Silinmiştir!
Ne Dediler, Ne Demeliler?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Muhabir:Trabzonspor 3 haftada 0 puan alıp 0 gol attı.Ne düşünüyorsunuz?
Başkan: Devre arasında ruhunu kaybetmiş,inancını yitirmiş futbolcuları gönderdik.Yerlerine müthiş futbolcular aldık.8 kişi bindi,9 kişi indi.Önümüze bakıyoruz.
Ziya Doğan:Bugun çok kotu oynadık.Aslında beraberliğe oynadık.İçeriye baktım kimse yoktu vurdum gol oldu.
Kafayı yedim artık benden bu kadar.Berbattı özür diliyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Poetricus Üstad;
Ziya Doğan size bayağı bir ekmek teknesi oldu. Ne diyelim, afiyet olsun. Daha doğrusu, siz pişiriyorsunuz, biz yiyoruz. Devam, üstadım.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
Gamze,
Galiba bu köşeye ilk girişin oldu. Çok güzel; devamını bekliyoruz.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-
Zyd
-"Takım toparlandı mı? Hepimiz burada mıyız?"
-"Ağbi zaten topu topu üç kişiyiz. Hepimiz de buradayız, işte. Nasıl saymazsın?"
-"Ulan bende sinir mi kaldı? Evden çıkıp buraya gelene kadar, kimseye görünmeyeceğim diye akla karayı seçtim."
-"Aynen ağbi, memlekette herkes bizi tefe koyuyor."
-"Sen gene şükret, 'büyük' değilsin."
-"Bu işin büyüğü mü kaldı, ağbi? Ziya'nın takımını yenemeyeni dövüyorlar."
-"Ulan adam haklı. Biz, bir de 'büyük' olacağız, sözde."
-"Sen gene adama deplasmanda yenildin. Biz, İstanbul'da yenildik. Üstelik adamın ilk maçıydı."
-"Haklısın... Senin hiç bir bahanen yok. Ama, bana da en çok 18 dakikada iki gol yemek koyuyor. Adamın takımı son üç haftadır gol atamıyor. Sen tut, bu takımdan 18 dakikada iki gol ye.Allah'ım çıldıracağım."
-"Ya ben? Ne güzel, 1-0 öne geçmiştim. Sonra..."
-"Bahane, bahane... Sen Trabzonspor önünde 1-0 öne geçemeyen takım biliyor musun?"
-"Neyse, ağbi... Hepimizin tenceresi birbirinden kara. Şu dünya üzerinde Ziya'ya yenilen üç takım biziz. Ne yapacağız?"
-"Bir dernek kuralım diyorum."
-"Adı ne olacak?"
-"ZYD."
-"Ziya'ya yenilenler Derneği mi?"
-"Hayır... Ziya'ya Yenilen Dangalaklar."-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-
arkadaşlar futbol sürekli gelişen taktik varyasyonların ve yeni kurguların oyunu bugün hücum taktiğini değiştiriyorum. rakip afallayıp kalacak. ersen sen sola umut sen sağa artık ortalar sizden kafalar gökdenizden...ulan ne adamım ben yaa (ZD)
Ula bu taraftar Nuri gol gol diye bağırıyi. Kim bu Nuri. Hangi takımda oynayi. Alalım bu adamı. Bonservisi ben karşılarum. Anlarsun ya.. (NA)
ee sayın başkanım sanırım ironi yapıyorlar ama yine de siz bilirsiniz Mezgitspor da benim amcamın oğlu var acayip yetenek. Adı da hüseyin(Bir Yönetici)
Olmaz taraftarım benden Nuri transferi isteyi ben onlar için varım(NA)
Penaltı yaptırdım, penaltı yaptırdım. Hop birader az bir bak bana. bu hafta penaltı yaptırdım ben. çok konuşma çarptım mı oturturum (HÇ)
abi bende öğrenmek istiyorum (HÜ)
kahretsin taktik tutmadı. ama bir ara bayağı da korner attık ama di mi? (ZD)
abl yol kapalıyımış tır devrilmiş iki tane. (garson çocuk)
ula yol kapali, trabzonspor kapali ulaşılmayi. donum oldu sırılsıklam. Allahım bu dünyay ben niye geldim (geronimo)Yorum
-
-Başkanım bu teknik direktör ve futbolcular da uyum sağlayamadı göndereyim mi? (HS)
-Sus Haşim çaktırma galiba biz uyum sağlayamadık (NA)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Jef
- Ben iyi bir kaleciyim ama defans defans değil ki !
M.B
- Doğrudur ataklar hep benim kanadımdan geliyor, ama çekilen şutlar da hep gol oluyor !. İyi kaleci mi görmedik !
Kaptan
- Uzun zamndır güzel bir asist yapmıyorum (!) Al topu Rasim vur kaleye, kale boş zaten !
E.M'den Fatih Tekke'ye mesaj !!!
- İki maçta gol attım, BMN'deki yorumlara baktım ve anladım ki ben Büyük Golcü (!) oluvermişim. Senin gibi Küçük (!) maçların golcüsü değilim. İnanmıyorsan BMN'ye gir bak ne yazmışlar
Hoşgürülerine sığınarak
Analyzer, Muhalif : Büyük maçların Büyük Golcüsü Ersen Martin
En son Oruç tarafından düzenlendi; 05.11.2006, 13:46.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
Yorum
-
Devr-i Daim
Şenol - Giray - Şenol - Ziya - Şenol - Ziya - Şenol - Giray - .....
Trabzon: Sonsuz Dejavular Diyarı-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-
Alternatif Bir Basın Toplantısı
-"Bu, benim yaptığım son basın toplantısıdır. Bundan böyle bütün açıklamalarımı web sitemde..."
-"Ağbi senin siteyi çökertmişler."
-"Emin misin?"
-"Tabii ağbi. Siteye girdiğin zaman Musampa ve Yattara'nın fotoğrafları çıkıyor."
-"......."
-"Ziya Ağbi, iyi misin?"
-"......."
-"Beyler, Ziya Ağbi fenalaştı; su getirin."
-"Yok birşeyim; ben iyiyim. İstemem su filan. Heeeyyy... Siz nereye gidiyorsunuz?"
-"Sen demedin mi 'Artık bundan sonra açıklama yok.' diye?"
-"Durun kardeşim; o daha sonra. Bugün sorabilirsiniz. Haydi, sorun bakalım."
-"Trabzonspor ligde kaçıncı?"
-"Ulan, onu mu sorun dedik?"
-"Pekiyi, takımınız ligde son üç haftada kaç puan topladı?"
-"Elinin körünü topladı. Nereden de bulursunuz böyle bölücü soruları, bilmem?"
-"Pekiyi Sayın Doğan? Size ne sormamızı arzu edersiniz?"
-"İsviçre'nin Basel takımı son kaç senedir aynı teknik direktörle çalışıyor? Sorun bakalım. Haydi, bunu sorun."
-"Yani Halilhodzic'le beş yıllık mukavele mi yapılmalıydı, diyorsunuz?"
-"......"
-"Ağbi, ne oldu? Gene karardın."
-"Aloo.. Karadeniz'in Sesi Gazetesi mi? Basın toplantısından bildiriyorum. Ziya Hoca karardı. Manşetiniz bu olsun."-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum