Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtiraflarımız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Ağla uşağım dök içini ama başını sakın eğme , çokta üzülme ,mücadeleye devam...
    saol sedat abi toparlanıyoruz yavaş yavaş.
    2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• Itiraf ediyorum, emreyi yolda görsem tanimam, Akrabam olmasina ragmen
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Tamam,itiraf ediyorum.Bugün ilk defa yere çöp attım.Ama çikolata kağıdı elimde eridi sıcaktan Yoksa çantama koyar çöp kutusuna kadar sabrederdim her zamanki gibi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam,itiraf ediyorum.Bugün ilk defa yere çöp attım.Ama çikolata kağıdı elimde eridi sıcaktan Yoksa çantama koyar çöp kutusuna kadar sabrederdim her zamanki gibi
          Bende bunu sadece 1 kere yaptım ama asla ve asla yapmam.Bendeki aşırı hastalık.Bazen pantolanlarımın cebinden haftalık kağıt-çikolata sakız vs ambalajları Hatta bir keresinde Kutu Kola'yı poşede geçirip cebimde unutmuşluğum vardır =))

Sigaranın reklamı olmaz ama sigaramın küllerini asla yeşillik bir yere dökmem.Yolda yürürken izmaritimi asla sokağa atmam mutlaka tütünü çıkarır sönmüş izmariti çöpe atarım.

Bende bir kere yere çöp attım 2-3 gün boyunca kendimden utanmıştım =)) Aynı acıyı herkes yaşasın istediğim için yazıyorum bunları =)))
          En son Tolga tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 23:07.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Aynı acıyı yaşıyorum
            Ben de çöplerimi cebimde ya da çantamda taşırım ve çöp kutusuna atarım.Herkes duyarlı olsa keşke...

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Itiraf ediyorum, emreyi yolda görsem tanimam, Akrabam olmasina ragmen
              abi bu yaz tanışıyoruz gelin Trabzona. seni 2 kere gördüm ama küçüktüm
              2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• eğer 26 yaşındaysan ve 32 yaşındaki birine aşık olabiliyorsan ciddi problemlerin var demektir Allahımmmmmmm sen aklıma mukaaaayet ol
                Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eğer 26 yaşındaysan ve 32 yaşındaki birine aşık olabiliyorsan ciddi problemlerin var demektir Allahımmmmmmm sen aklıma mukaaaayet ol
                  Aşk ve Aşık Olmak başlığına alalım abi seni
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ulan ben galiba psikopat oldum.Böyle yolda tipine uyuz olduğum birini gördüğüm zaman aklıma testere filminden sahneler geliyor aynılarını buna uygulasam mı diye düşünüyorum.Ayrıca ilginç ilginç hayallerim var eğer 6 sene içinde istediğim yerde olamazsam mutlaka Filistin'e gitmek istiyorum.Trabzon'u Türkiye'den çok seviyorum hatta öyle bir duruma geldim ki Trabzon'u ülke olarak kabul etmeye başladım kendi kendime.Orada bir olay çıksa çok üzülüyorum ama Türkiye'de bir olay oldumu fazla üstünde durmuyorum.Kazım Koyuncu'nun ölümünü halen daha kabullenemiyorum aklıma geldikçe üzülüyorum ölümünde ağladığım 3-4 insandan biridir.Sosyalist bir yapım olmasına rağmen insanları inanılmaz derecede Trabzonlu veya Trabzonlu değil olarak ayırmaya başladım.Bizden olmayanlarla fazla sohbet etmiyorum her laflarında tersliyorum falan.Durumum iyi değil sanırım
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Dostlarım ; Mustafa bu aralar piskoloji bölümünde ders alıyor ya bir danış istersen

Bu arada insanlara laf koy , konuş , söv ama ayrımcılık yapma sana göre hiç değil reis , bize göre hiç değil zaten.

Rizelileri düşün mesela onları nasıl seviyorsan öyle sev diğer Trabzonlu olmayan insanları
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• madem itiraf başlığı var eksik kalmim

Küçükdük çok küçük sene 85-86 ilkokula başlamadım sanırsam pek net hatırlamam o yılları ama ben o yıllarda beşiktaşlıyım diyordum ama niyeee

O yıllarda arabalarda teyip lüx bir olaydı..Çok şükür arabamız vardı steyjean reno içinde otururduk oynardık ama teyip yok.. benden 5 yaş büyük kuzenimin babasında yeni çıkan cillop gibi toros vardı onda teyp vardı..e çocukluk bu ya teyp dinlemek için onların arabasına binmek isterdim ve o beşiktaşlı olmayanlar binemez derdi... Çocukluk işte koymuşum kafaya bakıcam o aletten ses geliy inginç durum dinlemeliyim tamam beşiktaşlıyım diyordum. Ama o yıllarda bile öyle sevmişizki nedense arabadan inince tekrar Trabzonsporlu oluyordum...Öyle gel gitler yaşadım çocuklugumda )
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devam...

-Bu iftiram babama gelsin.Baba,müptalası olduğun Kral Karadeniz ve Karadeniz TV nin şifresini değiştirerek 'Sinyal Yok' hatasına sebep olan benim.Böylece akşamları elimiz kumanda gördü.
                          Okumaya sondan başlamıştım.Bunu okuduğumda yarıldım. çççççç
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İtiraflarım

İlkokulda hiç ders çalışmazdım kopya çekerdik , kopya verdim diye tokat yedim
                            İlkokulda yine geziden sonra derse katılmayıp dondurma yedik diye kızlarla tekme yedim

Şimdi PMYO'Dayım ve kopya çekmiyorum çekemiyorum
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aşk ve Aşık Olmak başlığına alalım abi seni
                              canberk bu da benim itirafım ne var yani

Yorum

• Ortaokuldaydık, Trabzon- Gs macçına gidecektik. 7-8 kişi davul bulalım dedik. Eskiden gittiğimiz ilkokulun sorunlu camından iceri girerek boru trampet takımının anahtarlarını bulup odadan davulu biz çarpmıştık Davulu paramparca bir şekilde geri götürdük, girdigimiz camdan iceri attık ve hiçbir şey olmamış gibi yolumuza devam ettik

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X