İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtiraflarımız
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraf ediyorum her seferinde bu başlığı ''İftarlarımız'' şeklinde okuyorumÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe,
kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.
bakın nasıl da duzgun okudunuz, ilginc degil mi?
Anormal bir durum değilmiş yani Adem Abi)
- Alıntı
Yorum
-
Bayılıyorum buna yaa çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe,
kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş.
öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış.
ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.
çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz.
bakın nasıl da duzgun okudunuz, ilginc degil mi?
Anormal bir durum değilmiş yani Adem Abi)
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitiraf ediyorum;
eskişehir -trabzon maçından sonra otobüsün ani fren yapmasıyla fenerli çocuğa yanlışlıkla vurmadım,bildiğin ani freni kolladım ve kroşe salladım.
pişman mıyım? tabiki hayır
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEURO 08 fatih tekkenin milli takimina cagirilmasmasina aglayacak kadar üzüldüm (kendimden gecmisim agladimmi diye bilmiyom)
kesinlestikten sonra milli takimdan nefret ettim (hatta alman pasaportuna gecmeyi bile düsündüm)
sonra düsündüm fatih terim yüzünden memleketimin takimina yamuk yapmam (isvicreyi yendikten sonra)
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.08.2011, 02:20.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleItiraf Ediyorum Yalanciyim Ya Yapmadigim Seyleri Yapdim Yada Yapdigim Seyleri Yapmadim diyorum Abartili OlarakKadir Has Üniversitesi
- Alıntı
Yorum
-
- İtiraf ediyorum İlkokul , Ortaokul ve lise , 3 okulunda Müdüründen dayak yemek gibi zor bir rekora imza attımTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten biliyorduk başka...Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleItiraf Ediyorum Yalanciyim Ya Yapmadigim Seyleri Yapdim Yada Yapdigim Seyleri Yapmadim diyorum Abartili Olarak
ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani içmiyor musun?
ççç
Öyle deme 50 yaşındaki amcalar iddaa için muhtarın ağzına bakıyo.çççKadir Has Üniversitesi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani içmiyor musun?
çççIcmiyorum
Ama sinirlenince Herkese Sövebilirim ve Kirabilirim Ama sonradan da pisman olurum
uykusuz Oluncada Alingan OLurumGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
çççTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
Yorum