Söyle yavrucuğum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forumun selameti açısından araya reklam almak gerekiyor....
Alsak, alsak bedavaya ne alsak? - Sakaryaspor Kulübü
Çişimi yapıyom, çişimi yapıyom popom kuru kalıyo! - Yıldıvım Şikecilik Hizmetleri
Evdeki huzur, zenginlik budur! - Ziya AKYEL Kolonyaları
Fiyat Kallavi, kalite cüzzi. Sapına kadar dertli! - 2006 Taraftarlar Dirliği
1,5 milyon dolar! Çünkü ben buna değerim! - Meçhul futbolcu Anıtı
On yüz bin milyon baloncuk yuttum! - MHK Traş Bıçakları
Tanımadığınız bir menajer size bir futbolcu bulursa şaşırmayın! Sebebi Buldum mu Çakarım Menajerlik Hizmetleridir.
İçinizdeki Libero Canavarını Durdurun. O sizi durdurmadan! - Futbolseverler Derneği
Aloo, yöneticimiz uyuyor muu? - susuCAM İzolasyon SistemleriEn son Tunga tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 00:44.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Sevgili Tunga;
"Konuşanlar" listesinde sanki bir eksik var gibime geldi. Kendisi, nöbetçiden torpilli midir, nedir?-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Naim
48 saatlik uykusuzluk ve mutluluktan sonra eve gidip yatımışım 12saatlik deliksiz bir uykudan sonra babamla aramızda geçen diyalog (eklemeleri ile)
Babam :Günaydın Akşam bir arkadaşın aradı Tebrik etmek için
Ben:Kimmiş adı neymiş?
Babam: Kibar biriydi Bordomavi.netten miş Garip bir adı vardı.Cizimiydi neydi?
Ben: Alla alla kimdi acaba?
Babam: Adını Tam alamadım Ama aramızda şöyle bir diyalog geçti :
(
-----: "Torununuz Olmuş Hayırlı olsun Sakın Adını Şenol Koymayın"
Babam :yok düşünmüyoruz Daha Yerli bir isim olacak dedim
------: Yerli olmaz Yerli olmaz Başka bir isim bulun Misal Şenol olmasın
Babam: yok beyfendi Şenol koymayız
-----: Aman iyi Şöyle güzel bir isim koyun Şenol olmasın Urbain falan olabilir
Babam: Urbain? arkadaşım Urbain nasıl bir isimdir ki?
-----: iyi isimdir iyihem yerlinin yerlisi bi isimde değildir.
Babam: Yok evladım o ismi koymayız diyemem ben torunuma hurbain murbain
------:Tamam Amca Siz bilirsiniz Şenol,Sadi,Giray Tarzı isimler koymayında
Babam: Niye evladım??
-----: Güzel olmaz oyle isimler hem ben muhalif olurum istemeyiz oyle şeyler
Babam: Niye evladım Şenol güneş vardı iyi bir kaleci idi İyi bir Hoca idi oğlum severdi kendisini
------: OLMAZZZZZ!!! ASLA OLMAZ.ŞENOL İSMİLİ ÇOCUKLARI SINIFTA BIRAKIRIM VALLA GELİRSE ONUME
Babam: yok evladım koymayız Şenol giray falan
-----: Tamam amcacığım tekrar tebrik ederim.Unutma Şenol koymak yok İki dünyada ellerim yakanızda olur.iyi geceler.Şenol olmasın aman Şenol olmasın
Babam :Tamam Evladım Tamam)
Babam: Kimdir Acaba bu arkadaşın tanıdınmı
Ben:Tanıdım Tanıdım.
Babam: Neydi Adı ??
Yorum
-
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Torununuz Olmuş Hayırlı olsun Sakın Adını Şenol Koymayın"Çok yaşa Trabzonspor
Yorum
-
Naim'in atladıkları
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
-----: Tamam amcacığım tekrar tebrik ederim.Unutma Şenol koymak yok İki dünyada ellerim yakanızda olur.iyi geceler.Şenol olmasın aman Şenol olmasın
Babam :Tamam Evladım Tamam)
-"44"
-"Ve, kendinden iki yaş küçük adama 'Amca' diyorsun, değil mi?"
-"Kusura bakmayın, Naim'i kendime arkadaş kabûl ediyorum da ondan."
-"Bırak, yaa... Hem kendinden genç adam 'Amca' diye hitap et, sonra da torunumun ismine karış."
-"En azından, yaşıma hürmeten, Şenol koymayın, bari."-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Simek'in Kaçış Öyküsü
Simek ile Hasan İstanbul'a MR çektirmeye yollanırlar
Hasan: Oooo oğlum Simek? Saç yapmışsın 2 günde tanıyamadım? Koyun gibi olmuşun. Dikkat et de bayramda seni kesmesinler hehe
Simek: ???!
Hasan: Zaten faydan da yok kaç zamandır hehe
....
Hasan: Simek? Simek nerdesin? Simeeek? Şaka?...
~~Hizmetlerin için teşekkürler Polonyalı, yolun açık olsun~~Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Az önce ilgili konu başlığına hodus kullanıcı adlı üyemiz bir mesaj atmış. Aslında yeri tam da burası diye düşünüyorum:
İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Trabzonspor Kulübü'ne bugün Polonyalı oyuncunun ismiyle yabancı dilde yazılmış bir mektup geldiğini belirtti''
Ben Sayitoğlu'nun bu ifadesine bayıldım
''Yabancı dilde bir mektup geldi ne bilim heralde syzmek futbolu bırakmıştır'' diye mi düşündü acaba.Hayır syzmek'den mektup geliyorsa Türkçe olacak değil heralde.
Bu kadar sallapati haber olur mu.Eğer bu haber doğruysa bu kadar sallapati yönetim olur mu.
Alıştık ama ne yapalım,zevk almaya bakalım arkadaşlar nasıl olsa sonumuz kaçıılmazTrabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
-"Hasan; sen şimdi Şimek'in arkasından sessizce dolanıp, eterli pamuğu burnuna sıkıca bastırıyorsun."
-"Hocam; buradaki herkes Polonyalı. Nasıl tanıyacağım Şimek'i?"
-Oğlum, sen takım arkadaşını tanımıyor musun?"
-"Vallahi yüzünü unuttum, hocam. Birlikte oynamayalı çok oldu. İyi hocalar varken, ben kadroya giremiyordum; sonra hocalar değişti, Şimek kadroya giremez oldu."
-"Tamam tamam, uzun etme. Bak şu sarışın olan."
-"Hocam, bunların hepsi sarışın."
-"Ulan Hasan... Nedir bu senden çektiğim? Kadro dışı bırakacağım ama, mentalitem izin vermiyor. Neyse, ben bayıltırım; sen bağlamama yardım et."
-"Tamam hocam."
-"İşte bayılttım. Bu kadar basit."
-"Hocam, Şimek o muydu gerçekten? İyi ki sen yapmışsın. Yoksa, ben şu uzaktakini bayıltırdım."
-"Fazla konuşma; pamukta hâlâ eter var."
-"Tamam hocam bağlıyorum."
-"Şimdi adamı şu merdiven altına kitleyelim. Bir daha kimbilir ne zaman bulurlar?"
-"Harikasın; hocam."
-"Şimdi geç bakalım bilgisayarın başına. Klübe Şimek'in ağzından bir mail atalım."
-"............."
-"Ne bakıyorsun suratıma boş boş? Haydi, aç şu bilgisayarı."
-"............."
-"Ha, tamam, tamam. Burada bir kerelik yasağı kaldırıyorum. Bilgisayara girebilirsin."
-"....................."
-"Oğlum, 'Yasak değil' dedim ya. Haydi aç şu bilgisayarı."
-"Hocam ben bilgisayar kullanmayı bilmiyorum. Siz girseniz?...."
-"..................."
-"Ne o hocam, siz de mi bilmiyorsunuz?"
-"Kes lan sırıtmayı. Buradaki bilgisayarlar benim manteliteme uymuyor. Ondan yani."
-"Peki hocam, kızmayın. Ne yapacağız?"
-"Klübe fax çekelim."
-"Ne yazayım?"
-"Ben Şimek. Futbolu bıraktım."
-"Bu kadar mı?"
-"Daha fazla yazmaya vaktimiz yok. Antalya uçağı kalmak üzere, akşam antrenmanına geç kalmayalım. Yokluğumuzu fark etmesinler."
-"Merak etme hocam. Yokluğumuzun fark edileceği son iki insan biziz, bence kampta."
-"Haydi uzun etme. Şimek'ten kurtulduk; daha Musampa ve Yattara için de çözümler üreteceğim."
* * *
-"Dürrrrtttt... Musampa, o ne biçim koşu? Üç hafta kadro dışı bıraktım."
-Ama hoca...."
-"Yattara.... Gene çalım attın. Söyleyeyim klübe, seni göndersinler."
-"Amaaaa, amaaaaa....."
-"Aferin oğlum Hüseyin. İnsan yanlış pas verecekse, böyle vermeli."
-"Sağolun hocam."
-"Bravo Hasan. Gene ıskaladın."
-"Teşekkürler hocam."
-"Şimdi, hep birlikte defansa geçiyoruz."
-"Aaaaa, Şimek geldi!...."
-".........."
-"Merhaba arkadaşlar."
-"Kah, kuh... Nerede kaldın yaa?... Merak ettik."
-"Noel kutlamalarında birisi bizim bir arkadaşı bayıltıp, merdiven altına gizlemiş. Polis geldi, hepimizi sorguya çekti. Onun için kimse bana ulaşamadı. Allah'tan arkadaşı buldular da, bizler de serbest kaldık. Ama, kimin yaptığı belli olmadı."
-"Gördün mü hocam? Ben sana dedim, 'Bu Şimek değil' diye."En son Cyzio tarafından düzenlendi; 29.12.2006, 10:39.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Hacıosmanoğlu - Şimek yok kayıp..
Sayitoğlu - Evet bende bulmadım.
Hacıosmanoğlu - Nerde bu adam ?
Sayitoğlu - du bakıim bir mektup geldi.
Nuri Albayrak - Vallaha mı ? ne güzel ya, benim için ne yazmış ?
!!!???Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecyzio
mükemmel olmuş
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu - Şimek yok kayıp..
Sayitoğlu - Evet bende bulmadım.
Hacıosmanoğlu - Nerde bu adam ?
Sayitoğlu - du bakıim bir mektup geldi.
Nuri Albayrak - Vallaha mı ? ne güzel ya, benim için ne yazmış ?
!!!???-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Naim
Sabah işe Geldim
2 yıldır yanımda çalıştırdığımız 2 yıllıkta bizim firmada çalışacağına dair sözleşmesi olan sözleşmesinde çalışmazsa ceza maddeleri olan bir mühendis arkadaş vardı
rakip firmadan çok büyük bir fiyata almıştık
fakat kafam bozuldu ne olacak bu dünyanın hali deyip bırakıyorum bu mühendisliği artık evimde oturup domates yetiştirecem diye bir mektup bırakmış
ne yapalım isteği böyleymiş
Deyip sağlık olsun demedik
Personel müdürü,birim müdürü hukuk bürosu müdürü ve genel müdürü odamıza çağırıp bir güzel fırçaladık ödenen paranın sözleşmede bulunan ücretin geri getirilmesi cezai şartların ödenmesini sağlamalarını istedik.
Personel Müdürü mühendis arkadaşın defalarca kendisiyle konuştuğunu firmadan ayrılmak için izin verilmesini istediğini fakat sözleşmesi nedeniyle umursamadığımızı ama ceza olsun diyede kendisine mutfakta patates soyduruduğunu söylediler
ilk defa duydum şirkette böyle olaylar oluyormuş ve benim haberim olmuyormuş hemen personel müdürünün şirketle ilişiğini kestim(personel müdürününde sözleşmesindetazminat maddesi varmış fakat şirketi zarar ettirdiği için yürürlükteki iş kanununa göre ipini çekmem sorun olmadı)
birim müdüründen detaylı bir rapor hazırlamasını öğlene kadar masamda olmasını istedim.
Mühendis Arkadaşın Mektubu yabancı dildeymiş tercüme ettirecek adam bulamamışlar kendisininde peki nasıl olduda anladınız bu arkadaş oldğunu dedim sabah aradık telefona çıkmadı dediler
(Raporun içerisine birde istifa mektubu koymasını istedim)
hukuk bürosundaki arkadaşlardan hemen bir yasal durum hakkında görüş istedim sözleşmelerde böyle durumlar içinengel varmı diye?
Bilmiyoruz sözleşmeleri biz hazırlamayız genel müdürün danışmanları hazırlar bizde imzalatırız (Hukuk biriminide hukuk bilmezler kaplamış onlarada bir çeki düzen vermek lazım)
Genel Müdür Bu olaylardan haberdar değilmiş kendisi bir gezideymiş telefon etmişler bişi olmaz bu şirket o olmadan da yürür zaten işe yarar biri olsa idi iyi patates soyardı demişler sayın müdürüm firmamız çok maddi zarar etti bu işten demişler zararettiyse bu işten firma firmayı kapatırız demiş.
neyse kendisini zaten hiç çağırmadım oda doğru mutfağa yolladım arkadaş gelene kadar o soysun patatesleri
(Kulubun ciddi mevzuları haberleri artık direk buraya uyar hale geldi bu bile ne kadarkepaze bir durumda olduğumuzu göstermeye yeter diye düşünüyorum)
Yorum
-
Şok:Trabzonspor yönetiminin faks makinesini posta kutusu olarak kullandığı ortaya çıktı.
Haşim Sayitoğlu'nun,''Başkanım bu mektuplar neden pulsuz geliyor'' diye sorması üzerine harekete geçen yönetim kurulu faks cihazının ne işe yaradığını Szymekten gelen mektup üzerine anladıEn son Mehdi tarafından düzenlendi; 29.12.2006, 16:33.T R A B Z O N S P O R
Yorum
Yorum