allah günahlarını affetsin ozman nediyelim ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtiraflarımız
Daraltma
X
-
İtiraf ediyorum dün çok küfür ettim. Allahım sen beni ve benim gibileri affet.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraf ediyorum dün çok küfür ettim. Allahım sen beni ve benim gibileri affet.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraf ediyorum geçen haftaki Antalya-Trabzonspor maçını dershane dolayısıyla izleyemedim.Biology dersinde takdım kulaklığı dersde dinledim.hoca çakmamıştı,gol diye bagırıncaya dek
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitiraf edıyorum fb nın sukru saraçoğlu stadını kıskanıyorum
hatta yapılısını bile keşke bizimkide parça parça yapılsaBir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitiraf edıyorum fb nın sukru saraçoğlu stadını kıskanıyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküçükken yere atılan bir sigara izmaritinin bütün mahalleyi yakacağından korkarak büyük bir heyecanla evden dışarı çıkardım ve onu söndürüp geri gelirdim şimdi aklıma geliyorda başka bir tarafımla gülüyorum
- Alıntı
Yorum
-
İtiraf ediyorum Ersen Martin'i özledim !En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 18:43.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum