Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtiraflarımız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız ben de sevmiyorum Merve ismini evet benim de kötü anılarım var ve ablamın ismi de Merve..Ayrıca başka itiraf edecek bir konum daha da var da ablalalarımız kardeşlerimiz var sitede daha erkek tekeli olan yerlerde paylaşabilirim bunu sadece

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız ben de sevmiyorum Merve ismini evet benim de kötü anılarım var ve ablamın ismi de Merve..Ayrıca başka itiraf edecek bir konum daha da var da ablalalarımız kardeşlerimiz var sitede daha erkek tekeli olan yerlerde paylaşabilirim bunu sadece
      ) Etmiş kadar oldun. Anlamadım bu arada.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        itiraf ediyorum..

lise sonda göz göre göre öss'ye çalışmamıştım. çalıştım ama yeterli değildii. yeterli olmadığını bende biliyordum. 1 sene kaybına neden olmuştu.
        Aynı ben aynı. Aha dün açıklandı sonuçlar kaldık seneye

İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız ben de sevmiyorum Merve ismini evet benim de kötü anılarım var ve ablamın ismi de Merve..Ayrıca başka itiraf edecek bir konum daha da var da ablalalarımız kardeşlerimiz var sitede daha erkek tekeli olan yerlerde paylaşabilirim bunu sadece
        Sen paylaş bayanlar görmezden gelir olmadı özelden at
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• açıkçası söylemek gerekirse merve isimli kızlara benimde önyargım var ççç hayatımda 2 tane merve geçtiği için
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı ben aynı. Aha dün açıklandı sonuçlar kaldık seneye
            Herşeyde bir hayır varmış.
            ilk senesi eskişehirde metalurji okuyacaktım. 1 sene daha denedim ve itüyü tutturdum. şuan mutluyum.
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Bende öyle dedim bakalım seneye ne durumda olacağız
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İtiraf ediyorum: İçeceklerin telaffuzunda zorlandığım için Starbucks'a gitmiyorum :P
                En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 15:43.
                7

Yorum

• İtiraf ediyorum küçükken Trabzon ekmeğini bordo mavi sanıyordum.
                  7 yaşımda babamla beraber fırından Trabzon ekmeği alınca ekmeğin bordo mavi olmadığını anladım.Meğer daha önce de Trabzon ekmeği yemişim de haberiim yokmuş.Çocukken insan ne kadar saf oluyor.
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• itiraf ediyorum;

eskişehir -trabzon maçından sonra otobüsün ani fren yapmasıyla fenerli çocuğa yanlışlıkla vurmadım,bildiğin ani freni kolladım ve kroşe salladım.

pişman mıyım? tabiki hayır
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      açıkçası söylemek gerekirse merve isimli kızlara benimde önyargım var ççç hayatımda 2 tane merve geçtiği için
                      itiraf ediyorum
                      hayatından merve isminde bi kızın geçmediği erkek sayısı çok azdır
                      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Telefonda konuşmaktan nefret ediyorum.Yanımda dakikalarca çalan telefona bakmayabilirim...

Yorum

• İyi ki seni aramıyorum Sibel bende aradığım kişinin telefonu açmamasından nefret ederimde
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak ağasarlı emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ahada yazdım şampiyon olursak namaza başlicam şahitsiniz
                            olmadık ama yinede başladım
                            2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• İtiraf ediyorum her seferinde bu başlığı ''İftarlarımız'' şeklinde okuyorum

Yorum

• İtiraf ediyorum bir bursa maçında misafir tribünde pet şişeye ihtiyacımı giderip bursa tribünlerine atmaya çalıştım ancak o zamanlar küçük olduğum için gücüm yetmedi ve yetiştiremedim şişe biraz ilerdeki bizim taraftarımızın üstünde patladı ve adam bizim oraya gelip bu şişeyi hangi ***************** attı dediğinde sesimi çıkaramamıştım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X