Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtiraflarımız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• allah günahlarını affetsin ozman nediyelim ççç

Yorum

• İtiraf ediyorum dün çok küfür ettim. Allahım sen beni ve benim gibileri affet.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İtiraf ediyorum dün çok küfür ettim. Allahım sen beni ve benim gibileri affet.
        Amin Amin Amin
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İtiraf ediyorum geçen haftaki Antalya-Trabzonspor maçını dershane dolayısıyla izleyemedim.Biology dersinde takdım kulaklığı dersde dinledim.
          yemin ediyorum aynısını 3 sene önce dershanedeyken yapmıştım ve aynen biyoloji dersiydi hoca çakmamıştı,gol diye bagırıncaya dek

Yorum

• İtiraf ediyorum, cuma günü beni haksız yere bırakan göz hocasını öldürmek istedim. Mezun olduğum gibi ağzını burnunu kıracağım.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• itiraf edıyorum fb nın sukru saraçoğlu stadını kıskanıyorum
              Hastikoz

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                itiraf edıyorum fb nın sukru saraçoğlu stadını kıskanıyorum
                Aynı İtirafı bende eedebilirmiyim
                hatta yapılısını bile keşke bizimkide parça parça yapılsa
                Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  itiraf edıyorum fb nın sukru saraçoğlu stadını kıskanıyorum
                  Ben Kadir Has'ı bile kıskanıyorum, sen ne diyorsun?

Yorum

• itiraf ediyorum çocukluğumda fb,gs,bjk yi de tutmuştum.o hafta kim yenerse onu tutuyodum.

ama sonra gönlümü ebediyyete kadar trabzonspora verdim
                    Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İtiraf Ediyorum;

Trabzonsporu Sevgilimden Daha Çok seviyorum

(Duymasın..)
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• küçükken yere atılan bir sigara izmaritinin bütün mahalleyi yakacağından korkarak büyük bir heyecanla evden dışarı çıkardım ve onu söndürüp geri gelirdim şimdi aklıma geliyorda başka bir tarafımla gülüyorum

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          küçükken yere atılan bir sigara izmaritinin bütün mahalleyi yakacağından korkarak büyük bir heyecanla evden dışarı çıkardım ve onu söndürüp geri gelirdim şimdi aklıma geliyorda başka bir tarafımla gülüyorum
                          Bu harbi ilginçmiş be abi

Yorum

• İtiraf ediyorum , yazı yazanların öncelikle avatarlarına bakan biri olarak son Ersun Yanal avatarlarından sonra ilk önce isme bakmak zorunda kaldım . Yoksa bu işin içinden çıkılmaz

Yorum

• İtiraf ediyorum Ersen Martin'i özledim !
                              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 18:43.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor'a ailem'den çok vakit ayırdığımı itiraf etmek istiyorum.
                                Bmn|Bursa
                                Trabzonspor'lular Birliği
                                ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X