Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Haydi bir tane daha yazayim. Bu da Istanbul'daki Trabzonspor maçi sonrasi Fenerbahçe soyunma odasi:

-"Ulan yaziklar olsun, bee... Hayatinda kimseye gol atmamis adamdan gol yediniz."

-"Ama maçtan evvel dediklerini aynen yaptik, sayin baskan. Mesela, ben Fatih'e arkadan çift daldim."

-"Ben de görmezlikten geldim. Appiah, ayni hareketi Avrupa'da yapsa sadece penalti degil, kirmizi kart da görürdü."

-"Ben de daha 0-0'ken Fatih'e uyduruk bir off-side bayragi kaldirdim. Yoksa, maç daha o dakikada zora giriyordu. "

-"Görmezlikten gelmis... Uyduruk bir off-side bayragi kaldirmis... Ben size demedim mi 'Artik Fenerbahçe formasi giyeceksiniz' diye?"

-"Sen yeter ki emret, sayin baskan. Yakindir... Giyeriz, evelallah."

-"Neyse, lafi degistirmeyin. Kimler bu maç için neler yapti, onu konusuyorduk."

-"Ben de seyirci olarak, Jefferson'a sise firlattim."

-"Ama gene de ayaga kalkti. Ne haber?"

-"Benim adim Hidir, elden gelen budur."

-"Fenerbahçelilik öyle olmaz. Kodun mu oturtacaksin. Beceremiyorsan, eski futbolcu Müjdat Agbi'nden ders al. Ya sen, Levent?"

-"Ben, hemen bu hafta size bir Mavi Bayrak verecegim."

-"Hah, simdi biraz sinirim geçmeye basladi."

-"Sen hiç sinirlenme sayin baskan, Fenerimiz'i elele sampiyon yapacagiz. "

-"Bunu sen mi söylüyorsun, Metin?"

-"Sözüm senet."

-"Tamam o zaman. Haydi dagilin bakayim."

-"Sarabi egale ettiginiz zaman bana gelmeyin, ama..."

-"Efendim?..."

-"Zzzzttt, Shevchenkoo...."

-"Kim söyledi lan onu?...."

-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

S. Radop ( star muhabiri): Song kamp'dan kacmadi, sag adelesinde cekme varmi$$$$$, ha bide son aldigim bilgiye göre Pires ve Veron birdahaki sene icin ön protokol imzalami$lar [img]smileys/smiley17.gif[/img]
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Albayrak:Aslinda hocayi göndermek istiyorum.Ama taraftar hocaya degil futbolcuya tepki veriyor.Hocayi yollasam banada tepki verirler mi acaba?

Vaho:Birakip gidecem adam kaçti diyecekler.Sezon sonunu bekleyecem takimin hali vahim kariyerim zedelenecek.Agzimdaki sakizin bile ne marka oldugunudüsünüp, beni ona göre elestireceklerinide biliyorum.Sirf killik olsun diye tipitip çigniyorum.

Fatih Tekke:Allah'tan kadroda alternatifim yok .Yoksa bu hoca benide biblemez.

Yattara:Bakiyorum tribünlere çit yok ,takim kötü ,biraz heyecen biraz ateslemek adina birseyler yapayim diyorum olmuyor.O kadar ruhsuz varki, benide bu hâle getirdiler.

Taraftar
        Hüseyin:
        La Hasan geçen aldigin çekirdek bayat çikti.Sana ordan almayalim dedim.Bide oturdugumuz yere günes çok vuruyo baska bi yere oturak.

Hasan:
        Tamam ya baskasindan aliriz bu sefer.Iddaada rakibe verdim kanka bildigin gibi degil.
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Ali Guzeldal:

Ne halt ettim de gol attim? Adam bizi defterden sildi. Onu da gectim, gecen beni antrenmanda tanimadi, malzemeci muamelesi yapti. En cok da bu koydu. Olacak is mi bu? Tam seytanin bacagini kirdim,goze girdimderken, seytan bizim bacagimizi kirdi galiba!...
          "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
          Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

Trabzonspor Futbol Takimi: Allah Allah! Yahu daha iki gün önce maç oynamadik mi biz? Pazar günü bir maç daha nereden çikti? Oyna oyna bitmiyor yahu! Hem de bu maç da Trabzon'da.fficeffice" />

Stepanov & F. Akyel: Olum size olan birsey yok. Biz kosuyoruz burada. Canimiz çikti. Her maçtan sopa yemis gibi çikiyoruz zaten.
            ------------------------------------------------------------ ---
            Tomas Jun: Istanbul'a alisamadim. Sene sonu da geldi. Ne yapacagim ben ya. Allah'in çildiracam. Bu Türkiye Ligi gerçekten de söylendigi kadar zormus. Besiktas'ta da olmadi. Acaba GaySe beni kiralar mi?
            Menajeri: Evladim benden bu kadar! Seni bu halinle iki büyük kulübe kakaladim, daha ne yapayim. Sen evine daha yakin bir yerde oynamak istiyordun degil mi? Seni Çorluspor'a ayarlayayim, daha da iyisini bekleme. Ha bir de hakkini ver o formalarin hakkini!
            Tomas Jun: Olur abi! Hayirlisi...
            Menajeri: Ben seni Maslak OPET'te birakayim sen oradan dolmus - otobüs bir sekil gidersin artik.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

bu basligi degistirelim. "güleriz aglanacak halimize"
              :::TS:::

Yorum

kargasa konya tribününe siçrar.
                - Trabzon, Trabzon
                - abi biz konya taraftari degilmiyiz
                - evet, onlar trabzon taraftari degilmi
                - ne biliyim ya kafa mi kaldi
                güvenlik memuru: abi trabzon seyircisinin arasina konyalilar sizmis
                - onlar konyali degil
                - trabzonlu mu !?
                - bunu yapanlar gerçek trabzonlu olamaz
                - ya abi sen de kafa mi buluyon ya
                :::TS:::

Yorum

Evvela, Sevgili Simal Yildizi ve Tsunami'nin yazilarina [img]smileys/smiley32.gif[/img]. Bayagi güldüm.

Sonra, dün kaldigimiz yerden devam. PSV'ye 2-0 yenilip de, Avrupa'ya veda edilen maç sonrasi:

-"1 Volkan,..."
                  -"Sayin Baskan... Maç bitmis, 2-0 yenilmisiz, Avrupa'ya veda etmisiz, sen hala kadroyu mu sayiyorsun?"

-"Sus lan, kafami karistirma... 1 Volkan, 2..."

-"Sayin Baskan. Allah askina söyle: Neyi sayiyorsun? Ben sayayim."

-"Fenerbahçe'de su ana kadar elle top oynamamis adamlari sayiyorum. Bak bu gece Tuncay da elle oynayanlar arasina girdi. Demek ki bu isi Avrupa'da da ögrenmisim."

-"Bravo sana baskan. Gerçekten de bu isi ögrenmissin. Gerçi yenildik ama..."

-"Yenildik, menildik. Tecrübe kazaniyorum."

-"Bu arada, yaptigin espri de çok hosuma gitti. Demek elle oynamayan yalniz Volkan kaldi. Hah hah hah haaa..."

-"Ne esprisi ya?... Sen Volkan'in Milan ve PSV maçinda eliyle top kurtardigini hatirliyor musun?"

-"Vardi iste, tek tük..."

-"De get..."
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Kayseri Erciyesspor maçi sonrasi. Luciano ceza sahainda topu elle kesmis ve hakem her zamanki gibi penaltiyi vermemis:
                    -"Aferin oglum, Luciano. Bu gece sen de Fenerli oldun."

-"Neden, Sayin Baskan? Galatasaray'a sanal bir gol mü atti?"

-"Yahu, bos versene, Galatasaray'a gol atmayi. O eskidenmis. Simdi artik, topu elle oynayinca gerçek Fenerli oluyorsun."

-"Sayin baskan, öyle diyorsun da; gruptan çikmak için 1 puan yeter mi?"

-"Yettiririz, evelallah. Yalniz benim oyuncular biraz korkak. Defansta, hatta ceza sahasinda 'Elle uzaklastirin" diyorum; bu maçta bir tek Luciano dinledi. 'Elle gol atin' diyorum, sadece Nobre ve Anelka dinliyor. Biraz daha cesur olsalar, her maç üç puan garanti."

-"Yasa Sayin Baskan. Sayende 21 yillik hasrete son verecegiz."
                    -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bu da, Samsun'da Serdar Tatli'nin Özden'i haksiz yere atip Samsun'u 10 kisi biraktirip Fenerbahçe'yi 5-0 yendirten maç sonrasi:

-"Evet Sayin Daum. Gene, her zamanki gibi hakem destegiyle kazandiniz. Ne deyeceksiniz?"
                      -"Nobre'nin Rize'de elle düzeltip gol attigi maçi çikarin, Anelka'nin Konya'da elle oynayip da kazandigimiz maçi çikarin..."

-"Ulan, ben adama böyle mi ögrettim? Bak neler söylüyor?"

-"Aurelio'nun Sivas'ta ceza sahasinda elle oynadigi ve kazandigimiz maçiçikarin."

-"Yok, yok... Kesin gene kokain çekti bu adam."

-"Trabzon maçini zaten çikarin."

-"Allah askina biri sustursun bu adami."

-"Simdi hatirlayamadigim bir maçta Volkan ceza sahasi disinda elle oynamisti. Hatta ceza sahasi içinde de Tuncay oynamisti; biz gene kazanmistik. Onu da çikarin."

-"Hasan git sustur su adami."

-"Bugünkü maçi da çikarin. Ne oluyor? Söyleyin bakalim..."

-"Fenerbahçe altinci oluyor, Sayin Daum."

-"Eggg... Öggg.. Bir dakika ya, öyle olmuyordu."

-"Hissst Cristoph, gel bakayim buraya. Pisir, pisir, pisir...."

-"Hah tamam. Yanlis söylemisim."

-"Aslinda ne söyleyecektiniz, Sayin Daum?"

-"Bugünkü penaltiyi çikarin, bir golü daha çikarin, bir golü daha çikarin, bir golü daha çikarin, bir golü daha çikarin, bir golü daha çikarin... Ne oluyor o zaman maç?"

-" 0-0..."

-"Tamam canim, hata yaptik iste. Sonuncuyu çikarmayin. O zaman ne oluyor?"

-"Fener 1-0 kazaniyor."

-"Hah, iste bu... Var mi baska sorunuz? Yok mu?... haydi, hosça kalin."
                      -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

F.T[/B]: Kendimi yalniz hissediyorum? (bugün de idmana çikmadim ondan mi acep) aslinda Avrupa?ya layik adamim ben? (ne isim var bu ......larin içinde dimi) ya su topu ayagima atin arkadas alla alla? su sigara ciger mi birakti bende, innaasabiri! Sst Yattara olm hala kafama bi orta yapamadin ha, alirim kramponunu bak! Ahan top geliyo sonunda önce kontrol ediyim bi dönerken düserim, serbest vurus kazaniriz ahahaha.. ha unutmadan kaybolan yillarimin hesabini kim vercek ulan! fficeffice" />
                        Filozof[/B]: Bazen kaybettikçe büyürsünüz?
                        G.K[/B]: (Maç içinde taç atisi kullanmaya gidiyor, top toplayici çocuga diyor ki) Ssst Kenan olm Schalke maçi kaç kaç lan, birak topu ben alirim, bi kosu git ögren gel çabuk nasss? zati epey kaybettik son dönemde iddaada?
                        V.H[/B]: Hey gidi günler? Sirplarla gögüs gögse çarpisirdim cephede olsam? Içimizdeki Irlanda?lilar ne demek yahu? Mustafa Denizli kim? O mu saldi bunlari üstüme ki? Ben kariyer sahabisi bi adamim ya? bir an önce tüymeliyim buradan.. yoksa kariyerimi kaybedicem buralarda..
                        H.Ç[/B]: Ya simdi bi sut çeksem ve kaleyi bulsa... yok canim daha neler? kafamda ütopyalar kurmaktan vazgeçip su kontra atagi keseyim en iyisi? aksam eve gidince atarim Cem Karaca?dan ?Tamirci Çiragi?ni böyle kötü düsünceler uçar gider kafamdan? isçisin sen isçi kal, giy dediiii tulumlariiiiiiiiii? oh be rahatladim ha? Ya pas atmayin kardesim bana, kaybedicem bak simdi?
                        I.Y[/B]: Himm bugün hava günesli.. rakip de dandik.. sov yapim bari biraz ehueh? anaaa ulen yine beni almadan gitmis takim otobüsü? keyfimize göre s?yoz yaf.. sstt hoop yau beni bekleyin, kaybetcem kendimi, bascam küfrü simdi ha..
                        M.S[/B]: Oy oy oy? oyy oyy.. Zurawski nerde, hani nerde, Avni Aker?de oooooo.. mücadele gücümü,hirsimi, azmimi her seyimi kaybettim ya? off offf?
                        H.Ü[/B]: (Rüya görmektedir)
                        ?Bre Hasan! Bilmez müsün padisahimiz 4. Murat hazretleri senin her türlü yesillik, çimenlik alanlara 100karis yaklasmani yasak etmis ve dahi dogayi sev, yesili koru seklinde ferman buyurmustur! Ne isin var bu korulukta!
                        ?O 4. Murat?sa ben de 3. Hasan?im, varin böyle söyleyin kendisine!
                        (Kellesi vurulur dogal olarak ve rüyasinda aksakalli dede yerine bir filozof belirip asagidaki sekilde seslenir kendisine)
                        L.E.Y[/B]: Bu Türk?lerin bir büyügü vardi ya.. o kaç defa gidip, kaç defa gelmisti ki? Bu sene sonu bi daha gidiyim ben seneye yine gelirim? beni kaybettiklerine pisman olurlar bunlar yine kesin?
                        J.G[/B]: Ya her maç öncesi diz çöküp dua ediyom yine gol yiyom yine gol yiyom... Acaba Müslüman mi olsam? Yanlis Tanri?ya dua ediyo olmiim ben? Inancimi kaybettim ya burada? töbe töbe..
                        T.Z[/B]: Hih! Bir de zenci-beyaz ayrimi kalkali yillar oldu diyolar? ulan bu herifin benden ne fazlasi var her hafta gol yiyo yine kalede, yine kalede? yaw zorla zenci düsmani edicekler beni.. Insanligimi kaybedicem ya.. bu kadar da olmaz?
                        A.A: [/B]Vakti zamaninda baskanken gazetecilerin sorularini yanitlamaktadir..
                        - Sayin baskan önünüzdeki Gs maçi için ne düsünüyorsunuz?
                        - Simdi Fb Hojdonksuz hiçtir??.. Yattara atilmasa Anorthosis?i elerdik?
                        - Sayin baskan 100 bin üye kampanyasi nasil gidiyor?
                        - Simdi Fb 50 bin seyirciye oynuyorsa burada bir yanlislik var demektir?? Ayrica Yattara?.....
                        - Sayin baskan borsaya açildiniz sonunda.. bu konu hakkinda yorumlarinizi alalim?
                        - Simdi Fb?nin Anelka?yi almasi bizi hiç ilgilendirmiyor? Yattara atilmasa?.
                        - Sayin baskan bu gece kaç kadeh içtiniz?
                        - Fb?lilerin hepsi içiyo kardesim.. ayrica Yattara atilmasa ben böyle içmezdim ve turu kaybetmezdik?
                        N.A[/B]: Aloo sayin basbakanim.. ya Trabzon?da seçimi kazanmanin baska bi yolu yok mu ya? valla olmucak bu is? emret limani Trabzonspor?a hibe edip çekileyim kenara? psikolojim bozuldu ya? bu arada yildiz görmek isteyen gökyüzüne baksa olmaz mi basbakanim ya? simdiden söyleyim biz Trabzon?u yine kaybedecegiz?Filozof[/B]: Bazen kaybettikçe büyürsünüz? Edited by: Muhalif
                        #7 King of Kings

Yorum

Sevgili Simal Yildizi'na bu köseyi açtigi için kendisine bir kere daha tesekkür ediyorum. Içimizdeki cevherler teker ortaya çikiyor. Son örnek de, Sevgili Muhalif.

Aslinda bu köseye yazan her arkadasimi bila istisna tebrik ediyorum: Kalemlerine saglik (Pis pis ve manidar bir sekilde siritmayin; tabii ki kendimden bahsetmiyorum).

Selamlar.

-"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Ellerine dillerine yüregine saglik Muhalif, süper bir hikaye olmus...Anca bu kadar olabilirdi...
                            KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

Muhalif [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Günün eglencesinden daha çok okunur bu topic bence[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Yükleniyor...
                                X