Zeyyat Kafkas:
çok fena rezil oldum..hatta halk arasinda bunun hakkinda bi sürü atasözü var maalesef.ooff off off...
Ibrahim E.Haciosmanoglu:
la bu ne kolay ismis yahu..bi anda pat diye indik camianin içine.en kral adamiz simdi.astigimiz astik kestigimiz kestik.transferi de bagladim tekele.istedigim gibi at kosturuyorum.reklamin da kralini yapiyoruz vesselam.millet bizi para veriyor diye biliyo ama yok la kurus verdigimiz yok..habi fatih dogru diy..harbi M.A.L bu taraftar..tepki gosteriyriz diyler 2 kurusa hemen tepkiyi bitiriyrim.hem istedigim gibi de açiklama yaptiriyorum tribun gruplarina..ne mutlu bana
Nuri Albayrak:
ibocum haklisin valla..2 sene once kazigin kralini attik,sonra tayyeap kardesimin istegiyle geldik buralara..dedigin gibi tepki mepki yok..ben diyorum stad yapacaz hasim diyo n.ah yapariz anca 2007de kimsenin bise dedigi yok.hos zaten seçimden once yildiz dedim kandirdim herkesi,sonra kvirttim da kivirttim.çaktirma ''avrupada milli takimlarda oynayan yildiz'' demistim kimse hatirlamiyor henuz..ben su basindaki biraderlerle bi konusayim o belgeleri imha etsinler dimi kardesim...
Trabzonspor Delegesi:
siz öyle zannedin..bakin sizden önce murat bozoglu ve metin akbasoglu geldi oyle pat diye..noldu.nerdeler simdi..sizi de ayni geldiginiz yere göndeririz merak etmeyin.ha hata yaptik orasi ayri ama hatamizi düzeltmesini de biliriz.
Yorum