Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Zeyyat Kafkas:

çok fena rezil oldum..hatta halk arasinda bunun hakkinda bi sürü atasözü var maalesef.ooff off off...

Ibrahim E.Haciosmanoglu:

la bu ne kolay ismis yahu..bi anda pat diye indik camianin içine.en kral adamiz simdi.astigimiz astik kestigimiz kestik.transferi de bagladim tekele.istedigim gibi at kosturuyorum.reklamin da kralini yapiyoruz vesselam.millet bizi para veriyor diye biliyo ama yok la kurus verdigimiz yok..habi fatih dogru diy..harbi M.A.L bu taraftar..tepki gosteriyriz diyler 2 kurusa hemen tepkiyi bitiriyrim.hem istedigim gibi de açiklama yaptiriyorum tribun gruplarina..ne mutlu bana

Nuri Albayrak:

ibocum haklisin valla..2 sene once kazigin kralini attik,sonra tayyeap kardesimin istegiyle geldik buralara..dedigin gibi tepki mepki yok..ben diyorum stad yapacaz hasim diyo n.ah yapariz anca 2007de kimsenin bise dedigi yok.hos zaten seçimden once yildiz dedim kandirdim herkesi,sonra kvirttim da kivirttim.çaktirma ''avrupada milli takimlarda oynayan yildiz'' demistim kimse hatirlamiyor henuz..ben su basindaki biraderlerle bi konusayim o belgeleri imha etsinler dimi kardesim...

Trabzonspor Delegesi:

siz öyle zannedin..bakin sizden önce murat bozoglu ve metin akbasoglu geldi oyle pat diye..noldu.nerdeler simdi..sizi de ayni geldiginiz yere göndeririz merak etmeyin.ha hata yaptik orasi ayri ama hatamizi düzeltmesini de biliriz.

Yorum

Böyle bir köse için Sevgili Simal Yildizi'na çok tesekkür ediyorum. Benim de bu konularda bazi denemelerim vardi. Simdi buraya aktarayim. Bu asagidakiler Trabzon'da oynanan ve 2-0 kaybettigimiz V. Manisa maçi sonrasi:

-"Ettik takinin içine. Biraz daha edersem; üç yil sonra 'Gelemem' demeye yüzüm olmaz. Gitme zamanidir." (Senol Günes)

-"Insaallah Giray kovulmadan su teknik direktör isini hallederiz. Yoksa basin tutturur simdi 'Takimin basina öz evlat getirin' diye. Nee? Giray da mi kovuldu? Simdi naneyi yedik." (Atay Aktug)

-"Allahim, diger futbolcular nasil atiyorlar su penaltiyi, yaaa?... Çildiriciiiim." (Yattara)

-"Allaaah. Bu maçta da Vestel Manisa'ya oynamistim. Gelsin 4000 Euro daha. Haftaya kadar insaallah hoca bulamazlar da, bir de Galatasaray'a oynarim. " (Gökdeniz)

-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bunlar da Trabzon'daki Anorthosis maçindan:
        -"Getirin bakayim sularimi. Nerede benim pet siselerim?" (Senol Günes - Dak:1)

-"Ooof, offff.... Içimde bir sikinti var, ama...." (Atay Aktug - Dak:6)

-"Acaba dogru takima mi geldim?" (Jefferson - Dak:10)

-"Acaba dogru takima mi geldim?" (Eller - Dak:11)

-"Acaba dogru takima mi geldim?" (Jun, tribünde- Dak:12)

-"Bos ver oglum. Bu taraftar seni de, benim gibi sever" (Yattara, Jun'un yaninda - Dak: 12)

-"Ulaaannn.... Rüya gibi bir kura. Dikensiz gül bahçesine düstük. Lokum, lokum... Bunlardan hangisi çiksa bize fark etmez. Keske 22.00'de kalkan uçaga bilet alsaymisim. Ikinci yariyi seyretmeye gerek yokmus." (Glasgow Rangers adina maçi seyreden yetkili - Dak:30)

-"Acaba vurayim mi, ortalayayim mi? Vurayim mi, ortalayayim mi? Vurayim mi, ortalayayim mi? Neyse haydi ortalayayim..." (Gökdeniz - Dak:39)

-"Seytan diyor, Eller'i çikar, Tayfun'u al."(Senol Günes - Dak:46)

-"Bununla beraber 60 metreden kaleye doldurdugum top sayisi 8 oldu. Insaallah hocanin gözüne girmisimdir." (Emrah - Dak: 70)

-"Yok, yok... Beni kesin baska bir mahalle maçina getirdiler. Ön eleme de olsa, Sampiyonlar ligi oynayamaya soyunan iki takim böyle kötü oynayamaz." (Glasgow Rangers adina maçi seyreden yetkili - Dak:71)

-"Simdiii... Kale surada... Benim nasil vurmam gerekiyordu?" (Gökdeniz - Dak: 80)

-"Tamam agbi; simdi artik kesinlikle eminim: Bu bir mahalle maçi. Adiler!... Takimi benen sakladilar. Ben simdi Glasgow'da bu durumu nasil anlatacagim? 'Yanlis maça gittim' desem, beni tefe korlar. Yok, 'Dogru maça gittim' deyip gördüklerimi anlatsam, kimsecikler inanmaz. Allah'im ben ne yapacagim?" (Glasgow Rangers adina maçi seyreden yetkili - Dak:81)

-"Allah'im; ne olur bir ikinci gol..." (Atay Aktug - Dak:87)

-"Su salaklara atacagim bir gol ama; hocanin kesin talimati var 'açilmayin' diye." (Xenidis - Dak:92)

-"Iste... Tayfun'u almazsam, böyle olacagi belliydi." (Senol Günes - Dak:94)

-"Son çikan isiklari söndürsün, arkadaslar" (Atay Aktug - saat: 23.30)

Edited by: Cyzio
        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

-"Ulan basligi iyi okumazsak, böyle saçmalariz iste" (Cyzio)

Kusura bakmayin. Bu yazilar yanlis bir yorumlama neticesinde buraya girdi. Özür diliyorum.
          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Vallaha keyifle okuyorduk. Siz bosverin basligi deam edin lütfen.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi
              İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Vahid Hoca

Tayfun oyundan düstü, ufukhana söyleyin isinsin.

5sn sonra

vazgeçtim ferhat girsin,söyleyin sagbek oynayacak

Yardımcı: Hocam unuttun mu onu tuvalette bıraktık!
              Trabzonsporlu olmak...

Yorum

bir kaç diyalog
                takimda kimse ne yaptigini bilmez...
                baskan: 35 binlik stad yapacaz 8bin kisi geliyo bu futbol normal
                taraftar: bu futbola 8bin kisi çok
                baska taraftar: oyuncularin suçu yok hoca saçmaliyo
                öbürü: hoca ne yapsin adamlar oynamiyo
                tayfun: ne bagiriyonuz sizin yüzünüzdenhata yapiyom
                taraftar: sen hata yapiyon diye bagirdik
                tayfun : önce siz bagirdiniz
                taraftar: önce sen hata yaptin
                - lan maç gidiyo birakin tartismayi
                -fatih nerede
                -avrupaya gitti
                -o degil akyel
                -tayfunun boslugunu dolduruyo
                -tayfun nerede
                -hocaya sakiz almaya gitti
                -sirasi mi simdi, ne biçim takim bu
                -ya birak Allah askina sen de hep elestiriyon

:::TS:::

Yorum

@ TSunami:

Harika
                  Trabzonsporlu olmak...

Yorum

abi Allah senden razi olsun. biraz neselendik
                    :::TS:::

Yorum

Hic sorma su yenilgilerden sonra, burayi okudugum zaman keyfim yerine geliyor vallahi...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Simal Yildizi'nin

-"Vallaha keyifle okuyorduk. Siz bosverin basligi deam edin lütfen."

müsadesi üzerine devam. Konya'da Anelka'nin elle gol atip, kazanilan maç sonrasi:

-"Gel lan öpüjeem..."

-"Aaa... Aziz Agbi, gene mi içtin?"

-"Ben içmeyeyim de kimler içsin?"

-"Ne oldu, agbi? Gene neye efkarlandin?"

-"Bu seferki efkar degil oglum. Nese, nese..."

-"Ha, anladim agbi. Anelka'dan bahsediyorsun."

-"Ittiret oglum Anelka'yi. Bizim sey gibi hakemlerimiz olduktan sonra. Neydi ulan adamin adi? Özziç miydi, neydi?"

-"Degil..."

-"O zaman Özgiç..."

-"Eh, ona benziyor iste..."

-"Neyse agbijim... O Özgiç sayesinde ben cümle aleme maçlarin saha disinda kazanildigini gösterttttttimmmmm."

-"Agbi zaten kimsenin süphesi yoktu herhalde. Hele geçen seneki Trabzon maçinda yedi düvel maçlarin nerede kazanildigini ögrendi. Aurelio o maçta topu elle oynamis da, hakem penaltiyi vermemisti, degil mi?"

-"Bak o da baska güzellik. Bu hep benim sayemde oluyor, ha..."

-"Agbi sen bu maçlari saha disindan ayarladigin müddetçe, iyi oduncuya da, (Allah söyletti galiba), pardon iyi oyuncuya da ihtiyacin olmaz. Aurelio, Anelka... Isteyen futbolcu, istedigi yerde topu eliyle oynar. Ya gol atar, ya gol kurtarir. Hep Fener kazanir."

-"Tabi yavrujugum... Demin neden dedim 'Ittiret Anelka'yi' diye.. Bosver Anelka'yi, Aurelio'yu... Oglan biiizim, kiiizzz bizim.... Özgiiiç biiiiziiim, Cem biiiizim..."

-"Allah neseni daim etsin, agbi..."

-"Simdi, bir tek istedigim kaldi. Trabzonspor'dan ELLER'i almak."

-"Haa, anladim agbi. 'Ben öyle ......larla bile sampiyon olurum' mesaji vermek istiyorsun, degil mi? 'Bu hakemlerle..' hesabi."

-"Yok ulan, o degil...Bizim futbolcular, topu bizim ceza sahasinda elliyorlar, karsi ceza sahasinda elliyorlar. Bir tek seyi ellemediler. Içimde ukdedir. Onu da belki adindan dolayi o eller."

Edited by: Cyzio
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bu da Sampiyonlar Ligi'nde Luciano ve Aurelio'nun atildigi maçtan sonra:

-"Ah ulan Özgiiiççç..."

-"Ne diyon Aziz Agbi?"

-"Ne diyecegim? 'Ah ulan Özgiiiççç' diyorum... Vefali evladim benim..."

-"Ne olmus agbi, Özgiç'a?"

-"Ne olmus'u var mi? Bu maçi o yönetseydi, böyle mi olurdu? Aaahhh, Özgiiiaaaaaçççç...."

-"Iyi de agbi, Özgiç'in FIFA kokarti yok ki..."

-"Tamam o zaman, Cem'i atasaydin... Ahhh.... Ceeeeaaaammmmm...."

-"Agbi, lütfen aglama. Hiç Türk hakemi Türk takiminin maçina verirler mi?"

-"Türkiye'de Fenerli hakemi Fener'in maçina veriyorsun. Burada da Türk hakemi Türk takiminin maçina ver."

-"Agbi, o kadar da karisamiyoruz. Tamam Türkiye'deki maçlarda kimi emredersen onu atiyoruz. Ama Avrupa'da kazin ayagi öyle degil."

-"Ah ulan; su maçi Özgiç yönetseydi, Anelka 88. dakikada elle düzeltip o golü atardi; kimsenin de giki çikmazdi."

-"Agbi; Özgiç bile olsa, Avrupa'da öyle seyler yapamaz."

-"Peki ya Cem? Luciano'nun topa vurusuna degil kirmizi kart, faul bile vermezdi. Bir de cesur bir hakemdir; görmediklerini de çalar.Bizim her ceza sahasina girisimize penalti çalardi. Iste maçi kazandik."

-"Agbi kulun olayim. Avrupa'da Fenerli hakemleri Fener'in maçina verdirmiyorlar."

-"Bana ne ulan? Milan maçina Özgiç'i, PSV maçina Cem'i istiyorum. Iste o kadar."

-"Agbi, ayagini öpeyim..."

-"Neremi öpecegine sen karar ver. Ama seni orayaçikarttigim gibi, indirmesini de bilirim."

-"Agbi büyüksün, ne olur yapma."

-"Iki haftan var, ona göre..."

-"Yapacagiz bakalim, birseyler (naneyi yedik)."

-"Özgiiiiaaaaççççç...... Ceeeeaaaaammmm."
                          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Maçtan önce Fenerbahçe Soyunma Odasi:

-"Çocuklar maç saatine az bir süre var. Herkes yapacagi isi iyi anladi mi?"

-"Anladik, hocam...."

-"Pekiyi. Bir tekrar edelim bakalim. Anelka sen ne yapiyorsun?"

-"Ortalanan toplari elle rakip kaleye gönderiyorum, hocam."

-"Aferin oglum. Ya sen Aurelio?"

-"Ben de bizim ceza sahasi içindeelle kesiyorum."

-"Tamam.. Nobre, sen?..."

-"Hocam, benelle düzeltip gol atacagim."

-"Aferin üçünüz de iyi çalismissiniz. Tuncay, kolyelerini taktin mi?"

-"Taktim, hocam."

-"Tamam. Luciano, sen ne yapacaksin?"

-"Ben de herkesi tekme tokat indirecegim."

-"Gözlerimi yasartiyorsunuz çocuklar. Cem, sen niye formani giymedin bakayim? Az sonra maça çikacagiz."

-"Hocam giydim iste."

-"Nasil giydin? Hiç formanda arkadaslarininki gibi sari - lacivert göremiyorum."

-"Hocam, fenerasyon ve MHK simdilik sadece sizin soyunma odanizi kullanmama izin veriyor. Formaya izin çiksin, anli sanli Fener formasi giymek, elbette ki her Fenerli'nin hayalidir."

-"Tamam. En kisa zamanda forma isini hallet. Çünkü bazen bizim takimdan oldugunu unutuyorum; sana da kiziyorum."

-"Halledecegim, hocam. Söz... Yalniz, fener formasi giymiyorum ama; o formayi giyenlerden çok daha fazla yararli oluyorum."

-"Orasi da dogru, ya...Appiah, sen ne yapacaktin?"

-"Ben Cem'in ya yüzüne top firlatacagim ya da suratina tükürecegim, hocam."

-"Oh, yasadim. Gene yagmur yagacak, desenize."

-"Sen sus Cem. Ben izin vermeden, hakemler ne zamandan beri konusabiliyor?"

-"Haklisiniz hocam, sustum."

-"Ha, 'Hakem' dedim de, aklima geldi. Özgiç nerede?"

-"Ben de buradayim, hocam. Göremediniz herhalde."

-"Hah, gördüm gördüm... Sen söyle görevini..."

-"Hocam, MHK göstermelik olarak beni yedek birakti. Anli sanli, sari - lacivertli formama kavusacagim günleri iple çekiyorum."

-"Aferin çocuklar. Hepiniz ne yapacaginizi çok iyi anlamissiniz."

-"Pekiyi, sen ne apacaksin Christoph?"

-"Aaaa... Sayin Baskanim, soyunma odamiza hos geldiniz."

-"Sen ya iyice yaslandin, ya da gene kokain çektin. Ben hiç soyunma odasindan çikmiyorum ki. Evet, söyle bakalim, sen ne yapacaksin?"

-"Son haftalarda formda olan Mehmet Yozgatli'yi tedek tutacagim. Aurelio iki haftadir oynamiyordu; o, ilk onbirde. Nobre degismez oyuncumdur. Ümit..."

-"Neyse bosver çeneni yorma. Cem burada ya... Sen ne halt yersen ye, Fener yenilmez. Ben de senden ucuz bir teknik direktör bulamam.
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

harbiden gecenin bu saatinde tebessüm etmeme vesile oldunuz, Allah razi olsun [img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: AvniAker
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Amin. Cümlemizden.
                                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Çalışıyor...
                                X