Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yine döktürmüssünüz[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    :::TS:::

Yorum

harika birseydi ya[img]smileys/smiley36.gif[/img] gerçekten bravo [img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
      BMN Tsira TRABZON

Yorum

Sevgili Simal Yildizi Üstadim;

Sizi bu kösede özlemistik. Dönüsünüz muhtesem oldu. Kendi adima çok sevindigim bir nokta, Özgiç isminin sizin tarafinizdan da tutulup, sik sik yazilarinizda kullanilmasi. Ne mutlu bana.

Sevgili Sümela61 biraderim;

Bahsettigin yazarlar arasinda ben de varsam, genene mutlu bana. Çok çok tesekkür ediyorun.

Tekrar Simal Yildizi'na döneyim. Bilmem bu köseyi açarken, sirazesinden çiksa da, isin bu kadar tutacaginin farkinda miydi? Ne kadar da ihtiyacimiz varmis. Iyi ki aramizdasiniz, üstadim.Edited by: Cyzio
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

@ Cyzio

Sizin gibi usta kalemlerin de burada bulunmasi konunun tutulmasini sagliyor elbette. Kendi katkinizi gözardi etmeyin lütfen.

@ sümela61

Çok tesekkür ederiz de, burada sizin de katkinizi bekliyoruz. Hayde..![img]smileys/smiley2.gif[/img]
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

tunga abi ellerine saglik su saatte kahkaha atiyorum sayende[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            Her daim TRABZONSPOR!
            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
            "7"

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi

Sevgili Sümela61 biraderim;

Bahsettigin yazarlar arasinda ben de varsam, genene mutlu bana. Çok çok tesekkür ediyorum.

estagfurullah... o mutluluk hepimize aittir... hepinizin helal olsun... [img]smileys/smiley32.gif[/img]
              "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

@ sümela61

Çok tesekkür ederiz de, burada sizin de katkinizi bekliyoruz. Hayde..![img]smileys/smiley2.gif[/img]

valla en kisa zamanda ben de bir seyler yazmaya çalisacagim, simdilik aranizda "pisme" evresindeyim... biraz daha zaman lazim sanirim...
                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

fener taraftarlarini tasiyan otobüs Trabzon'a yaklasir.

- Abi ne kadar yol kaldi Trabzon'a?

- Yaklasik 1 saat, siz yükünüzü hazirladiniz mi?

- Ne yükü?

- Yahu size dedim ya ben bu otibüsün içinde siz varken o sehre girmem diye.

- Abi yapma ne olursun, nasil gideriz biz onca yolu?

- Ben bilmem vallaha. Ya da üstünüzdeki formalari çikarin, flamalari kaldirin o zaman belki. Hatta.. siz yakin suracikta onlari o zaman tamam.

- Peki abi o zaman sen yanas müsait bir yerde biz inip kaldiralim flamalari, formalari...

Otobüs Trabzon'a gelir.

- Pardon kardes biz Akçaabat Köftecisine gidecegiz ne tarafta?

- Ula siz Ankara'dan gelen bordomavi.net kafilesi misunuz?

- Yok da o da nereden çikti?

- Bizim usaklar orada toplaniyler da.

- eh, kem küm, ee tamam sagolasin.

Otobüstekilere döner:

- Arkadaslar hemen buradan nass, bordomavi.net orada toplaniyormus. Köfte niyetine bizi yemeden nass.

Otobüs sonunda Trabzon'a varir.

- Pardon Avni Aker nerede kaliyor acaba?

- Niye soraysun?

- Orada arkadaslarla bulusacagiz da, tavla partisi yapacagiz. Kem küm...

- Bak usagum sen hiç bizim buranun insanina benzemeysun. Saga tavsiyem maç kalabaligi gelmeden buradan ufak ufak ikile. Birazdan bizim usaklar toplanir buraya, sizi de fenerli niyetine çig çig yerler. Hadi bakalum, hayde..!

- Tamamabi sagolasin.

Otobüste karar ani:

- Ulan Fotomaç'ta fenerliler Trabzon'a akin ediyorlar yazmiyor muydu, neler oluyor burada.

- Ne bileyim oglum, ben de inandim. Ama mazallah bu otobüsten inip o stada girersek ne olacagini görüyorsun iste.

- Vallaha abi ben tirsiyorum, hemen dönelim derim.

- Olur mu lan, biz fenerliyiz, yoktur kimseden korkumuz.

- Hadi lan sende. Geçen sene Kadiköy'de Trabzonlulardan kaçan sen degil miydin sanki?

- Olum o baska, orada aslinda ben galatasaraylilari kovaliyordum ama onlar çok önümde kaldiklari için Trabzonlular beni kovaliyormus gibi oluyordu. Ehem ühühm, kem küm...

- Anladim anladim, onun için bu seyehate bir tek sen yedek don getirdin di mi? Adi herif.

- Arkadaslar birbirinize dalasmayi birakin da bir çare düsünün.

- Yahu giyelim Trabzonspor formalarini stada öyle girelim. Ne dersiniz?

- Olur mu ama ya. Biz fenerliyiz. Yapamayiz öyle kalleslik.

- Hadi lan sende! Sanki Istanbul'daki Besiktas maçinda farkli bir halt yedik. O zaman Besiktas formasini giyen, simdi Trabzon formasini haydi haydi giyer.

- Tamam diyelim içeri bu sekilde girdik. Orada ne halt edecegiz? Maç baslayinca formalari çikaracak miyiz?

- Formalari çikaririz da beni asil düsündüren gol atarsak verecegimiz reflekstir. O zaman iste bizi çig çig yiyecekler.

- Abi bi de unutmayin bunlarin stad elektrikleri de alengirli. Vallaha bi de elektrikleri kesip üzerimize saldirirsalar?

- Ulaan ben onu unutmustum. Hakkaten ya!

- Konusmaya dalmisiz bir de su etrafa bakin camdan, her yer Trabzonsporlularla dolmus. Ben hakkaten tirsmaya basladim.

- Buldum, Maçkaya gidelim, bizimkilerin otellerine onlar bize yardim edebilirler belki.

- Iyi fikir, haydi kaptan...

....................

Otel önünde Tuncayla konusuyorlar...

- Tuncay abi, yardim edin yahu, ne halt edecegiz biz?

- Vallaha çocuklar ben ne bileyim, bana sorsalar ben de gelmeyecektim Trabzon'a ama, kader iste gene buradayiz.

- Abi sizin kafileyi koruyorlardir, onlarla beraber gitsek.

- Arkadasim bizim kafileyi koruyorlar ama bizi asil koruyan Trabzonlularin sefkati. Yani bu bir sampiyonluk maçi olsa idi onlar için o zaman Aygün abiyi getirip gene kafasini yarmamiz gerekecekti.

- Peki ne yapalim, Aziz baba bir seyler yapamaz mi?

- Yahu baskan federasyon baskani seçer, hakem tayin eder, hatta oynanmamais maçlari bile manipüle eder de, bu isi o da yapamaz.

- Peki Tuncay abi sagolasin, biz biraz daha düsünelim bakalim.

......................................

- Arkadaslar maça sunun surasi 1,5 saat kaldi hala ne b.k yiyecegimiz belli degil. Ne yapalim bak son kez soruyorum?

- Abi gidelim buralardan. Hem belki maç saatinde yolda olursak Akçaabat Köftecisinde köfte bile yiyebiliriz belki.

- Iyi fikir, ben de katiliyorum.

- Ben de..

- Haydi o zaman kaptan dönüs yolu baslasin. Ulan su pasfotomaç'a inanani da, orada yazanlari da............

- Abi dedim ben sana arada bir dogru dürüst bir gazete alalim da gerçek haberleri oradan okuyalim diye. Yok 40 otobüs, 70 uçak kalkmis da, fenerliler Trabzon'a akin etmis de... Masal bunlar masal!

- Abii, iste simdi yandik, Trabzon girisinde biraktigimiz formalar, flamalar bulunmus, oradakiler gelene geçene parmak izi kontrolü yapiyorlarmis.

Kaptan hiddetlenir:

- Ulan ben size yakin olnlari demedim mi? Inin ulan asagi ekmek paramla oynuyorsunuz, bre kefereler. Inin haydi!

- Abi yapma gözünün yagini yiyeyim. Biz burada inip ne halt ederiz.

Kaptan:

- Iner buldugunuz ilk dükkanda getirdiginiz döner biçaklari ile dönercilik yaparsiniz, i.togluit.ler. Inin haydi! Çok sevdiginiz Rize'nin Erciyesle maçi var ona gidersiniz.

- Abi içimizdeki Rize sevgisi geçen haftaydi. Biz nasil gideriz Kayseriye?

- Biçakçi baskaninizi ararsiniz o sizi memleketine götürür bir sekilde. Inin haydi bozmayin benim bayramlik agzimi.Edited by: simal yildizi
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

@ simal yildizi

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bunun üstüne hiçbir sey söylenmez.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Abi mükemmel olmus
                      tam .öt korkularini yansitmissin
                      yani tanimasak seni otobüsten bire bir bildiriyorun zannederim [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Süper olmus vallah tam bir komedi Filmi...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Hepiniz çok güzel yazmissiziniz

Yorum

Pek çok kisi tarafindan beklenen an gelir ve Halilhodzic Trabzonspor'da kalmayacagini açiklar.

-"Allah... Altmis... yetmis.... seksen...." (S.G.)

-"Huooopp... Ben de buradayim." (G. B.)

-"Bizim basimiz kel mi?" (S. T.)

-"Gençler bilebilse..." (A. S. Ö.)

-"Ihtiyarlar yapabilse..." (H. M.)

-"An(biiiip) s(biiip)mayin simdi bana..." (Ö. S.)

-"Yoksa, beni unuttunuz mu?" (A. K. D.)

-"Simdi basbakan olarak kabineyi yani yardimci teknik direktörleri açikliyorum" (L. Ç.)

-"Kisa misa... Galatasaray'i Istanbul'da yendim ya, siz ona bakin." (T. S.)

-"Bir degiller, iki degiller.. Ben simdi hangisine teklif götürsem ki?..." (N. A.)

Komedi hikayemiz, otuziki kisim tekmili birden, devam edecektir.

-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Silinmiştir!
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 00:59.

Yorum

N.A: B planinda elimizde olmayan sebeplerden dolayi sorun yasandi teknik servis çagardik sorunu çözer çözmez c planina gececegiz.

H.S: Borsadaki düsüsten sonra para kalmadi tüm paramizi borsada degerlendiriyorduk artik yildiz falan alamayiz kusura bakmayin.

F.T: Artik çok yoruldum.gitmek istiyorum.fener olur gese olur hatta kayseri bile olur.kim istemez ki beni!

I.H: fatih gitmek isterse gidebilir.Ama giderken söyleyin isvicre kampina katilsin!

V.H: Ne kiymetliymisimde haberim yokmus yerimi bir türlü dolduramadilar.Gerimi gitsem ne?

teknik servis: Baskanim kademeler arasi bag sorunu yasiyoruz acil müdahale gerek en az 2 ay kullanamazsiniz!

a)lucesku

b)tamirde

c)b tamirde oldugu için gecemedik.

d)fatih gitsin mi kalsin mi ?

e)fatihi kime satsak acaba?

f)ya biz neyin planini yapiyorduk?
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Çalışıyor...
                                X