böyle organizasyonlarda Faik. Heveslenme sen
                Eğer yapacağım organizasyonun tarihini ben tayin ettiysem işim çıkmaz.

İftar için söylüyorsan cuma yada pazar olsaydı gelebilirdim. Ancak cumartesi çok geç bir zamana tekabül ediyor. Bayramda ise köyde olurum çünkü büyükleri ziyaret edicez tabi mezarlarıda.....

Ancak ramazandan sonra burda iseniz hafta içi herhangi bir gün buluşabiliriz.....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.10.2007, 13:18.

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dönenlerdenim ama şimdiden 5 Ekim'e yerimi ayırdım. Ramazan'da oradayım Allah'ın izniyle.
                  Kaya, yarın 5 Ekim... hayırlı yolculuklar şimdiden...
                  "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Toplanma gibi bir durum olursa günün çarşamba yada perşembe olmasını talep ediyorum
                    TSira- Şükran
                    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Kongre zamanı bir aksilik olmazsa bu seneki 5.Trabzon seferini gerçekleşrşteceğim.

Yorum

365 gün sonra

Yorum

2009 yaz gidecez herhalde gidisat onu gosteriyor ne yazikki..
                          İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Toplanma gibi bir durum olursa günün çarşamba yada perşembe olmasını talep ediyorum
                            Anlaşıldı tamam mesaj alınmıştır......

Kitap kampanyalarında gösterdiğin özverili çalışmalar ile tanımayı çok istediğim arkadaşlardan birisin.

İnşallah hafta içi gurbetten gelen ve bayram dönüşü hala Trabzonda olan arkadaşlarla ufak çaplı bir toplanma yaparız

Yorum

bu başlığa her baktığımda sisli yaylalar derelerdeki alabalıklar geliyor aklıma bu sene sadece iki gün kalabildim memlekette gözümde tütüyor şimdi orda olmak vardı ya önce giresun ordan gümüşhane sonra zigana pirzola molası hamsiköye sütlaç yemeye ordan uzungölde birgece ver elini akçabat şatoda köfte yemeye ordan tekrar giresun çıkardım yaylalara elimde fenerim saçmam balık tutmaya dağlar gelurdu dile ne mermiler yakarduk uşaklar ama gidemeduk seneye ya nasip

Yorum

İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kongre zamanı bir aksilik olmazsa bu seneki 5.Trabzon seferini gerçekleşrşteceğim.
                                Abi Evliya çelebi gibisin. Yollar usandı senden be abi. Bu arada kendine bir sponsor bulsan hiç fena olmaz hani

Haa nerde kalmıştık;
                                Efendim Şafak yine 55

Kıskananlar çatlasın

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X